Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 19 of 40]

1Fransoa's House - Page 19 Empty Fransoa's House Sun May 08, 2011 6:22 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Fransoa's House - Page 19 TranquilityFullFrontal

451Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 8:29 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Evo." zadigla je haljinu da moze da joj pogleda clanak.Gledala je za njim pitajuci se zasto je tako izleteo.

452Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 8:37 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Doktor joj je pažljivo opipao nogu. 'Nije tako strašno, samo malo uganuće. Sada ću vam to stegnuti zavojem, a Vi kasnije zavoj natopite alkoholom i mirujte nekoliko dana. Gospodin Vam može pomoći oko hodanja i nemojte obuvati cipele sa štiklom dok Vam ne bude bolje,' uzeo je zavoj i počeo sa previjanjem.
Izleto je u dvorište i sačekao da deca izađu iz kočije. Nasmešio se čim je video Edwarda kako izlazi i trči ka njemu kao po običaju. 'Tata,' bacio mu se u naručje. Fransoa ga je podigao i zavrteo.

453Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 8:39 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Uredu." rekla je otsutno maltene ga ni ne slusajuci.Izvijala je vrat da vidi sta se desava napolju jer je cula neku graju.

454Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 8:47 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Izvini Fransoa. Još je mali i nikako da shvati da mu ti nisi otac.' "Ma sve je u redu Fleur," nasmejao se vrteći Edwarda koji mu se smešio dok su ostala deca izlazila napolje.
Previo joj je nogu 'Eto tako, sad samo mirujte.'

455Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 8:51 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Videla je Fransou kako nekoga vrti samo na sekundu kada je bio pred vratima.Namrstila se na doktorove reci."Ne mogu polako da sepam kroz kucu bar?"

456Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 8:56 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Pa, ako Vi osećate da možete onda probajte, ali ne mnogo,' ustao je i spakovao torbu.
'Nacrtao ti je nešto.' "Šta još neće sam da priča, osim onog 'tata'?" Pogledao je u Fleur pa u Edwarda. 'Neće.'

457Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 8:58 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Hvala doktore." nasmesila se "Verujem da se necete uvrediti ako Vas ne ispratim."

458Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 9:06 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Naravno da neću. Doviđenja gospođo,' naklonio joj se i izašao iz salona.
Bella, Emma i William su im se pridružili. Fransoa je spustio Edwarda pa svakog od njih posebno zagrlio i poljubio.

459Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 9:08 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Kada je doktor izasao znatizelja je prevagnula i uprkos probadanju koje je osetila nekako se oslonila na nogu i dosepala do prozora da vidi sta se desava.

460Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 9:19 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pozdravio se sa doktorom kada je izašao napolje, a onda se vratio deci koja su sedela u vrtu.

461Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 9:23 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Njegovi sticenici. Nije joj trebalo dugo da poveze ono sto joj je krojacica rekla sa onim sto je videla.Mogla je da vidi da se Fransoa smesi. Srecan je. to je bilo ocigledno. A nije smatrao da bi trebao da mi kaze za njih.Znacim mu manje od krojacice ili guvernantne. suze su je pekle u ocima ali je obecala sebi da ih nece proliti,bar ne dok ne stigne do svoje sobe.Stisnula je zube ignorisuci bol i udaljila se od prozora iduci ka stepenicama.

462Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 9:31 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pričao je sa Fleur dok su se deca igrala pa nisu ni primetili kada je Edward ušao u kuću, a za njim i William da ga izvede napolje. 'Dođi Ed,' uzeo ga ja za ruku i onda ugledao Sarah-u u koju je Edward gledao. 'Izvinite,' povukao ga je ka vratima.

