"Lola je alergicna,ali mislim da ga cak i ona voli,vrlo je umiljat." nasmesila se i otisla do vrata pa je cucnula i spustila ga na terasu. "Laku noc." nasmesila se i zatvorila vrata da se ne bi ponovo usunjao unutra.
Odmah si je izvadila na tanjir i pocela da jede.Jelo je bilo ukusno i bas joj se svidjalo.Imala je osecaj da je pojela vise nego za ovih mesec dana zajedno.Prijalo joj je njegovo drustvo i bilo joj je drago sto je tu.Veruje mi.Ne zeli razvod.To ce morati da bude dosta za sada,za ostalo cu prinuti posle.
Nasmešio se kada je video da je sve pojela. Bilo mu je drago zbog toga pa je rešio da ipak ne zove doktora već da sačeka da vidi hoće li joj biti bolje. I on sam je pojeo sve što je sipao. Rešio je da joj malo udovoljava kako bi se iskupio za ono veče.
"Dosadno mi je da lezim.Onda previse razmisljam." skrenula je pogled "Lakse mi je kad se uposlim necim." slegnula je ramenima "Sada sam dobro,to je valjda bitno."
Bilo joj je drago sto se nije raspravljao sa njom. Lola je dosla i pospremila sto,a zatim donela lagan vocni kolac.'Izvolite.' "Hvala." nasmesila se i probala kolac.