Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 19 of 40]

1Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 04, 2011 6:16 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
First topic message reminder :

Nasmejala se."Rekla sam da si trebao da uzemes nesto drugo." Poljubila ga je u obraz i nastavila da jede.

451Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 7:33 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Namrstila se."Jerry ona te voli i zeli ti samo najbolje,a misli da ja to nisam.Samo je rekla sta misli,ne verujem da je puno preuvelicavala."

452Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 7:49 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Frknuo je i seo na krevet. "Ne možeš ni da zamisliš šta priča. Da je tako kako mi ti kažeš prešao bih preko toga. Ali preko ovih gnusnih laži ne mogu. Gospođa mama se usudila da prisluškuje tvoj razgovor sa Kler i onda je izmislila da si ti spavala sa Kevinom. Nemam pojma kako je saznala za njega. To neću da joj oprostim."

453Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 7:51 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Zinula je od zaprepastenja.Nije ni pomislila da ce neko da cuje njen razgovor.Gledala je u Jerry-a a onda skrenula pogled i pogledala u pod.

454Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 8:06 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nastavio je da priča "Tako da neću više da slušam te gluposti i lepo se vraćamo u London gde nema moje majke da laže kako bi nas rastavila. Nema mnogo stvari za pakovanje jer ništa nismo ni raspakovali."

455Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 8:09 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nije znala sta da mu kaze.Nije znala kako sada da mu objasni sta se desilo.Htela je da mu kaze za Kevina,jednom,ali sada je ostala zaprepastena i bez reci.

456Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 8:13 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogledao je u nju "Slušaš li ti mene?"

457Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 8:14 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pogledala ga je i dalje ne govoreci nista.

458Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 8:26 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Laro?" Prišao joj je.

459Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 8:29 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Podigla je glavu kako bi mogla da ga gleda jer je i dalje sedela.

460Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 8:37 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Šta je bilo? Zašto ćutiš? Da li ti je dobro?" Čučnuo je pored fotelje.

461Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 8:41 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nije znala sta da mu kaze."Dobro sam." Promrmljala je razmisljajuci kako da mu to saopsti.Ne moze samo da kaze 'tvoja mama je u pravu'.

462Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 8:48 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Uh, prepala si me", nasmešio se. "Hoćeš da ti donesem neki čaj ili bilo šta?"

463Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 8:51 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Odmahnula je glavom.

464Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 9:00 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Dodirnuo joj je obraz.

465Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 9:02 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Progutala je knedlu."Jerry?"

466Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 9:20 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Molim?"

467Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 9:27 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Zatvorila je oci i duboko udahnula."Tvoja majka...ona nije nista izmislila." Rekla je sasvim tiho.

468Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 9:33 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Više se nije smešio kad je čuo šta je rekla. "Molim?"

469Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 9:39 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Progutala je knedlu."Nije cula sve tacno,ali je...sustina ista." Rekla je jos tise.

470Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 9:42 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Seo je na pod i pogledao je. "Spavala si sa njim? Kad?"

471Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 9:43 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Nakon..." Procistila je grlo,ali joj glas i dalje bio tih. "Nakon sto sam te videla sa Lanom.Nisam nameravala.Nabacivao mi se,ali sam ga uvek odbijala,ne znam sta mi je bilo." Rekla je gledajuci u zid.

472Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 9:50 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Zavrteo je glavom zatečen odgovorom. "Spavala si sa njim samo veče pre nego što si spavala sa mnom. Kako si mogla?"

473Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 10:03 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Suze su joj navrle u oci i nije znala koliko ce moci da ih zadrzava."Ne znam.Nisam...nisam to htela,razmisljala sam o tebi...valjda sam zelela da to budes ti." Rekla je tise.

474Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Oct 17, 2011 11:11 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Do đavola nisi htela!" Ustao je sa poda i počeo da šeta po sobi. "Čim si spavala sa njim znači da si to htela." Pogledao ju je "Htela si. Ja sam sa Jenny spavao vođen besom i činjenicom da me ti ne voliš, da si krenula dalje i da dete nije bilo moje. A ti? Zašto si ti spavala sa njim, ako to nisi htela?" Počeo je da traži svoj telefon, uzeo ga je i pregledao poruke. "Nakon što si spavala sa njim zvala si mene da se nađemo. Pitao sam te šta ima među vama i rekla si mi da nema ničeg. Lagala si me. Ti si mene zvala da proveriš da li je tačno da li te još uvek volim, a pre toga si spavala sa drugim. Zašto? Uplašilo te je da stvarno mogu da te volim? Ne mogu da verujem da si uradila tako nešto i nemoj da mi govoriš da nisi htela. Predala si se drugom, a onda zvala mene. Pobogu vodio sam ljubav sa tobom nakon njega." Setio se šta mu je majka rekla za dete i shvatio je da su opet spavali bez zaštite i to čak tri puta. "Koliko si puta spavala sa njim? Jesi li sa njim koristila zaštitu? Ako opet zatrudniš, hoćeš li znati ko je otac? On ili ja?" Nije znao kako se oseća, povređeno, iznevereno, prevareno.

475Jerry Maguire's House - Page 19 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 18, 2011 6:53 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Strecnula se kada je viknuo.Nije nikada bio ljut na nju,nisu imali neke svadja i ovo joj se nije svidjalo."Kako mozes da mi drzis predavanje kao da si svetac?" Rekla je vise ljuta na sebe nego na njega. "Jenny je samo jedna od mnogih,i ja sam toga svesna,bila sam svesna i ranije,samo sto nisam zelela ni sebi da priznam.Bila sam uznemirena kad sam te videla,razmisljala sam o tebi,o Jenny,o onome sto je rekla za dete i...on se pojavio.Bio je utesan kao i uvek,povremeno bi me dodirnuo kada dodje kod mene,ali nikada nije navaljivao,jednom sam ga zaustavila,ali sada jednostavno nisam mogla.Ne znam sta mi je bilo.Nakon toga sam mu rekla da ne mogu da imam nista sa njim,da volim drugog i da mi mozemo da budemo samo prijatelji,i on se slozio sa tim." Pricala je relativno tiho i uglavnom gledala u pod. "Ti si vodio ljubav sa mnom prvi i uvek ces da mi budes prvi Jerry,koja sam ja tebi?Brojis li jos uvek ili si se negde zabrojao uz put?" Uzdahnula je,nije zelela da ga optuzuje ni za sta. "Nakon toga sam shvatila da nikada necu moci nekog da volim koliko volim tebe.Zelela sam da vidim ima li ikakve nade,mogu li da ti kazem sta osecam.Nisam mislila ni da ces doci." Pogledala ga je u oci. "Jednom Jerry,samo jednom." Rekla je tise i skrenula pogled uzasnuto.Glupaco. "Ja...ne znam...nisam sigurna,mislim da jesmo." Pokusala je da se seti.Shvatila je da su ponovo spavali bez zastite i da se ponela kao prava guska.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 19 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next