Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 32  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 22 of 32]

1Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Thu Jan 05, 2012 9:55 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Zgrabio ju je za struk i podigao na sto. Spustio je usne na njen vrat i počeo da joj odvezuje gornji deo haljine. "Želim te. Želim da opet osetim tvoje telo."

526Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Sun Jan 22, 2012 9:22 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uzvratila mu je poljubac."Volim te."

527Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Sun Jan 22, 2012 9:38 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"I ja tebe."

528Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Sun Jan 22, 2012 9:41 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesila se i ustala,pa je pocela da skuplja stvari koje su bile pored kreveta i polako se oblacila.

529Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Sun Jan 22, 2012 9:49 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Uspravio se u sedeći položaj i naslonio se na uzglavlje kreveta gledajući u nju.

530Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Sun Jan 22, 2012 9:57 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Obukla se do kraja i podigla kosu pa ga pogledala i nasmesila mu se."Vidimo se sutra."

531Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Sun Jan 22, 2012 10:01 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se "Naravno."

532Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Sun Jan 22, 2012 10:09 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nagnula se ka njemu i poljubila ga."Drago mi je sto si dozvolio da Ed ostane ovde.Mislim da mu je to potrebno,a i dobro ce doci Eli da ima da se ugleda na nekoga.On je divan decak." Sklonila mu je kosu sa lica. "Ti i Fleur cinite nesto divno za tu decicu."

533Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Sun Jan 22, 2012 10:11 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmejao se "Uvek sam želeo da Edward bude kod mene, ali nisam hteo da ga razdvajam od dece, a sada neće biti sam. Ima Eli."

534Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Sun Jan 22, 2012 10:16 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Bas tako." Nasmesila se. "Moracemo da mu uredimo sobicu.Mislim da bi mu odgovarala ona do Eline.Ima dosta svetla.Nadam se da Fleur nece imati nista protiv sto je ovde." Rekla je zamislivsi se,a onda se ponovo 'vratila'. "I mislim da i njemu treba konjic.Mnogo mu se svidja Mrvica,bar mi se tako cinilo,ali ne verujem da ce 'uzeti' Elinog konja."

535Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Sun Jan 22, 2012 10:29 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Gledao je u nju smeškajući se. "Već si sve smislila. Neće imati ništa protiv. Ed i Willi su moja briga, a devojčice njena. Sredićemo im oboma sobe. Planiram da mu kupim konja za rođendan."

536Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Sun Jan 22, 2012 10:34 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Palo mi je nekoliko stvari na pamet dok sam pricala sa njim." Nasmesila se. "Odlicno!To je super ideja.Kad mu je rodjendan?A Willy?Hoce li se on ljutitu?"

537Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Sun Jan 22, 2012 10:43 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"U decembru puni četiri godine. Nadam se da neće. Ne bih voleo da se naljuti. Mada će verovatno da se pravi važan jer će biti jedini dečak i stariji je od devojčica."

538Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Sun Jan 22, 2012 10:45 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesila se."Onda ce to njemu odgovarati.A mogli bi smo da napravimo jednu sobicu posebno da i oni mogu da dodju kad zele,kao sto je bilo dok su Simon i Fleur bili na medenom mesecu."

539Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Sun Jan 22, 2012 10:52 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Biće kako ti želiš. Obično su bili u gostinjskim sobama."

540Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Sun Jan 22, 2012 10:56 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Da cisto da ih ucinimo malo posebnijim za njih,da ne budu dosadne gostinske sobe." Nasmesila se razmisljajuci o tome,pa ga je ponovo poljubila."Idem sada." Uspravila se.

541Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Sun Jan 22, 2012 11:23 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Već sam pozvao čoveka koji se bavi uređivanjem kuća pa se dogovori sa njim oko svega." Nasmešio se "Jedva čekam da svane."

542Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Mon Jan 23, 2012 3:12 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Odlicno." Nasmesila se. "Odmori se.Lepo spavaj." Mahnula mu je i izasla iz sobe.
Nakon par dana vec se proculo kako je bila bolesna i njihova prica je pocela da se ostvaruje.Posluga je bila zacudjena i posramljena kada su shvatili da su celo vreme bili sa gazdaricom.Bojali su se zbog toga sto su u pocetku svasta pricali o njoj,a neki su joj se cak i nabacivali,ali se ona nije obazirala na to.Krojacica je dosla i dogovorile su se oko haljina.Sa majstorom kojeg je Fransoa unajmio dogovorila se oko soba za decu.Elina i Edwardova soba je bila gotova za 10-ak dana i izgledale su predivno.Sarah im je svako vece priala pricu u Edwardovoj sobi.Eli bi joj dremala u narucju dok je Edward ususkano lezao i slusao pricu dok se ne uspava.Onda bi odnela Eli u njenu sobicu i uzivala sa Fransoom.Kosa joj je i dalje bila crna.Pustila je da malo izraste pa su onda pozvali 'frizerku' ali nije mogla mnogo da uradi povodom toga.Uspela je da izvuce neku smedjastu boju i rekla je da joj je najbolje da je pusti da sama izraste.Pa je resila da tako i bude.Skratila je da bi joj bilo lakse da do postigne tako da joj je sada kosa bila do ramena.Gledala se u ogledalo i pitala se sta ce Fransoa reci na promenu.Stajala je u novoj roze haljini na terasi i gledala u vrt.Pitala se sta ce reci za novu frizuru.

