"Dobro me slusaj znas da mrzim da se ponavljam?" 'Znam,znam.Slusam te.Pricaj.' "Pa...ja nisam u Welsu." 'Nego gde si?Tata je rekao da si tamo i mislili smo...' "Kler slusaj me." 'Izvini.Nastavi.' "Ja...pomirila sam se sa Jerry-jem." 'STA SI URADILA?!' "Cula si me.Pomirila sam se sa Jerry-jem." 'Zasto zaboga?' "Jer ga volim.Mnogo ga volim Kler,ne mogu da...zivela sam bez njega skoro tri meseca i to je bilo uzasno.Preporodila sam se za ovih nekoliko dana." 'Laro...jesi li sigurna u to sto radis?Jesi li sigurna da ponovo nije neka smicalica?' "Ne moze li neko jednostavno da se zaljubi u mene?" 'Naravno da moze,samo sam pitala.' Rekla je neznije. "Sigurna sam da me voli." 'Imam osecaj da je ovo tek pocetak.' "Jeste.Jesi li samam?" 'Jesam,tata je napolju.' "Molim te smanji vriske na minimum." 'Hocu.' "Pa...mi smo se upoznali na bazenu,i on mi se odmah svideo,to znas,bio je malo navalentan,sto je meni trebalo,u suprotnom bih ga odboila.Izasli smo par puta i spavali smo zajedno." Sacekala je malo da cuje Klerinu reakciju. "Jesi li tu?" Upitala je kad je ova izostala. 'Jesam,samo pokusavam to da svarim.' "Posle raskida nisam htela da se vidim sa njim.Nesto kasnije,saznala sam da sam trudna." 'Gospode Boze!Zasto ja ne znam za to!Gde si sada?Koji si mesec?' "Bebe nema Kler." Rekla je tuzno. 'Abortirala si?!' "Nisam!!!" Maltene je viknula,a onda se smirila. "Nisam.Nisam abortirala.Smiri se.Imala sam saobracajku." 'A to je bolje?Zasto ni za to ne znam?Laro sta se desava sa tobom?' "Nista,sada sam sasvim dobro,tada sam bila u rasulu i nisam mogla da se nateram da vas vidim.Nisam mogla sve da vam objasnjavam,pogotovo tati.Bebe vise nije bilo,a ja sam bila sva u gipsu." 'Mogla si da me zoves.' Rekla je Kler promulo. "Mogla sam,ali nisam,trebalo mi je da budem malo sama.Problem je bio sto je neki debil koji me udario resio da me tuzi i tako je sve to doslo i do Jerry-ja.Bio je ljut sto mu nisam rekla za dete i ja...pa jos sam ga slagala rekavsi da nije njegovo." 'Zasto si to uradila?' "Nisam htela,ali...u stvari ni sama ne znam.Uglavnom otisao je.Kad sam otisla do njega,sutradan da mu kazem,vrata mi je otvorila neka sisata plavusa." Kler se nasmejala.'Ljubomorna?' "Ne mozes ni da zamislis koliko sam bila,uglavnom nisam mu rekla.Posle sam ga srela u super marketu i poslala sam mu poruku 'Da li bi mogli da se vidimo' morala sam da mu kazem i pomirili smo se sutradan kada je dosao kod mene." 'Laro jesi li sigurna da to nije samo...pa da nije to samo zbog sexa?Zene imaju obicaj da smatraju da vole nekog samo jer im je lepo sto su intimni.A ti si spavala samo sa njim,jos si i ostala trudna.Kako si to uspela?Mislim znam da si cula za kontracepciju.' "Nisam spavala samo sa njim." Rekla je polako. 'Opa!To je vec nesto novo.Kako to?Ko je on?' Uzdahnula je. "Zove se Kevin.Zivi u stanu preko puta mog.Nabacivao mi se,mnogoo,medjutim nisam tome pridavala znacaj.Par puta je pokusao nesto,ali sam ga zaustavljala,ali jednom je dosao taman nakon sto sam videla Jerry-ja i spavala sam sa njim." Uzdahnula je. "Bilo mi je krivo zbog toga posle,i rekla sam mu da ne mogu da budem sa njim.Nije bilo ni priblizno Kler.Nije bilo..." Pokusavala je da nadje neku rec. 'Iskre?' "Da.Nije je bilo.Nedostajao mi je Jerry,zelela sam da to bude on." 'Dobro,to verovatno i jeste ljubav.Nego nije mi jasno zasto si sada odlucila da mi se 'poveris' kada toliko dugo nisi,i to preko telefona.' "Mi smo u selu,kod njega...kod njegove majke.Ta zena me mrzi Kler." Uzdahnula je. "Nisam joj nista uradila,bar sam mislila da je tako,ali cim je Jerry napustio prostoriju rekla je da nema svrhe da glumim ljubaznost i pocela da me sikanira." 'Uh.' Namrstila se Kler.'Ne znam sta da ti kazem Laro,ja i nisam bas cesto upoznavala roditelje nekog momka.' "Samo sam morala nekome da kazem.Jerry jos ne zna.Barem mislim,mada mi se cinilo da je danas malo cudan,tako da je moguce da je i on shvatio." 'Moguce.' Uzdahnula je. "Ovde je tako lepo,ali mislim da cu sutra da krenem.Reci cu da ste me zvali ti i tata,da je nesto hitno.Moram ga naterati da ostane ovde inace ce ona jos vise da me mrzi." 'Tu se slazemo.' "Hvala sto si me saslusala." 'Odavno nisam cula nista zanimljivije.' Nasmejala se. "Volim te Kler." 'I ja tebe mala.Vidimo se.' Prekinuli su vezu i Lara je neko vreme samo gledala u pod.