Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 26 of 40]

1Fransoa's House - Page 26 Empty Fransoa's House Sun May 08, 2011 6:22 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Fransoa's House - Page 26 TranquilityFullFrontal

626Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Fri Jun 10, 2011 11:23 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Zaspao je malo posle nje. Spavao je nekoliko sati pa se probudio. Pogledao je po sobi osećajući glavobolju. Pitao se gde je. Iako je još uvek bilo mračno primetio je da nije u svojoj sobi. Kada se okrenuo na stranu video je nju pored sebe i tada se setio šta je sinoć uradio.

627Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Fri Jun 10, 2011 11:30 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Imala je nekoliko bledih tragova na kozi od njegovog stiska i usne su joj bile blago natekle od celonocnih poljubaca.I dalje je spavala i u snu se okrenula ka njemu polozivsi ruku na njegove grudi.

628Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Fri Jun 10, 2011 11:37 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Uzdahnuo je kada mu se približila i stavila ruku na njegove grudi. Primetio je tragove na njenom telu. O Bože šta sam to uradio? Polako je sklonio njenu ruku i tiho se izvukao iz kreveta. Podigao je svoje pantalone sa poda i obukao ih. Okrenuo se ka krevetu i pogledao u nju.

629Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Fri Jun 10, 2011 11:40 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Osetila je neku promenu u okolini pa se prmeskoljila.Tregova sigurno ne bi bilo da joj je koza bila malo manje osetljiva.Kosa joj je bila rasuta po ramenima i licu i dalje je spavala.

630Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Fri Jun 10, 2011 11:46 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Zatvorio je oči nadajući se da je to samo sanjao. Nije mogao da veruje da joj je učinio tako nešto. Ponovo je otvorio oči, ali prizor je opet bio isti. Nije zaslužila ovako nešto pa kakva god da je. Ćuti Fransoa! Ti si gori od nje. Izašao je iz sobe i sišao dole u salon, ali tu ga je zatekao još stravičniji prizor.

631Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Fri Jun 10, 2011 11:49 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Spavala je mirno bez snova iscrpljena fizickim i emotivnim desavanjima koje je iskusila taj dan.

632Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Fri Jun 10, 2011 11:57 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Otvorio je usta šokiran prizorom. Po sobi je bilo stakla zbog razbijene čaše. Njena haljina je ležala pocepana na sofi kao i njen veš, njegova odeća je bila na podu. Prišao je sofi i pogledao u odeću i tada je video tragove krvi po belom vešu. Odmah je shvatio šta to znači. "O Bože," sručio se na sofu. "O Bože šta sam uradio. Nisam joj verovao. Govorila je istinu. Sad me sigurno mrzi." Osetio je duboki bol u sebi jer joj nije verovao i što ju je tako povredio i uvredio na najgori mogući način.

633Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Fri Jun 10, 2011 11:59 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Ponovo se okrenula u krevetu i presla rukom preko njega shvatajuci da nema nikoga.Gde li je? pomislila je i ponovo utonula u san.

634Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 12:10 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Posle nekoliko minuta se malo sabrao i počeo da kupi odeću sa poda i sofe kako bi je sklonio da Lola i Leon ne vide šta se desilo. Izneo je sve stvari napolje i spalio ih ukljanjajući dokaze. Naručiću joj novu haljinu. Istu kao što je ova bila. Vratio se u kuću mokar pošto je kiša i dalje padala. Pokupio je staklo i obrisao pod. Oprao je čašu od viskija i pogledao po salonu da vidi da li je sve kako je bilo. Kada je video da jeste popeo se gore. Otišao je u kupatilo i umio se hladnom vodom. Otišao je u svoju sobu i obukao se.

635Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 6:37 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Ujutru kad se probudila bila je dezorijentisana.Nije mogla da proceni koliko je sati ali je predpostavljala da je kasno jer su suncevi sraci nemilosrdno ulazili kroz prozor.Uspravila se u sedeci polozaj osecajuci se cudno.Kao da joj je telo postalo pihtijasta masa bez kostiju.Pogledala je po sobi shvatajuci da ga nema.Uzdahnula je.Verovatno je vec otisao kod advokata da trazi razvod.Pomislila je tuzno.Zasto ne bi iskoristio kurvu kad je vec uzeo za zenu. Stresla se kada se setila kako je nazvao tako pogrdnim imenom.Jedan deo nje nije verovao da se to stvarno dogodilo.Pogledala je u svoje telo i videla da je naga.Pa to je jedan dokaz,obicno ne spavas bez icega na sebi. Tada je spazila tragove na kozi.A ovo je drugi. Ustala je i pogledala se u ogledalo.Neko drugi verovatno nece primetiti nista drugacije na njoj.Obukla je roze haljinu za svaki dan koju joj je on poklonio u nadi da ce joj bar malo pomoci kada bude pricala sa njim.

636Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 4:19 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Kada se obukao sišao je dole i otišao u svoju biblioteku. Seo je za sto. Još uvek nije mogao da veruje da je bio sposoban da joj uradi tako nešto i to ne jednom već dva puta. To sebi nije mogao da oprosti. "Ako sam tako postupio sa ženom koju volim mogu misliti šta bi bilo sa onom koju ne volim." Odmahnuo je glavom i zatvorio oči tonući u svoje misli. Ako me je pre mrzela sada me sigurno prezire. I ne mogu da je krivim zbog toga jer sam se sam potrudio da oseća tako nešto prema meni. Nije zaslužila da je onako nazovom. Stresao se kada se setio da ju je nazvao kurvom. Ustao je i prišao prozoru. Sve vreme mi je govorila istinu i ja nisam hteo da je slušam. Verovao sam glupim tračevima, a ne svojoj ženi. Mojoj ženi. Bila je samo moja žena, a to mi je sinoć i dokazala. Bio sam joj prvi. Nikad me nije lagala. Kako sam samo mogao da sumnjam u nju kada nije izlazila iz kuće? Izašao je na terasu pošto je kiša prestala da pada. Pogledao je u njen vrt. Ako sam pre ja bio taj koji je pomišljao na razvod sada sigurna ona to želi. Povredio sam je i ne bi me čudilo da još danas odluči da me napusti. Uzeo sam je na silu, a nijedna žena to ne zaslužuje. Ponajmanje ona. Mogu samo da se molim da mi jednog dana oprosti. Leon je ušao unutra kod njega i preneo ga iz misli podsetivši ga da danas treba da ide na put u Francusku. Rekao mu je da će mu Lola spremiti kofer, a da će on sad da spremi kočiju. Čim je Leo izašao setio se da joj nije ni spomenuo put. Hteo je da je vodi sa sobom, ali sada nije mogao da očekuje da će ona to želeti. Nije se usuđivao da je pita tako nešto. Napisao je poruku za krojačicu u kojoj je moli da gospođi sašije istu večernju koktel haljinu koju je naručio pre mesec dana samo za nju. Nije napisao zašto joj treba ista haljina. Ne mora sve da zna. Zamislio se. Misliš da će nova haljina da reši stvari? Koja si ti budala. Pa ona nije takva žena. Izašao je u vrt i ubrao najlepšu belu ružu koju je našao. Vratio se u biblioteku i uzeo novi papir kako bi napisao poruku za Sarah-u. Nije znao šta da napiše, ali je na kraju uspeo da ispiše nekoliko reči. Pozvao je Lolu i rekao joj da ružu i poruku da gospođi kada ustane, a drugu Leonu da je odnese krojačici. Nije želeo da doručkuje. Rekao joj je da Leon ode i do Fleur i dece da ih obiđe dok on nije tu. Zamolio ju je da bude fina i nežna prema gospođi i da joj u svemu ugađa. Izašao je napolje i pogledao u prozor njene sobe. Možda mi ona i oprosti jednog dana, ali ja sebi to nikada neću oprostiti. Na razvod nije ni pomišljao. Tako da je uvredi već neće. Da je vrati pošto ju je uzeo na silu i obruka neće, ako ona želi razvod daće joj ga. Ali on da ga traži neće. Ušao je u kočiju i rekao Leonu da ga vozi na stanicu.

637Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 4:36 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Sisla je dole i otisla pravo u kuhinju.Ocekivala je da ce ga zateci u kuhinji.Kada je videla da ga nema pitala je Lolu gde je.

638Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 4:49 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Gospodin je otišao na put. Ostavio je ovo za Vas,' pružila joj je belu ružu i poruku.

639Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 4:50 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Progutala je knedlu kada je to cula.Uzela je poruku i cvet."Hvala Lola.Necu doruckovati." promrmljala je i otisla u sobu da procita poruku.

640Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 5:11 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'U redi,' Lola se vratila svom poslu.
Pošto nije znao šta da joj napiše napisao je samo svoje izvinjenje.
Iskreno mi je žao zbog onog sinoć. Nisam planirao da se to desi. Mogao bih da okrivim piće, ali jedini krivac sam samo ja. Izvinjavam Vam se što Vas nisam slušao. Nadam se da ćete jednog dana moći da mi oprostite za ono.
Fransoa

641Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 5:26 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nerado je otvorila poruku i gledala u tekst ispisan lepim rukopisom.U glavi joj je samo bila misao da je on otisao od nje.Sigurno je otisao da nadje nekog dobrog advokata. Uzdahnula je.Cemu izvinjenja?Verovatno se ne seca da sam mu uzvracala poljupce. pomislila je ogorceno. Nema pojma da mi je pruzio najbolju noc u zivotu.Isto tako se verovatno ne seca ni da li sam bila nevina ili ne.Boze dragi kako bih sada to mogla da mu dokazem? Stavila je poruku u fioku stola i presvukla se u radnu haljinu.Celo jutro je bila u basti.To joj je donekle pomoglo da ne misli na ono sto se desavalo.Kada je Lola pozvala na rucak odbila je.Nije osecala glad.Nije osecala nista.Sve joj je bilo besmisleno.Mozda bi najbolje bilo da se jednostavno pokupim i odem i bar se postedim ponizenja da me izbaci iz kuce.Ali onda bih unistila i njega i sebe,bila bih supruga koja je pobegla od svog muza,morao bi postojati neki razlog za takvo ponasanje.Ljudi ce pricati.Ne,to ipak ne dolazi u obzir. Cackala je nesto oko lepih zutih narcisa.Kasno uvece je usla u kucu i okupala se,iscrpljena brzo je zaspala,ali se budila mnogo puta i bacakala po krevetu jer je ruzno sanjala.
Sutradan je ponovo otisla u bastu cim je ustala i oko podne kada je sunce bilo najjace,samo se srusila na zemlju.Leon je bilo u blizini i brzo je uneo u kucu.Doktor je rekao da je od sunca i zbog toga sto nije jela,nije bilo nista strasno ali joj je rekao da mora da se cuva.Taj dan joj Lola i Leon nisu dali da ustane iz kreveta tako da joj se cinilo da je prosla vecnost.Narednih dana je Lola terala da jede,pa je jela da bi joj udovoljila,ali je jela ko pticica,vecinom je samo mrljala po tanjiru.Svaki dan se pitala: Da li ce sutra doci? Ali nije se pojavljivao.Stekla je utisak kao da zivi sama.Polako se navikavala na to.Dane je nekako i ispunjavala ali su noci bile problem.

642Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 5:54 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Kada je stigao u Francusku nije želeo da bude u kući svog oca i maćehe pa je otišao kod nekih rođaka. Svoju kuću je prodao jer mu nije služila. Bila je velika, idealna za veliku porodicu sa decom, ali pošto on to nije imao, a i živeo je u Londonu rešio je da je proda. Čim je stigao i ušao u sobu da se osveži ponovo je počeo da misli na nju i na to šta joj je uradio. Kako sam samo mogao da budem toliki skot? Kako sam mogao toliko da je povredim? Za ono delo nema reči koje bi ga opravdale. Samo da mi oprosti. Ne bih mogao da živim sa njenim prezirom i mržnjom. Samo da mi oprosti. Nije se sećao svega od te večeri, ali je znao da mu je uzvraćala poljupce. Sećao se da mu se predala, sećao se njenih jecaja i dodira, ali nije mogao da zna da li je i ona to želela ili se trudila da sebi učini što manje bolan taj čin kada je on već navalio na nju. Setio se stravičnog prizora u salonu. Staklo, pokidana odeća i krv. Bila je nevina. I umesto da joj prvi put bude nešto najlepše ja sam učinio da joj bude nešto najgore u životu. Htela je da budemo prijatelji da bi stekla poverenje u mene i da bi mogla da mi se preda tek kada ona bude sigurna da je to ono što želi. Kako je moguće da to nisam shvatao? Svi njeni osmesi pre toga, svi zajednički obroci, svako naše posle podne u vrtu. Toga više neće biti. I još joj nisam ni rekao za decu. Sigurno misli da su moja čim ih krijem. Išao je u vinograde i u fabriku svakog dana, ali to mu nije pomagalo da ne misli na nju. Svakim danom je bilo sve gore. Nije mogao bez nje. Za mesec dana se navikao na njeno prisustvo da se sada osećao tako prazno bez nje. Iako su dani prolazili on je i dalje mislio o onoj noći i prebacivao sebi. Želeo je da što pre završi sa poslom i da joj se vrati. Ali uvek ga je mučilo jedno pitanje. Da li je još uvek tamo? To pitanje ga je razaralo i nanosilo mu bol. Nije znao šta da radi, ako je ne zatekne u kući. Ne bi mogao da je krivi što ga je ostavila. I dani i noći su mu bili beskrajno dugi. Nije mogao da spava, jedva je nešto jeo samo da se ne bi razboleo. Ništa mu nije skretalo pažnju sa njenog lika.

643Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 6:44 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Basta je vidno napredovala jer je stalno bila u njoj.Cvece je bilo sarnoliko,raznobojno,bilo je velikih i malih.Zbunovi su bili lepo okresani u razne oblike,bilo je mnogo lepse nego sto je zatekla i bila je zadovoljna time.Bar time.Pitala se da li ce pokidati sve sto je uradila kada se razvede od nje.Uopste nije sumnjala u to da on to hoce da uradi.Nije videla drugi razlog tolikog odsustva.Verovatno mu traba mnogo vremena da sa advokatom raspravi sve pojedinosti da budu sto manji gubici.Nije svesan da bih jednostavno otisla bez icega kada bi to trazio.Ne bih mogla da izdrzim da me gleda onako gadljivo. Falilo joj je da nekome pokloni ljubav,da nekome pruzi paznju i to je pronalazila u cvecu,mada joj to nije bilo dovoljno.Jedan dan je u bastu zalutalo jedno malo mace.Sumanjala je da se odvojilo od majke jer je bilo sasvim malo i skroz belo,osim malog crnog kruga iznad desne zadnje noge.Krisom mu je donela mleko iz kuhinje i pocela da se brine i njemu.Stalno je islo za njom i lepo je raslo.Dala mu je ime 'Felix' nekako joj se cinilo odgovarajuce.Lola je bila strasno ljubazna sa njom i predpostavljala je da je to iz sazaljenja sto zna da ce uskoro morati da ode.Mozda je i znala gde je on ali ona se nije usudjivala da ista pita.Padalo joj je na pamet da mu napise pismo,ali je brzo odustajala od te ideje.

644Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 6:56 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Posle mesec dana odsustva od kuće zbog obaveza oko fabrike i nove vrste vina konačno je došao i taj dan da se vrati u London. Boje ushićen zbog toga, a opet u neku ruku i prestravljen da je možda neće zateći u kući. Možda je već zamolila oca da joj nađe advokata da može da se razvede od mene. Nova vrsta vina je bila blaga kao i prošla samo više slatka i tražio je da na etiketi stoje ruže i sve to zbog nje. A dao mu je i ime Sarah's Rose (valjda sam ga ubola kako treba Sarina Ruža xD). Obukao se i spakovao sve svoje stvari. Seo je u kočiju i otišao na stanicu.

645Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 7:06 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
(Ubola si ga xP )

Dan za danom svi su bili isti.Felix je rastao i stalno se mazila sa njim.Svo svoje vreme je i dalje provodila u basti.Nije imala zelje za izlascima niti je zelela da joj iko dolazi u posetu.Imala je osecaj da izgleda kao zombi i bila je nezadovoljna sobom.Imala je podocnjake od konstantne nesanice i vidno je smrsala jer je mnogo malo jela.Nakon druge nedelje njegovog odsustva pomislila je da se jednostavno nece ni vratiti.Ostavice je da ovde cami sama citav zivot,dok ne poludi.Znala je da to nije racionalno razmisljanje ali svako vece je isla u krevet sa nadom da ce ga sutra videti i svakog jutra bi se razocarala.Citanja se sasvim ostavila jer ili joj nije drzalo paznju ili je podsecalo na njega.Sve u ovoj kuci je podsecalo na njega.I to jutro kad se probudila sisla je i nesto malo jela a potom izasla u bastu i igrala se sa Felixom jer joj se vrzmao oko nogu dok je okopavala cvece.

646Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 7:46 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Rekao je kočijašu da se zaustavi malo dalje od imanja jer mu je trebalo nekoliko minuta da se pribere i pripremi za novosti koje ga tamo čekaju. Nije znao šta može da očekuje. Znao je da se ništa loše nije desilo jer mu nije stiglo nikakvo pismo ili telegram sa imanja. Ali kako je mogao da zna da li je ona tu. Nadam se da je tu. Moram da je vidim ili ću poludeti. A šta, ako je i dalje tu, ali mi nije oprostila i samo čeka da se vratim da mi saspe sve u lice i tek onda me ostavi? Duboko je udahnuo i rekao kočijašu da nastavi dalje sve do kuće. Kako su prilazili video je da je kuća ista kao što je i bila kada je otišao. Mogao je da vidi samo mali deo vrta koji je sada bio mnogo više šaren nego pre mesec dana. Nasmešio se zbog toga jer ga je cveće podsećalo na nju.

647Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 8:02 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Pa kako si ti mali,ha?" cucnula je i mazila ga. "Pa ti si tako lepa maca." nasmesila se.U proteklih mesec dana on joj je bio najbolje drustvo.Nekad ga je cak i nocu unosila u kucu,pa bi ga ostavila na terasi ili bi ga cak pustila i da spava sa njom.Zamjaukao je i staio sapice na njenu haljinu."Opet si gladan je li?Mozda mogu jos malo mleka da prosvercam pored Lole malo kasnije,sada je u kuhinji.Nema ona nista protiv tebe,samo je malo alergicna,nista licno." pomazila ga je po vratu i uzivala u tome kako prede.Pa bar je neko zadovoljan. Pomislila je turobno i pogledala u nebo,pa ponovo u njega.

648Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 8:26 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Izašao je iz kočije i naredio svom radniku da unese kofere u kuću. Automatski je podigao glavu i pogledao u prozor njene sobe kao i onog jutra kada je odlazio, a onda je pogledao ka vrtu pitajući se gde da krene. Rešio je da prvo ide u kuću da čuje novosti kojih se plašio. A onda u vrt da vidi njeno cveće.

649Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 8:32 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Znas ne mogu ja da brinem samo o tebi? I ovo cvece treba malo paznje." nasmesila se i ustala.Stalno pricas samo sa zivotinjom.Definitivno gubis razum Sarah. Pomislila je i ponovo uzela motiku da nastavi sa okopavanjem ruza jer joj je ostalo jos malo.

650Fransoa's House - Page 26 Empty Re: Fransoa's House Sat Jun 11, 2011 8:39 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ušao je u kuću i pogledao u salon koji je izgledao kao i pre. Kao i pre one noći. Predpostavio je da su Lola i Leon u bašti pa je naredio radniku da odnese kofere gore na sprat u njegovu sobu. Pitao se da li je ona, ako je još uvek tu, u sobi ili u vrtu.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 26 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next