Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 12 of 40]

1Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 04, 2011 6:16 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
First topic message reminder :

Nasmejala se."Rekla sam da si trebao da uzemes nesto drugo." Poljubila ga je u obraz i nastavila da jede.

276Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 2:55 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Julia je pogledala u Jerry-ja i bez ustezanja mu priznala da joj se Lara ne sviđa. 'Jerry, ne možeš da staviš tu... tu... devojku ispred svoje porodice.' Jerry je ispustio viljušku koja je zveketom udarila u tanjir. "A što pa ne mogu?" Pogledao je u svoju majku. 'Nije za tebe. Previše je mlada i neće ti biti dobra žena. Ne zaslužuje da se zbog nje odrekneš svoje porodice. Možda samo juri tvoj novac.' "Nemaš ti pojma da li će mi ona biti dobra žena ili neće. A ti misliš da sam ja previše star za nju i da ne može da bude sa mnom iz ljubavi?" Besno je pogledao u svoju majku. Nije očekivao ovako nešto od nje. "Važno mi je da me voli kao što ja volim nju i da mi je oprostila." Julia je navaljivala. Nije htela tako lako da se preda. 'Jerry, ti čak i ne možeš biti siguran da je to dete bilo tvoje.' Odgurnuo je stolicu od stola kako bi ustao, a ona je pala na pod čim se uspravio. "Da se nisi usudila." Gledao je u svoju majku. 'Samo želim najbolje za tebe. I hoću da nađeš pravu ženu, a ne neku balavicu.' "Ja sam bio otac njenog deteta i biću otac svakom detetu koje ona rodi. Sviđalo se to tebi ili ne. Ona će biti majka tvojih unučića i bolje ti je da to prihvatiš." Julia je ćutala i gledala ga. "A sad me izvinite, izgubio sam apetit i izvešću Laru u šetnju. Ostaćemo ovde još dan ili dva pa se vraćamo u London. Neću da ona zna bilo šta što se upravo odigralo za ovim stolom. Hoću da budete ljubazni prema njoj." Pogledao je u majku. "Posebno ti. Znaću da li si joj nešto uradila. Kunem ti se da, ako bude plakala zbog tebe da me više nikada nećeš videti. Zaboravi da imaš sina." Izašao je iz trpezarije i otišao do kupatila da sačeka Laru. Rešio je da joj ništa ne kaže. Julia je počela da plače. Deca su ustala od stola i izašla napolje dok su Amanda, Nora i Sandra ostale da teše svoju prijateljicu. Njima se sviđala Lara. Delovala im je ljupko, nevino i savršeno za Jerry-ja kog su volele kao svog sina. Bilo im je drago čim su čule da je doveo devojku u kuću, ali Julia nije bila previše srećna što je njen sin konačno našao pravu ženu za sebe. Nije im bilo jasno zašto ne želi toj devojci da da šansu. A dobro je znala kao i njih tri da je Jerry ozbiljan u vezi svake reči koju je izgovorio za stolom. 'Ona mu je važnija od majke.' 'Julia znaš da nije tako. Ti si kriva. Nisi mu dala izbora.' 'Sin ti prvi put u životu dovede svoju devojku da je upoznaš i ti se ponašaš kao matora veštica prema jadnom detetu.' Julia se štrecnula na 'matora veštica'. Nora je tačno znala gde da cilja. 'Nisam matora.' 'Nisi, ali se ponašaš kao da jesi.' 'Reci nam šta fali toj devojci?' Julia je ćutala. 'Ne možeš da joj pripišeš mane koje nema.' 'Ta mala je savršena za našeg Jerry-ja.' 'A sama činjenica da mu nije rekla za dete i da je ćutala govori mnogo toga. Kao prvo govori da ona ne juri njegov novac.' 'Izgubili su dete. Mogla bi malo da saučestvuješ u tom bolu.' 'Nije lako kad izgubiš bebu. Posebno nije lako tako mladoj devojci da se nosi sa tim.' 'Ne znamo za tebe, ali mi ćemo toj devojci pružiti dobrodošlicu kakvu zaslužuje.' 'Dobrodošlicu dostojnu izabranice Jerry-jevog srca.' Julia je ćutke ustala od stola i otišla u svoju sobu. Morala je da prizna da su one u pravu. Nije mogla da okrivi samo Laru. Njene prijateljice su bile u pravu kada su rekle da ona ne juri njegov novac. On ne bi ni saznao za dete da nije bilo tih legalnih procedura. Lara je bila jaka koliko i ona sama. Samo što je Lara odabrala manje bolnu opciju. Nije želela da rizikuje da je čovek kog voli, otac njenog dete odbaci i nju i dete, kao što se to njoj desilo. Morala je da prizna da Lara nije tako loša kao što joj se činilo da jeste pa je rešila da joj da šansu da je bolje upozna. Jerry zaslužuje to kao i ta devojka. Razgovaraće sa njima čim se vrate.

277Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 7:32 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Protrljala je oci koje su je pekle,nije zelela da Jerry-a stavlja u nezgodnu situaciju,nikada mu ne bi trazila da bira,pre bi ga se sama odrekla,koliko god da je bolno i da ga voli,ovo mu je porodica,majka ga je sama odgojila i nje na njoj da joj ga oduzme u 'par dana'.Umila se i nasla neki peskiric pa je obrisala lice.Posle ce da pozove Kevina da ga zamoli da pogleda Pahuljicu,znala je da joj je stavila hranu malo pre nego sto je Jerry dosao ono jutro tako da bi trebalo da je imala juce i danas,a veceras ce on da pogleda.Znala je da nije fer od nje sto ga iskoristava,ali nije imala koga drugog da pozove,nije zelala da bilo Kler bilo njen tata vide stan pre svecanog rucka.Takodje je resila da posle pozove Kler i pita je za savet,mada je znala da ce to biti dugacak razgovor jer je prvo morala sve da joj objasni.Nije joj se vracalo u trpezariju,sto je bio pun osoba koje je maltene streljaju pogledima,a ona treba da se pravi da to ne primecuje,nikada joj gluma nije isla od ruke.Jos jednom se umila jer su je oci i dalje pekle i znala je da bi joj sada bio dovoljan samo jedan zloban komentar da se rasplace,ali nije mogla da se oraspolozi.Nekako nije imala snage da bude vesela.Gips je nervirao sto ne moze dostojanstveno ni da izadje iz sobe nego mora da se sluzi stakom.Obrisala je lice i pogledala se u ogledalo,u sustini je izgledala normalno s tim sto su joj ruke bile ledene jer ih je prala hladnom vodom,a lice vrelo,iako se umivala dva puta.Zadenula je kosu za uvo i izasla iz kupatila.

278Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 7:10 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Mislio sam da nikada nećeš izaći iz tog kupatila", nasmešio se zezajući je. Stajao je opušteno naslonjen na zid sa rukama prekrštenim na grudima.

279Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 7:25 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nije ga ocekivala tu.Nasmesila se malo nervozno."Vec si zavrsio sa ruckom?"

280Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 7:33 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Da kažem da jesam", nasmešio se. "Šta kažeš da mi odemo do sela da se prošetamo i da tamo ručamo?" Pogledao je u nju pa je dodao "Sami," kako bi je ubedio.

281Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 7:37 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Ali tvoja majka se potrudila oko rucka,to ne bi bilo bas lepo." Rekla je iako joj se uopste nije vracalo tamo u trpezariju kod Julie.

282Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 7:40 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Hoćeš li prestati da je spominješ čim nešto predložim? Ne moraš da joj udovoljavaš."

283Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 7:42 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Namrstila se,nije joj se svidjao njegov ton."Jerry gost sam u njenoj kuci,redno je da se pristojno ponasam." Slegla je ramenima.

284Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 7:54 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Da li se ti zabavljaš sa mnom ili sa mojom majkom?"

285Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 7:56 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Zaboga." Prevrnula je ocima."Sa tobom."

286Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 8:10 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Pa onda kao tvoj dečko kažem da imamo sastanak u selu. Sačekaću te napolju kod mojih kola, ako ti je potrebno da se spremiš."

287Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 8:14 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Malopre sam se obukla,ne mogu sada da se presvlacim.Mada da te odmah upozorim da nisam bas u mogucnosti da mnogo setam" Pogledala ga je,shvatila je da nesto nije uredu."Sta se desilo Jerry?"

288Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 8:19 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Nosiću te", nasmešio se. "Ništa, malo mi ne prija gužva, navikao sam na samoću."

289Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 8:23 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Uredu." Rekla je i polako krenula ka vratima."Nisam bas toliko glupa da poverujem u to."

290Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 8:29 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Znam da nisi glupa. A nisam ni ja", pošao je za njom pa joj je pomogao oko silaženja.

291Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 8:32 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pogledala ga je."Sta bi to trebalo da znaci?"

292Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 8:37 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Pa ni ti meni nećeš da kažeš šta tajiš, ali primetio sam promenu čim sam se vratio sa koferima."

293Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 8:42 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Rekla sam ti da sam umorna.Putovali smo skoro celi dan juce,a i rano sam ustala...za moje pojmove."

294Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 8:49 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Pa kada ja mogu da prihvatim taj odgovor onda i ti možeš moj. Idemo kolima do sela pa ćemo tamo da šetamo." Pomogao joj je da uđe.

295Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 8:50 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
U tom trenutku joj je palo na pamet da 'cuvaju istu tajnu'.Naravno da nece da mi kaze da me njegova majka mrzi. Nasmejala se sama sebi i sela u kola."Ok."

296Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 9:03 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Seo je u kola i odvezao ih do sela. Čim su se našli izvan kuće osećao se mnogo bolje.

297Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 9:07 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Razgledala je selo,svidjalo joj se ovo sto vidi,i bilo joj je zao sto ce morati tako brzo da ide.

298Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 9:17 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Parkirao je kola blizu radnji gde bi mogli da jedu i u blizini male šumice gde je bio potočić. Pomislio je da bi to bilo idealno mesto za šetnju.

299Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 9:22 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Svidja mi se ovde." Nasmesila se.

300Jerry Maguire's House - Page 12 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Oct 12, 2011 9:32 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se "Hoću da ti pokažem jedno lepo mesto."

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 12 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next