Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 28 of 32]

1Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Thu Jan 05, 2012 9:55 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Zgrabio ju je za struk i podigao na sto. Spustio je usne na njen vrat i počeo da joj odvezuje gornji deo haljine. "Želim te. Želim da opet osetim tvoje telo."

676Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 31, 2012 10:31 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Hocemo.Ali moram prvo da te poceljam i sredim ti kosu.Fransoa ako nemas posla mozete ti i Edward da izadjete,a mi cemo da dodjemo cim se sredimo."

677Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 31, 2012 10:43 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Klimnuo je glavom. "Završio sam sa poslom i slobodan sam nedelju dana."

678Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 31, 2012 10:47 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Siroko se nasmesila."To je odlicna vest!Idemo onda da te sredimo i utoplimo Eli." Uzela je u narucje."Vidimo se brzo." Otisle su gore pricajuci pa je sara pocesljala Eli i splela joj dve pletenice.

679Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 31, 2012 10:56 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio joj se "Jeste." Edward i Fransoa su ustali od stola i obukli kapute pa su izašli napolje. Edward je odmah otrčao da nađe Toma.

680Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 31, 2012 11:00 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Obukle su se pa su i one izasle napolje.Sarah je nosila,pa kad su izasle spustila je,a ona je otrcala trudeci se da stigne Eda.

681Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 31, 2012 11:10 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Fransoa se nasmejao pa je otišao do Sarah-e. "Stalno se takmiče."

682Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 31, 2012 11:14 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesila se."Primetila sam.Ali to je sasvim normalno.Ja sam se stalno takmicila sa Elizabethom i Loreline."

683Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 31, 2012 11:20 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Da, ali vi ste bile devojčice, dok se Eli trudi da radi sve što Ed radi. Čak joj se više sviđaju i njegovi vozići nego njene lutke."

684Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Wed Feb 01, 2012 8:03 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Gledala je u decu,a onda vratila pogled na njega."Nije to nista strasno Fransoa.Proci ce je kada poraste.Sada ima na nekog da se ugleda,ko nije odrastao,i sa njim joj je zanimljivo.Cesto ga izludjuje ponasajuci se kao pravo deriste,a onda,kao recimo sinoc..." Uzdahnula je. "Pre spavanja su se svadjali,uzimala je njegovu igracku.Mogao je da joj kaze da je ljut na nju i da je posalje nazad,ali nije i to je divno od njega.On je predivan decak.Mnogo mi je drago sto je sa nama." Nasmesila se i opet pogledala u njih dvoje,pa je zagrlila Fransou i naslonila se na njega i dalje posmatrajuci decu.

685Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Wed Feb 01, 2012 11:53 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Gledao je u Eda i Eli kako se igraju sa Tomom. "Znam da to nije ništa strašno", nasmešio se. "Meni uopšte ne smeta to što je Edward njen uzor. Naprotiv, drago mi je zbog toga jer je on divan. Bila bi druga priča da nije, ali ovako znam da nemam razloga za brigu. I mislim da bi trebalo da bude malo strožiji prema njoj, kao i mi. Znam da nije razmažena, ali ipak dobije sve što želi, kao što su njegove igračke, a ima punu sobu svojih." Nasmešio se pa je skrenuo pogled sa dece i pogledao u nju. "I meni je drago što je on ovde i sada shvatam zašto si toliko insistirala na drugom detetu."

686Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Thu Feb 02, 2012 8:26 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesila se."Pa ti prvi retko kazes 'ne'.Ne trazi nista nemoguce ili nesto previse.Ima sve sto i druga voljena deca kojoj roditelji mogu to da priuste.Sto se tice igracaka mislim da je to samo zbog toga sto Edi ne trazi njene lutkice." Rekla je prisecajuci se necega. "Kad samo se nas tri svadjale,a to je bilo cesto,uvek bi trazile onu igracku kojom se neka vec igra,iako smo imale punu kutiju za igracke.I uvek bi jedna oplakala,ili ona kod koje je bila igracka,ako bi joj neka otela,ili ona koja nije uspela da otme igracku.A nekada smo i takvu identicnu imale po nekoliko komada,ali to nije bilo to." Zavrtela je glavom. "Zato mislim da ce i to sa igrackama da je prodje." Pogledala ga je u oci. "I dalje insistiram na tome." Rekla je nezno. "Zelim jos dece." Vratila je pogled na Eli i Eda.

687Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Thu Feb 02, 2012 10:27 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmejao se "To nije do mene. Namerno me gleda sa tvojim pogledom i počne da mi se smeška. I kako onda mogu bilo šta da joj odbijem?" Pogledao je u decu koja su se veselo igrala sa psom koji im je bežao. Pažljivo je saslušao Sarah-inu priču o njenom detinjstvu i prisetio se samo nekih scena svog, a u njima se uglavnom igrao sa Fleur dok otac nije bio kod kuće. On je Fleur davao svoje igračke jer je to hteo, ona je imala mnogo manje od njega. "Ima vremena za to."

688Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Thu Feb 02, 2012 10:38 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmejala se."Znam.Pametna je.A i kako to 'moj pogled',mislim stvarno." Nasmejala se i zavrtela glavom."Znam da ima.Samo zelim da znas."

689Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Thu Feb 02, 2012 10:40 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmejao se "Pa lepo tvoj. Počne da treplje i da me gleda nevino kroz trepavice."

690Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Thu Feb 02, 2012 10:52 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmejala se."Zao mi je.Izgleda da nam je to urodjeno."

691Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Thu Feb 02, 2012 11:03 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Pa... kakva majka, takva i ćerka", nasmejao se.

692Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Thu Feb 02, 2012 11:09 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmejala se."Predpostavljam da to nije lose?"

693Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Thu Feb 02, 2012 11:13 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Naravno da nije", nasmešio se.

694Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Thu Feb 02, 2012 11:17 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Odlicno!" Poljubila ga je.A onda je i ona otrcala do dece smejuci se.

695Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Thu Feb 02, 2012 11:26 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmejao se pa je potrčao za njom.

696Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Thu Feb 02, 2012 11:35 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pocela je da se igra sa decom,jurili su Toma i sebe medjusobno.

697Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Thu Feb 02, 2012 11:43 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmejao se gledajući ih, a veliki psi su došli do njega.

698Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Feb 03, 2012 7:39 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmejala se i pogledala u njega i pse.Nekako im nikada nije verovala,a sada su tu bila i deca."Oni su sigurno bezopasni?" Upitala je cisto da proveri.

699Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Feb 03, 2012 7:59 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Za nas jesu", nasmešio se.

700Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Feb 03, 2012 8:13 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Deluju mnogo opasno.Cudi me da ih se deca ne plase."

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 28 of 32]

Go to page : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Next