Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 28 of 40]

1Fransoa's House - Page 28 Empty Fransoa's House Sun May 08, 2011 6:22 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Fransoa's House - Page 28 TranquilityFullFrontal

676Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 11:19 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Jesam," krenuo je za njom uplašen saznanjem da bi opet mogla da se onesvesti. Mora je da bude blizu nje, ako se to desi. A pozvaće i lekara da je pregleda za svaki slučaj. Nije mu se sviđalo kako izgleda. Bila je previše mršava.

677Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 11:24 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Usla je u kuhinju i napunila dve case limunadom i pruzila mu. "Izvolite." dodala mu je pazeci da ga ne dodirne jer nije zelela da vidi izraz gadjenja i osude na njegovom licu.A zatim je sipala malo mleka u tanjiric i iznela Felixu kako mu je obecala.Pa se vratila u kuhinju i ispila nekoliko gutljaja.

678Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 11:32 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Hvala," uzeo je čašu i pogledao za njom kada je izašla da nahrani mače. Zašto se ponaša kao da se ona noć nije ni desila? Zašto mi ne prebacuje zbog onoga što sam joj uradio? Šta se dešava? Šta ona oseća prema meni?

679Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 11:37 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nije znala sta bi mu rekla.Ocekivala je da on nesto kaze.Da joj kaze kako je sve dogovorio sa advokatom ili nesto slicno.Bilo joj je drago sto ga vidi.Izgledao je lep kao i uvek.Gledala je u svoju limunadu okrecuci casu u rukama.

680Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 11:43 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Sklonio je svoju čašu u stranu i pogledao u nju. Skupio je snage i progovorio. "Sarah, moramo da razgovaramo."

681Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 11:46 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Zazmurila je pa je i ona spustila svoju casu jer nije zelela da je ispusti.Klimnula je glavom. "Uredu." rekla je tiho i sela na stolicu,stavila je ruke u krilo i gledala u njih.

682Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 11:53 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Ja..." Nije znao šta da joj kaže. "Nema tih reči koje bi opravdale ono što sam uradio. A još manje je tih kojim bi se izvinio za sve što se desilo one večeri. Da mogu da vratim vreme nikada ne bih učio ono što sam te večeri uradio."

683Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sun Jun 12, 2011 12:05 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Da predpostavljam da ne bi. Pomislila je ogorceno.
Podigla je pogled sa svojih prstiju na njega. "Ne zelim Vasa izvinjenja ili kajanje." rekla je verujuci da se kaje sto je uopste dodirnuo,a ne nacin na koji je to uradio. "Uradicu ono sto mi kazete da ste odlucili,ako hocete da odem otici cu." rekla je trudeci se da joj glas ostane miran. "Ja ne mogu promeniti ono sto ste vi osecali tada ili ono sto ste uradili,niti ima svrhe da to cinim.Takodje ne mogu promeniti ono sto sam radila,i zao mi je sto je tako ispalo." mislila je na sve ono sa Hitklifom i cinjenicom da on misli kako ona nije devica.

684Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sun Jun 12, 2011 12:12 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"Pobogu Sarah uzeo sam te na silu, a bila si devica. Nisam hteo da te slušam. Više sam verovao tračevima nego tebi. I ti sada očekuješ da ti ja kažem da odeš dok sama možeš da odeš i da me ostaviš jer ne zaslužujem te kao ženu. Već sam te dovoljno povredio i ne želim da to više činim. Odluka o odlasku je na tebi, ja ti neću ništa naređivati i odlučivati u tvoje ime. Rekao sam da možeš da radiš šta želiš i dalje to mislim." Gledao je u nju sa velikim bolom. Nije mogao da veruje da ona čeka da je on otera. Mrzi me.

685Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sun Jun 12, 2011 12:17 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Ali..." stala je ne znajuci sta da kaze.Veruje mi. proslo joj je kroz glavu. "To nije tacno gospodine." rekla je odlucnim glasom,ohrabrena onim sto je cula. "Branila bih se da sam zelela da se odbranim." gledala je u njega vise ne znajuci sta da misli.Mesec dana je lupala glavu sta ce se desiti jer joj ne veruje,a sada sazna da joj ipak veruje.

686Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sun Jun 12, 2011 12:21 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"I jesi se branila, ali ti ja nisam dozvolio da nastaviš. Više puta si mi rekla da stanem i razmislim jer ću da se pokajem i sad se kajem što te nisam poslušao." Skrenuo je pogled.

687Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sun Jun 12, 2011 12:24 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Ne,ali..." resila je da se toga ostavi za posle "Zasto mi sada verujete?" pogledala ga je zeleci da zna sta je toliko promenilo njegovo misljenje.

688Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sun Jun 12, 2011 12:28 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"Kako to misliš zašto ti sada verujem?" Pogledao ju je zbunjeno.

689Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sun Jun 12, 2011 12:30 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Onda si mi jasno stavio do znanja da mislis da lazem." rekla je suvo "Zanima me zasto si promenio misljenje."

690Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sun Jun 12, 2011 12:37 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"Kad je žena devica ona krvari tokom prvog puta. Tek ujutru sam znao da si govorila istinu kada sam video krvavu odeću u salonu."

691Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sun Jun 12, 2011 12:40 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Ohh." rekla je iznenadjeno.Kako sam to previdela? Nasmesila se jer ipak ima dokaz,i on joj veruje.

692Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sun Jun 12, 2011 12:46 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"Tako shvataš šta hoću da kažem?" Gledao je u nju. Nije mu bilo jasno zašto se smeši. "Zato se i kajem što sam te onako napao i uvredio."

693Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sun Jun 12, 2011 12:49 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Da,da shvatam." ponovila je nekako odsutno i dalje srecno dok nije cula ovo zadnje.Ostro ga je pogledala. "Hoces li molim te prestati da pricas o tome kao o napadu?!"

694Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sun Jun 12, 2011 12:55 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"A kako hoćeš da pričam o tome šta sam ti uradio?"

695Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sun Jun 12, 2011 12:59 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pogledala ga je. "Spavao si sa svojom zenom,tesko da je to zlocin." Popila je limunadu do kraja i ustala. "Dala sam ti se.Kao sto sam rekla mogla dam da se branim,mogla sam da pokusam da pobegnem i zakljicam se u svojju sobu.Nisam to uradila." skrenula je pogled sa njega.

696Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sun Jun 12, 2011 1:04 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Zamislio se dok su mu njene reči dopirale do mozga. "Ti to hoćeš da mi kažeš da si želela da vodiš ljubav sa mnom?"

697Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sun Jun 12, 2011 1:08 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"To je tako cudno da ne mozes da poverujes u to?" Pogledala ga je ponovo besna "Ali kada se toliko kajes nema potrebe da razgovaramo o tome."

698Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sun Jun 12, 2011 1:13 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"Ali ti me mrziš. Zašto bi pa želela da spavaš sa mnom? Voliš drugog, a ne mene." Gledao je u nju i primetio je da je besna.

699Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sun Jun 12, 2011 1:18 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Otkud ti uopste to da te mrzim?" Namrstila se "Nikada nisam imala razloga da te mrzim,uvek si bio korektan i ispostovao si moju molbu.Mozda nisam bila preterano odusevljena ovim brakom na pocetku ali nikada nikog nisam mrzela." rekla je smirenije ne komentarisuci ono sto je rekao za drugoga.

700Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Sun Jun 12, 2011 1:22 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"Mislio sam da me mrziš baš zbog našeg ugovorenog braka koji nisi želela."

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 28 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next