Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 20 of 40]

1Fransoa's House - Page 20 Empty Fransoa's House Sun May 08, 2011 6:22 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Fransoa's House - Page 20 TranquilityFullFrontal

476Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Tue Jun 07, 2011 10:46 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ušao je u biblioteku i besno zalupio vrata. Koji sam ja idiot? Mislio sam da je naš odnos konačno postao bolji kad ono... Ništa! Jedno veliko ništa! Još voli skota zbog kog ne može mene da zavoli. Samo kad bih znao ko je on. Šetao je po biblioteci gore dole pokušavajući da se smiri.
'Ništa, hajde deco idite kod Lole. Znam da volite da budete u kuhinji sa njom.' Devojčice su odmah odjurile u kuhinju. William je došao do nje 'Gospođice Fleur Ed hoće kod gospodina. I znate da uvek plače kada mu ne damo da ide kod njega.' 'Uf pa on ne želi da ga uznemiravamo, ali odvedi ga. Možda ga Fransoa smiri.' William se okrenuo i poveo Edwarda kod njega.

477Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 5:14 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Gospodjice Fleur..." pocela je kad su ostale same "Predpostavljam da vi niste majka ovoj deci?" zelela je da polako dodje na temu koja je zanima i o kojoj ne zna sta da misli.Nikako joj nije bilo jasno zasto joj Fransoa nije spomenuo decu.Nije je cudilo sto nije hteo da 'javnost' zna za njegovo delo,ali ona mu je supruga,razmisljala je ljuta i razocarana.

478Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 11:25 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Izašao je na terasu svoje biblioteke i gledao u vrt.
Fleur se nasmejala i zavrtela glavom 'Ne, nisam im ja majka. Ja sam im samo staratelj zajedno sa Fransoom.'

479Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 11:32 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Sta im je sa roditeljima?" trudila se da pitanje zvuci nehajno,ali nije znala koliko je uspela u tome.Pazljivo je posmatrala Fleur.

480Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 11:37 am

Emma Cullen
Emma Cullen
'Oni su tragično nastradali,' malo se rastužila kada se setila svojih i Fransoinih prijatelja.

481Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 11:42 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Oh zao mi je." rekla je saosecajno "Bas svi? Kako ste uopste dosli na ideju da pomognete sirotoj deci."

482Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 11:51 am

Emma Cullen
Emma Cullen
'Pa Emma i Bella su bliznakinje, a William i Edward su stvarno braća. Roditelji od dečaka su bili Fransoiini prijatelji, tačnije on je kum deci tako da su u testamentu napisali da žele, ako se njima nešto desi da deca budu kod njega, a bliznakinje su ćerke moje prijateljice i pošto smo bile kao sestre ja sam dobila starateljstvo nad njima. Fransou znam još dok smo bili deca i super smo se družili tako da smo se dogovorili da zajedno odgajimo decu. U početku smo hteli da to bude u Francuskoj, ali zbog silnih ogovaranja i stalnih svađa Fransoe sa svojim ocem, on je odlučio da dođemo ovde pošto je već imao neke poslove u Londonu.'

483Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 11:56 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Laknulo joj je ali ova prica je sada pokrenula u njenoj ljubomornoj glavo niz novih pitanja. Zasto li se nije njom ozenio kada su tako bliski i vec paze na tu decu zajedno? "Vrlo je plemenito od vas sto ste pristali da radite tako nesto."

484Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 12:03 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Volim tu decu i sve bih učinila za njih, baš kao i on,' nasmešila joj se.
William je uveo Edwarda u biblioteku i on je odmah otrčao kod Fransoe. 'Hteo je kod Vas.' "U redu je Willi, možeš da ideš kod sestara da jedeš. Ja ću dovesti Eda kada bude hteo da jede." 'Važi,' dečak je izjurio iz prostorije.

485Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 12:06 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Mogu li da Vas pitam nesto licno,pod predpostavkom da se necete uvrediti i reci gospodinu Fransoi?" pogledala je

486Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 12:13 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogledala ju je radoznalo i klimnula glavom 'Možete slobodno. Neću mu reći.'
Seo je za sto i dao Edwardu da crta kako bi mogao da razmišlja.

487Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 12:21 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Pa po vasoj prici vidim da se odavno poznajete i da ste veoma bliski,a on mi ni u jednom trenutku nije spomenuo ni Vas ni decu,pa..." zastala je i duboko udahnula "Zasto niste stupili u brak kada imate toliko toga zajednickog?" Nije znala da li joj je Fransoa rekao ista o njihovom odnosu ili ne.

488Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 12:29 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmejala se 'Nije da nismo pričali o tome. Ja ga volim i on voli mene, ali nije to to. To je više ona ljubav između brata i sestre. Živeli smo pola godine zajedno i zbog toga su počela ogovaranja da smo u vezi. Zato mi je ponudio brak, ali sam znala da to radi samo da me ne bi ogovarali pa sam ga odbila i on je rešio da dođemo ovde. A da bi i ovde izbegao ogovaranja kupio nam je drugu kuću izvan grada. Bilo mi je jako drago kada sam čula da će se oženiti.'

Last edited by Emma Cullen on Wed Jun 08, 2011 12:37 pm; edited 1 time in total

489Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 12:33 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nije joj ni malo laknulo nakon ovog objasnjenja.Videla je da Fleur veruje da joj je Fransoa ponudio brak samo da prekine ogovaranja... Ali sta ako nije tako? Sta ako on nju voli na drugaciji nacin? Nije znala da je sposobna za ljubomoru.Uctivo se nasmesila "On je veoma ugladjen gospodin."

490Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 12:41 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Jeste,' nasmešila se.
Uzeo je Edwarda u naručje i izašao iz biblioteke. Ušao je u salon i dodao Fleur crtež koji je Edward nacrtao za nju. "Ja ću da mu pomognem oko jela, a ti sedi," nasmešio joj se i pogledao u Sarah-u. "Reći ću Loli da Vam donese doručak."

491Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 12:44 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"To je vrlo ljubazno,hvala." rekla je pa se i njemu uctivo nasmesila.Uvezbala je te nevoljne osmehe odavno i predpostavila je da ce on videti razliku u odnosu na jutros ali nije mogla da se natera da bude vesela.Sa Edwardom u narucju pomislila je na to kako bi bilo da drzi njihovog sina tako i naterala sebe da se otrese te misli.

492Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 12:52 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Sad mi se još i smeje na silu. Ne mogu ovo da gledam. "Ništa," okrenuo se i otišao u kuhinju sa detetom. Prosto je imao osećaj da će mu Edward biti jedino dete čije će odrastanje ispratiti od prvih koraka. Nije mogao da očekuje da će imati i svoje dete.

493Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 12:53 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uzdahnula je potpuno zaboravljajuci na Fleurino prisustvo i protrljala oci prstima.

494Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 1:02 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Vi niste srećni u ovom braku?' Fleur je pogledala u nju.

495Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 1:04 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Trgla se kad je cula kao da se osvestila "Nije to bas tako,ja...pa malo je komplikovano." namrstila se ne znajuci koliko sme da joj veruje i sta da joj kaze.

496Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 1:07 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Toliko komplikovano da je Fransoa jednom potpuno nesvestan mog prisustva u svom glasnom razmišljanju spomenuo razvod?'

497Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 1:11 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Gledala je sokirano u nju.Imala je osecaj da ce se ugusiti,nikako joj nije polazilo da uzhvati dovoljnu kolicinu vazduha. "Ja...ja ne znam nista o tome." rekla je tupo. "Izvinite me na trenutak." rekla je potpuno rasejana i ustala je krenuvsi ka stepenicama najbrze sto je mogla. Razvod? On hoce da se razvede od mene?Naravno da hoce,tehnicki nismo ni bili u braku.Kako sam mogla da budem tako slepa. optuzivala je sebe penjuci se polako dok su joj suze ljutnje i tuge navirale u oci.

498Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 1:42 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Fleur je pogledala za njom. Krivila je sebe što joj je rekla za razvod kada je videla da ju je to pogodilo. Shvatila je da ona ipak nešto oseća. Znala je da voli drugog jer joj je on to rekao, ali je primetila u njenim očima i reakciji da nešto oseća i prema Fransoii i sad je ona zeznula stvar. On je razvod spominjao pre mesec dana što je značilo da više nije mislio o tome.
Fransoa se smešio dok je hranio Edwarda. Žalio je što on nije njegov sin i što ne može stalno da mu bude u kući. Razmišljao je o usvajanju, ali to ne bi bilo fer prema ostaloj deci pa je odustao od te ideje. Kada je rešio da se oženi bio je srećan jer se nadao da će mu žena roditi dete, ali kada ga je Sarah pitala da ne dele postelju odmah je znao da za to postoje minimalne šanse, a potom je saznao da voli drugog i to mu je srušilo sve snove. Mogao je da potraži utehu u naručju druge žene, ali to nije učinio. Zamolio je Lolu da joj odnese doručak u salon.

499Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 6:43 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Usla je u svoju sobu i zatvorila vrata.Sela je za toaletni stocic.Noga je bolela ali to nije ni osecala.Gledala je svoj odraz u ogledalu kosa joj je i dalje izgledala kako treba kao i haljina.Suze su joj se prelile iz ociju i hitro ih je obrisala maramicom,ali su nove brzo navirale.Nije skoro plakala ni zbog cega,nije plakala ni kada se oprastala od Hitklifa.Sta da radim?Verovatno je pitanje dana kada ce mi spomenuti razvod,a ja necu da ga molim da budemo u braku.Kako moze da me natera da ga zavolim i da onda trazi razvod?Ako se to desi verovatno cu ostati usedelica.Da se ovo desilo ranije verovatno bih bila ushicena i vratila se Hitklifu ali sada to ne mogu da uradim.Ne volim ga,ne vise,samo bih mu unistila zivot. uzdahnula je. Ako se budem pravila hladna to ce verovatno jos vise ubrzati stvari,bolje bi bilo da ga zavedem.Kako da ga zavedem do djavola?Sta sam znala to sam uradila,kosa,haljine,parfemi,osmesi,nista.Jednostavno ne oseca nista prema meni,cak ni strast,a kamo li neka nezna osecanja slicna ljubavi. Ponovo je obrisala suze trudeci se da prestane da place,ali joj nije bas polazilo za rukom.

500Fransoa's House - Page 20 Empty Re: Fransoa's House Wed Jun 08, 2011 8:17 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Vratio se u salon noseći Edwarda i onda je primetio da je Fleur sama i da Sarah nije tu. "Gde je ona?" 'Fransoa izvini, nisam mislila,' Fleur ga je gledala tužno. "Zašto se izvinjavaš? Šta se desilo?" Ništa mu nije bilo jasno. 'Samo sam je pitala kako vam je u braku i kad je ona rekla da je komplikovano, ja sam slučajno spomenula razvod.' Dao joj je Edwarda i zavrteo glavom. "U redu je Fleur." Izašao je iz salona i pogledao ka spratu. Mora da je srećna zbog toga. Pa kako i ne bi bila. Biće slobodna da mu se vrati. Baš nju briga za mene. Mrzi me od prvog dana. Ko me je pa terao da sklapam brak na osnovu poslova? To je samo bila misao u jednom trenutku slabosti, ali izgleda da je sad to ozbiljna stvar. A mislio sam da joj prija moje društvo. Jutros mi se tako lepo smešila, a već posle toga je bila ledena kraljica.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 20 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next