Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 11 of 40]

1Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 04, 2011 6:16 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
First topic message reminder :

Nasmejala se."Rekla sam da si trebao da uzemes nesto drugo." Poljubila ga je u obraz i nastavila da jede.

251Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 8:01 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesila se."Pa nisam narocito menjala stil,a bela je uvek tu negde." Rekla je veselo."Ovo mi je lakse zbog gipsa."

252Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 8:08 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Samo si malo skratila suknjice", nasmešio se.

253Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 8:12 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pogledala je dole u svoju suknju."Mislis da je ova kratka?Mogu da nadjem duzu." Rekla je i vec pokusala da ga se 'oslobodi' da bi nasla nesto u koferu.

254Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 8:20 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Okrenuo ju je ka sebi i jače je zagrlio oko struka. "Savršena je", poljubio ju je, a onda je potapšao po guzi.

255Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 8:22 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uzvratila mu je poljubac i nasmesila se."Pa takve reakcije ces morati da zadrzis za sebe kad sidjemo dole."

256Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 8:29 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Namrštio se "To je dosadno." Uzeo ju je za ruku pa su izašli iz njegove sobe i pošli dole.

257Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 8:33 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmejala se,vec je bila nervozna od ponovnog 'suocavanja' sa Juliom."Nije pristojno da to radis pred nekim,a najmanje pred tvojom majkom." Rekla je tiho.

258Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 8:35 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Pa neću pred, ali mogu krišom kad niko ne gleda", nasmešio se. Julia je postavila sto i ostali su stigli i počeli polako da sedaju. Jerry je uvek na ručak stizao tačno na vreme. Nikada ranije i nikada kasnije.

259Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 8:38 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Primetila je da nigde nema slobodna dva mesta jedno do drugog da moze da sedne pored Jerry-a,i predpostavila da to nije slucajno."Uvek neko moze da primeti." Sapnula je.

260Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 8:50 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmejao se vrteći glavom. "Mislim da Daniel i Stefan mogu da sednu jedan pored drugog", nasmejao se dečacima. "Mada mi nije jasno što ste svi izmenjali mesta." Gledao je u svoju majku i ostale osobe za stolom.

261Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 8:52 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pogledala je Juliu,a onda skrenula pogled."Nema veze,mogu da sednem ovde." Pokazala je na jedno mesto izmedju neke devojke za koju je procenjivala da je mozda malo mladja od nje i jedne starije gospodje,sledece slobodno mesto je bilo dva mesta dalje.

262Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 9:05 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Čvrsto ju je držao za ruku ne dajući joj da se pomeri od njega. "Sedećeš pored mene i, ako to ovde nije izvodljivo onda ćemo ručati na drugom mestu." Nije mu bilo jasno šta se dešava, ali je osetio da je situacija napeta i da svi rade nešto kako Lara ne bi bila prihvaćena, a to mu se nije sviđalo. Julia je se nasmešila 'Ne budi blesav. Naravno da je izvodljivo da sedite zajedno.' Daniel i Stefan su se pomerili i oslobodili dva mesta.

263Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 9:07 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Nije neophodno..." Pocela je,ali je prekinula kada su dva decaka oslobodila mesta.Osecala se strasno glupo i izgubila je apetit,mada ni predhodno nije bila narocito gladna.

264Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 9:23 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Odveo ju je do slobodnih mesta i ponudio joj stolicu da sedne. Kada je sela seo je pored nje, a ispod stola ju je opet uzeo za ruku. "Očekivao sam drugačiju dobrodošlicu." Prebacio je svima za stolom. Nije očekivao da će se tako ponašati prema njegovoj devojci. Julia je primetila da će joj biti teško da ih razdvoji. Lara je bila prva koju je Jerry doveo u kuću. Pre toga nisu znali za njegove veze.

265Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 9:29 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Stegla mu je ruku.Dok se trudila da ne pocne nervozno da gricka usnu li lupka noktom o sto."Uredu je." Sapnula mu je.Resila je da vec sutra izmisli izgovor i uvece ode,ako ga ubedi da on ostane.

266Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 9:50 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Predstavio je Laru, a njoj je predstavio osobe za stolom. Nekima je bilo drago i Lara im se svidela, dok su neki delili Julijino mišljenje više jer su bili pod njenim uticajem. Jerry je rešio da će skratiti posetu za nekoliko dana.

267Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 9:57 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Svidela joj se Dora,to je bila mladja devojka pored koje je planirala da sedne.Cinilo joj se da se svidja i decacima koje je Jerry pomerio,mada mozda je gresila.Trudila se da upamti svako ime i za svakoga je rekla 'Drago mi je.' Bez obzira sto je videla otvorenu netrpeljivost kod nekih,

268Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 10:07 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Julia je iznela jelo. Blizancima se sviđala Lara i smejuljili su se kada bi se setili šta su čuli u njihovoj sobi dok su prisluškivali. Jerry je pažljivo pratio svačije reakcije. Bio je advokat i znao je da prepozna kada neko laže. A sada je primetio da više njih laže.

269Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 10:14 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nije zelela da pogleda u Jerry-a,nije zelela da zna da li se kaje sto je uopste doveo ovde i sto se uopste pomirio sa njom.Nasmesila se Dori kada je ova pitala nesto za fakultet i zahvalno joj odgovorila.

270Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 10:20 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pustio ju je da priča sa Dorom dok je sipao sebi jelo i počeo da jede. Pogledao je u majku dajući joj znak očima da moraju da razgovaraju.

271Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 10:24 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Razgovarala je tiho sa Dorom,ali su svi cutali pa joj je to delovalo neumesno glasno.Sipala je sebi sasvim malo ne zeleci da uvredi,ko god da je kuvao,i mrljavila po tanjiru jedva malo jeduci.

272Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 10:36 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Primetio je da ništa nije jela. Nisu doručkovali i nije želeo da se razboli pa je rešio da je izvede negde gde će biti sami da na miru jedu.

273Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 10:41 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pojela je jedva pola onoga sto je izvadila."Idem do toaleta." Rekla mu je tiho."I ne treba mi pomoc." Dodala je jer je znala da ce da se ponudi. 'Da ti pokazem gde je?Ima ovde dole jedan.' Rekla je Dora jer je sedela dovoljno blizu da je cuje."Moze,hvala." Rekla je i uzela staku pa je ustala i krenula za Dorom.Mislila je da je fer da ga ostavi da prica sa svojom rodbinom bez nje da smeta.

274Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 10:49 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogledao je u sve za stolom čim je Lara izašla. Ostavio je viljušku i održao mali monolog. "Lara je moja devojka i baš me briga šta ko o tome misli. Volim je i spreman sam da je oženim čim završi fakultet, a i pre. Upravo smo izgubili dete i neću da je bilo ko uznemirava jer joj to škodi. Loše ponašanje prema njoj je kao da ste se loše poneli prema meni." uzeo je viljušku i nastavio da jede. Julia se pogledala sa nekoliko žena. Sve su shvatile da on Laru stvarno voli i da je u stanju da sve ostavi i izabere baš nju, ako ga stave u taj položaj.

275Jerry Maguire's House - Page 11 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 11, 2011 10:52 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Dora joj je pokazala kupatilo."Hvala ti,znacu sama da se vratim." Nasmesila se dajuci joj do znanja da moze da ide nazad.Usla je u kupatilo i uzdahnula.Sela je na kadu razmisljajuci o dogadjajima od kako su stigli.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 11 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next