Strecnula se kada je viknuo.Nije nikada bio ljut na nju,nisu imali neke svadja i ovo joj se nije svidjalo."Kako mozes da mi drzis predavanje kao da si svetac?" Rekla je vise ljuta na sebe nego na njega. "Jenny je samo jedna od mnogih,i ja sam toga svesna,bila sam svesna i ranije,samo sto nisam zelela ni sebi da priznam.Bila sam uznemirena kad sam te videla,razmisljala sam o tebi,o Jenny,o onome sto je rekla za dete i...on se pojavio.Bio je utesan kao i uvek,povremeno bi me dodirnuo kada dodje kod mene,ali nikada nije navaljivao,jednom sam ga zaustavila,ali sada jednostavno nisam mogla.Ne znam sta mi je bilo.Nakon toga sam mu rekla da ne mogu da imam nista sa njim,da volim drugog i da mi mozemo da budemo samo prijatelji,i on se slozio sa tim." Pricala je relativno tiho i uglavnom gledala u pod. "Ti si vodio ljubav sa mnom prvi i uvek ces da mi budes prvi Jerry,koja sam ja tebi?Brojis li jos uvek ili si se negde zabrojao uz put?" Uzdahnula je,nije zelela da ga optuzuje ni za sta. "Nakon toga sam shvatila da nikada necu moci nekog da volim koliko volim tebe.Zelela sam da vidim ima li ikakve nade,mogu li da ti kazem sta osecam.Nisam mislila ni da ces doci." Pogledala ga je u oci. "Jednom Jerry,samo jednom." Rekla je tise i skrenula pogled uzasnuto.Glupaco. "Ja...ne znam...nisam sigurna,mislim da jesmo." Pokusala je da se seti.Shvatila je da su ponovo spavali bez zastite i da se ponela kao prava guska.