Neka Ed izgleda tako:
Fransoa's House - Page 19 Baby+boy+hats+off

A Willi ovako:
Fransoa's House - Page 19 Home_alone01

463Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 9:36 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Okrenula se i gledala u dva decaka."Nema potrebe da se izvinjavate." rekla je a glas joj je bio zacudjujuce miran.Bili su prelepi,obojica i mogla je da primeti da su veoma povezani.Htela je nesto da kaze,ali nije znala sta.Pa kada se Fransoa nije potrudio da nas upozna zasto ne bih to probala sama. "Ja sam Sarah.Supruga gospodina Duboisa.A vi ste?" nije znala da li ce samo izjuriti kroz vrata ili ce se zadrzati ovde.

464Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 9:42 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
William ju je pogledao i nasmešio joj se. 'Ja sam William, ali mi zovu Willi, a ovo je moj brat Edward, ali ga mi zovemo Ed. On neće da priča,' podigao je obrvu i pogledao u Edwarda.

465Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 9:45 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Polako je dosla do njih osecajuci sve veci bol u nozi ali ga je ignorisala.Nasmesila se "Drago mi je da sam vas upoznala Wille i Ed." pogledala je jednog pa drugog.

466Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 9:54 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Edward joj se nasmešio i pružio ruku. Fransoa i Fleur su krenuli ka kući sa devojčicama. Emma ga je pogledala 'I sada ćemo da upoznamo Vašu ženu?' "Da Emma," nasmešio joj se. 'Super.' Sada se Bella oglasila 'A je l' ona lepa?' Fransoa se nasmejao zbog pitanja. Prelepa je. "Jeste." Devojčice su ušle u kuću.

Emma
Fransoa's House - Page 19 8511_17424

Bella
Fransoa's House - Page 19 8510_17422

467Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 9:58 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uhvatila je Edovu ruku i rukovala se sa njim "Pa ti si pravi gospodin." nasmesila se.Pogledala je ka devojcicama kada je cula korake na vratima,bile su preslatke sa plavom kosicom i plavim ocima. "Zdravo." rekla je nezno.

468Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 10:06 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Edward joj se opet nasmešio i prišao joj bliže da je zagrli. Emma i Bella su se nasmešile na to. 'Vi mora da ste gospođa Sarah-a?' Fransoa je ušao unutra sa Fleur.
Fransoa's House - Page 19 9860_20209

469Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 10:09 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesila se i sagnula da moze i ona njega da zagrli,kleknuvsi na koleno povredjene noge kako bi smanjila pritisak na zglob.A onda ponovo pogledala njih cetvoro. "Jesam." nasmesila se "A vi ste?" pogledala je ponovo u devojcice a zatim u Fransou i Fleur kada su usli,pa se uspravila.

470Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 10:13 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Ja sam Emma.' 'A ja Bella.' Fransoa je pogledao u nju "Zašto ste ustali?"

471Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 10:16 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Drago mi je." rekla je srdacno a onda pogledala u Fransou "Doktor je rekao da mogu malo da ustanem ukoliko smatram da sam u stanju." rekla je bezizrazajno.

472Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 10:22 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Primetio je da je hladna. Da mu se ne obraća kao što je to činila jutros sa osmehom. Progutao je 'knedlu' zato što ga je to zabolelo. 'Ja sam Fleur, gospođo Sarah-a,' prišla joj je da je pozdravi.

473Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 10:23 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Drago mi je gospodjo Fleur." nasmesila se i vratila pogled na decu.

474Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 10:33 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Gospođica,' nasmešila joj se. "Fleur, Lola im je spremila doručak. Ja moram u biblioteku. Izvinite me," okrenuo se i otišao. Edward je pogledao za njim pa u Fleur 'Tata?'

475Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 10:36 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Izvinjavam se." osmehnula se neveselo gledajuci za njim,nije joj nista rekao,jednostavno nista,kao da je sasvim normalno to sto joj nije spomenuo ovo cetvoro dece. "Izvinite me ali moram da sednem,noga pocinje da me boli,povredila sam zglob sinoc." dosepala je do sofe i sela.Bilo joj je simpaticno sto Edward zove Fransou ocem,a onda je kao grom pogodila misao da on to mozda i jeste,ali da iz nekog razloga nije mogao direktno da prizna dete pa je uredio ovo.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 19 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next