Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 27 of 40]

1Fransoa's House - Page 27 Empty Fransoa's House Sun May 08, 2011 6:22 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Fransoa's House - Page 27 TranquilityFullFrontal

651Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 8:43 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Udaricu te mali ako nastavis tako da mi se motas oko nogu,hajde bezi." nezno ga je nogom gurnula od sebe ali se on opet vrteo oko nje."Bas ti se nesto mazi danas?" ponovo se sagnula i pomazila ga po glavi.

652Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 8:57 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ušao je u biblioteku i prišao terasi. Srce mu je 'poskočilo' kada je video u vrtu sa mačetom.

653Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 9:01 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Pa ti ocigledno zelis da ja danas nista ne uradim.Hajde brisi." ponovo ga je nezno gurnula od sebe,nije imala srca da ga jace udari.Ispravila se i resila da zavrsi ovaj red ruza pa da mu donese mleko. Sta li on radi sada? Brzo je odmahnula glavom ne zeleci da razmislja o tome i pocela je sa kopanjem.

654Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 9:11 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se na njen razgovor sa mačetom. Pitao se kako je uspela da nađe mače na imanju i još da ga čuva kada je Loli smetala mačeća dlaka. Nije joj video lice.

655Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 9:13 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Lola je pokucala na vrata biblioteke i odskrinula ih. "Gospodine cula sam da ste dosli." rekla je srecno,jer se vratio "Da li ste gladni?"

656Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 9:16 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Trgao se iz razmišljanja i vratio u biblioteku. "Zdravo Lola. Hvala, ali nisam gladan."

657Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 9:18 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Ovde niko nista ne jede." promrmljala je "Kako ste gospodine? Brinuli smo."

658Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 9:31 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogledao je u nju "Kako to niko ništa ne jede? A gospođa?" Pogledao je ka terasi "Dobro sam. Berba se malo odužila."

659Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 9:33 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Odmahnula je rukom."I ono mace jede vise od nje.Od kada ste otisli svaki dan moram da je teram da jede da se ne bi ponovo onesvestila." gledala je u njega. "Sada je zavrsena?"

660Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 9:44 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Zinuo je kada je čuo šta mu je rekla. "Pusti sad berbu. Kako to da se onesvestila?"

661Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 9:48 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Pa cini mi se da je to bilo 2 dana nakon sto ste otisli,ili je 3...ne,ne..2" klimnula je glavom kad se setila "Kada sam joj dala vasu poruku rekla je da nece da doruckuje i posle je celi dan bila u basti,nije ni rucala,a nisam je videla ni kada je otisla u sobu.Sutradan kad je ustala ponovo nije htela da jede i bila je u vrtu i oko podneva na najvecoj temperaturi." neodobravajuce je odmahnula glavom. "Samo se srusila odjednom.Srecom Leon je bio tu i brzo je pozvao lekare,ja je ne bih mogla preneti."

662Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 9:56 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Bio je zatečen vestima koje je čuo. "O Bože. Zašto me niste obavestili šta se desilo? Došao bih kući istog časa." Uzdahnuo je Za sve sam ja kriv.

663Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 10:00 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Pa doktor je rekao da nije nista strasno,pa smo smatrali da nema potrebe a ona se slozila sa tim.Rekao je samo da mora da jede i malo da se odmara,ali uspeli smo da je zadrzimo u krevetu samo taj dan."

664Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 10:04 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"U redu. Hvala ti Lola, možeš da ideš."

665Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 10:07 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pogledala je u njega. "Uredu gospodine znate gde sam ako vam nesto zatreba." naklonila se i izasla iz sobe.

666Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 10:19 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Duboko je udahnuo i izašao na terasu, a potom i u vrt. Moram da ispravim svoju grešku. Polako joj je prišao "Dobar dan."

667Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 10:24 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Ispustila je motiku kada mu je cula glas,ali je uhvatila pre nego sto je pala na zemlju i polako se okrenula ka glasu. To je on. titnjalo joj je u glavi. Vratio se. Htela je da mu se baci u zagrljaj,cak je i krenula da napravi korak ka njemu pa se zaustavila,zbog dugacke haljine to se nije videlo,videlo se samo kako se haljina talasa. Saberi se!Verovatno je dosao da te obavesti o svojim namerama i da te otera odavde. Bacila je pogled na vrt i na Felixa koji joj se i dalje vrzmao oko nogu. Tebe bar mogu da ponesem. Tek tada je shvatila da koji trenutak previse cuti. "Stigli ste?" trudila se da kaze to normalnim glasom,tako ga je obicno pozdravljala kada bi dosao kuci s posla,nadala se da to zvuci ne usiljeno.Nesigurno se osmehnula i spustila motiku na tlo.

668Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 10:30 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Bio je nervozan zbog njenog ćutanja. Nije mu izgledala isto kao kada je otišao. I dalje je bila lepa, li je bilo tragova umora na njenom licu. Bila je primetno mršavija i pitao se šta je zapravo razlog toga. Da li je moguće da sam ja kriv za sve ovo? Da zbog mene ovako izgleda? O Bože nikada mi neće oprostiti. Gledao je u nju i mače. "Da, stigao sam. Berba se malo odužila."

669Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 10:34 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Berba?" ponovila je iskreno zbunjena. "Pa dobro dosli kuci." rekla je i nesigurno se osmehnula a zatim ponovo uopzbiljila.

670Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 10:42 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Da, berba." Gledao je u nju i njen osmeh, hteo je da joj ga uzvrati, ali se bojao da je ne uvredi time. "Hvala Vam."

671Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 10:47 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Nema na cemu." tesko je progutala pljuvacku i pogledala u Felixa "Ovo je...ovaj...dala sam mu ime Felix." rekla je trudeci se da zapodene bilo kakav razgovor.

672Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 10:55 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogledao je u mače koje se motalo oko njenih nogu. Bilo je tako slatko i umiljato da je prosto morao da se nasmeši. "Sladak je. Lepo ste mu ime dali."

673Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 10:58 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Hvala." rekla je i dalje gledajuci u mace. "Na latinskom znaci ' srecan'." rekla je a onda se pokajala. "Mada sam sigurna da to znate." rekla je trudeci se da popravi stetu.Sigurno ne zeli da ga kurva uci jezicima.

674Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 11:08 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Nisam to znao. Nisam učio latinski jezik," i dalje je gledao u mače. Ti si srećan što imaš nju, a da li je ona srećna?

675Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 11:11 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
To je malo iznenadilo.Grlo joj je bilo suvo i kao da je tek tad postala svesna vrucine. "Jeste li i vi za casu limunade?" upitala je vec krecuci ka kuhinji da uzme bilo kakvu hladnu tekucinu.Felix je pratio u stopu i zamjaukao podsecajuci je da treba da mu iznese mleko.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 27 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next