(Msla sam da ovde proslo nekih mesec dana.Znaci krojacica,pa majtor za sobe,pa posle frizerka ovo ono,i sad da vidimo sta ce on da kaze za kosu,pa onda idemo nakon par godinda kad su deca porasla?? )

543Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Mon Jan 23, 2012 5:44 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmejao se, ustao iz kreveta, obukao se pa se vratio kod dece u sobu. Spremio se za krevet i legao kod njih.
Bilo mu je drago što je doktor već proširio njihovu priču i što konačno mogu da budu zajedno. Primetio je da su neke sluge ćutljive i da mnogo više rade. To je prepisao tome što ih je sramota jer nisu znali da rade sa gazdaricom. Odmah čim je dobio njenu dozvolu pozvao je krojačicu da joj sašije nove haljine, ali i deci nova odelca. Razgovarao je sa Fleur i dogovorili su se da Edward ostane kod njega i Sarah-e. Tako da je sva preuređivanja oko dečijih soba prepustio njoj i stručnjaku. Bio je zadovoljan kako su sobe ispale i deci su se sviđale. Noću je uživao u njenom društvu i bilo mu je drago što opet može da se budi pored nje. Već je znao da boju kose ne može odmah da povrati i pomirio se sa tim. Ni crna mu nije bila tako odbojna. Jednog vikenda je otišao na kraći put kako bi odabrao konja kog će kupiti za Edwarda. Vratio se za dobrim vestima i rekao Sarah-i da je našao idealnog konja za njega. Nije bilo ždrebe, ali još uvek nije ni bio punokrvni pastuv što mu je odgovaralo i bio je crn kao njegov Munja. Planirao je da je opet zaprosi pa je zato jedne večeri predložio da bi Eli i Ed mogli da odu na par dana kod Fleur i Simona. Kupio joj je prsten i čekao je pravi trenutak da joj ga da. Pošto je završio sav posao vratio se kući. Lola ga je sačekala i uzela mu kaput. Tražio joj je samo kafu, ali mu je ona donela i sveže kolačiće. Pošto je jeo i popio kafu krenuo je u njihovu sobu.

544Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Mon Jan 23, 2012 5:59 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
(Naravno vencanje sam isto planirala kao sto si rekla,samo da ga opisemo xD I da msla sam da joj je sada kosa kao Slobodi u Nepobedivom srcu)

Pogledala se u ogledalu i okrenula se,bilo joj je cudno sto joj je kosa sada kratka,ali joj se svidjala.Stavila je nove haljine u ormar.Onaj lancic sa burmom je i dalje nosila oko vrata i znala je da ga je Fransoa sigurno primetio.I dalje joj je ostala navika da rano ustaje pa je ponekad ustala i spremila im svima dorucak pre nego sto Lola ustane.Prijalo joj je to.Ili bi napravila nesto slatko i odnela im u krevet.Rucala je sama posto je on bio van kuce i sad ga je nestrpljivo cekala u sobi.Jedva je cekala prolece da moze ponovo da uredi vrt,sada je izgledao prilicno pusto.

545Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Mon Jan 23, 2012 8:07 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ušao je u sobu i potražio je pogledom.

546Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Mon Jan 23, 2012 8:09 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Cula ga je i duboko udahnula pa je usla u sobu."Tu sam." Osmehnula se nesigurno.

547Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Mon Jan 23, 2012 8:18 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogledao je u nju, pa je pogledao njenu novu svetliju boju kose, kao i novu frizuru. "Skratila si kosu."

548Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Mon Jan 23, 2012 8:21 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Porasce." Rekla je tiho i ugrizla se za usnu."Ne svidja ti se." Rekla je kao zakljucak i uzdahnula.

549Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Mon Jan 23, 2012 8:25 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se "Pa nije loše, lepo ti stoji."

550Fransoa's House - Page 22 Empty Re: Fransoa's House Mon Jan 23, 2012 8:31 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nakrivila je glavu ne bas ubedjena u to."Rekla je da je ovako lakse da mi posvetli kosu i da ce pre da mi izraste moja boja."

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 22 of 32]

Go to page : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 32  Next