Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 4 of 40]

1Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Mon Oct 31, 2011 7:35 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
First topic message reminder :

"Ali nema nikakvog smisla." Rekla je i dalje se drzeci za njega.

76Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Fri Nov 04, 2011 10:35 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Kako god hoćeš", seo je na krevet.

77Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Fri Nov 04, 2011 10:39 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Zar nisi rekao da idemo da prosetamo?"

78Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Fri Nov 04, 2011 10:46 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Više mi se ne šeta."

79Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Fri Nov 04, 2011 10:53 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Ali..." Pocela je da se buni,a onda jednostavno odustala i sela na dusek,pa se ponovo naslonila na zid i privukla kolena grudima.

80Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Fri Nov 04, 2011 10:58 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Prekrstio je ruke na grudima gledajući u vrata.

81Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Fri Nov 04, 2011 11:04 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pogledala je u njega."Moram li ja uvek da radim kako ti kazes?" Upitala je gledajuci ga,cisto da to razjasni posto joj je bilo nejasno kako moze tako brzo da se naljuti na nju.

82Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Fri Nov 04, 2011 11:14 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Ti možeš da radiš šta ti je volja. Ja ti nisam niko da ti bilo šta naređujem." Ustao je sa kreveta i izašao iz sobe.

83Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Fri Nov 04, 2011 11:16 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Gledala je tuzno za njim,a onda legla.Nije znala sta da kaze ili uradi.Gledala je u sare koje su suncevi zraci pravili po zidu pecine.

84Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Sat Nov 05, 2011 12:36 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Bio je tužan što se ona njega ne seća i što on njoj više nije važan kao što je pre bio. Ona je njemu bila najvažnija i nije hteo da se oseća kao njegov zarobljenik. Slobodna je da radi šta joj je volja pa makar i ako ona ne želi da on bude uz nju.

85Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Sat Nov 05, 2011 8:32 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Lezala je neko vreme i zadremala,a onda je cula neku buku i probudila se.Ustala je i otvorila vrata izvirivsi u hodnik.Nije videla nista pe je polako izasla.Nije bas znala gde da ide pa je krenula ka vecem hodniku.Kada se nasla na racvanju i dalje je isla pravo i stigla u neku ogromnu sobu gde je svetlo bilo prejako.

86Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Sat Nov 05, 2011 8:59 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nakon što je izašao iz sobe otišao je do sobe za igru kako bi malo bio sam i sredio svoje misli.

87Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Sat Nov 05, 2011 9:09 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Lili je videla i dosla do nje.'Hej Lunjo.Jesi bolje?' Gledala je simpaticnu devojku koju nije znala. "Jesam,ali se i dalje ne secam nicega." Rekla je posramljeno.'Oh izvini.Ja sam Lily.Ne brini setices se vec.Ides negde?' "Pa ne bas,samo setam." 'Gde je Ian?' "Ne znam." Rekla je snuzdeno. 'Hoces da ti pokazem pecine.' "Moze." Nasmesila se.

88Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Sat Nov 05, 2011 9:22 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Kada je otišao u baštu svi su se čudili kao i juče. Očekivali su da će sad uzeti slobodan dan i biti uz Lunju, a ne da radi.

89Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Sat Nov 05, 2011 9:25 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Kajl mu je ponovo prisao.'Iane sta je sa tobom?' Upitao je posmatrajuci ga.
Lili joj je pokazala kuhinju i Docinu ordinaciju iako se nje secala od juce,onda igraliste,a onda je povela ka kupatilu.

90Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Sat Nov 05, 2011 9:44 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Nije mi ništa. Zar mora da mi bude nešto kako bih radio?"

91Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Sat Nov 05, 2011 9:52 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Prevrnuo je ocima.'Kada budes hteo da pricas javi se.' Rekao je i otisao pa je nastavio da radi.
Lunja je usla u kupatilo,bilo je mracno kao i uvek.Lili joj je pokazala gde je 'kada' a gde wc,a ona je samo otsutno klimnula glavom gledajuci u vodu bazena.Odjednom je zivo videla 'sliku' sebe i Iana u bazenu i obrazi su joj se zazarili.Izasli su iz kupatila.'Jesi dobro?' Upitala je Lili zabrinuto. "Jesam.Gde je Ian?" 'Nisam sigurna hajde da ga nadjemo.' "Pozuri." Rekla je i potrcala ka kuhinji. 'Pazi Lunjo,stani,ovamo.' Usmerila je ka glavnom trgu i otrcale su.

92Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Sat Nov 05, 2011 10:07 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pregledao je biljkice da vidi kako napreduju i da li im je nešto potrebno. Nije bio raspoložen za priču.

93Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Sat Nov 05, 2011 10:09 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Dotrcala je do njega,i dalje je bila crvena,ali sada se to jos vise pojacalo usled zadihanosti."Iane??"

94Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Sat Nov 05, 2011 10:22 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Molim?" Podigao je pogled i pogledao je, uspravio se čim je video da je crvena. "Da li ti je dobro?"

95Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Sat Nov 05, 2011 10:24 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Jeste." Klimnula je glavom trudeci se da dodje do daha."Jesam li ja...ti...mi?u..." Nije mogla da sklopi recenicu kako treba.

96Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Sat Nov 05, 2011 10:40 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Dođi da sedneš, pa kad se lepo nadišeš kaži mi šta imaš." Poveo ju je da sedne između reda kukuruza.

97Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Sat Nov 05, 2011 10:51 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Sela je i gledala ga u oci i dalje crvena,pa je skrenula pogled na nekoliko trenutaka dok nije dosla do daha. "Videla sam nas." Rekla je tiho.

98Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Sat Nov 05, 2011 10:57 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Gledao ju je, a čim je ona skrenula pogled skrenuo ga je i on. Nije mu bilo jasno o čemu ona to priča. "Gde si nas to videla?"

99Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Sat Nov 05, 2011 11:00 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"U...u kadi,bazenu kako god da ga zovete." Rekla je tiho jer nije zelela da neko drugi cuje.

100Ianova i Lunjina soba - Page 4 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Sat Nov 05, 2011 11:13 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Pa?" Gledao je u nju.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 4 of 40]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next