Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 32  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 16 of 32]

1Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Thu Jan 05, 2012 9:55 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Zgrabio ju je za struk i podigao na sto. Spustio je usne na njen vrat i počeo da joj odvezuje gornji deo haljine. "Želim te. Želim da opet osetim tvoje telo."

376Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Mon Jan 16, 2012 10:20 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesila se mazeci konjica,pa je ponovo pogledala u Edwarda,a zatim u Fransou.'Tata hotes da nas povedes nede?'

377Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Mon Jan 16, 2012 10:23 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Edward je gledao čas u nju, čas u konjića. Malo ga je mazio pošto je više pazio na to da mu Eli ne padne. "Gde da vas povedem?"

378Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Mon Jan 16, 2012 10:27 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Pa...ne nam.' Rekla je kao da to i nije bitno.Sarah je usla u stalu."Lola mi je rekla da ste ovde,pa sam vas potrazila...oh!" Rekla je kada je videla Edwarda. "Nisam znala da imamo goste,gospodine."

379Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Mon Jan 16, 2012 10:39 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Dalje iz štale ne izlazite. Mrvica još nije navikla da nosi sedlo i da je neko jaše. Neću da rizikujem da mi oboje padnete sa konja." Tom se vrteo oko njegovih nogu krijući se od konja. Okrenuo se i pogledao u Sarah-u pa se nasmešio. "Edward će biti kod nas. Kao i Tom."

380Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Mon Jan 16, 2012 10:43 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Aji tata,majo.' Namreskala je nosic i ponovo pomazila Mrvicu. Sarah je pogledala njega,a zatim Eli i Eda. "To je vrlo lepo,samo...ko je Tom?" Upitala je,a onda spazila malog psica koji se vrteo oko njega.

381Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Mon Jan 16, 2012 11:07 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Rekao sam da ne može i nemoj slučajno da počneš da plačeš i da se brukaš pred Edwardom. Misliće da si mala devojčica, ako budeš plakala." Proverio je da li je Tom pored njega. "To je Tom", nasmešio se.

382Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Mon Jan 16, 2012 11:08 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Prkosno je digla bradu.'Puti me.' Rekla je Edu.
Sarah je cucnula i pomazila Toma. "Vrlo je lep."

383Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Mon Jan 16, 2012 11:54 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Sklonio je svoje ručice sa nje zbunjeno je gledajući. Nije mu bilo jasno zašto se ljuti kad joj tata toliko popušta. On iako je bio mali znao je da nema roditelje i da su mu Fleur i Fransoa zamena za njih i bilo mu je krivo što se Eli tako ponaša prema tati. 'Tata, hoću dole.' Fransoa ga je uzeo u naručje. 'Hvala', zagrlio ga je oko vrata. "Jeste, ti uzmi Eli."

384Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 17, 2012 5:19 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Dosla je do konja i uzela Eli u narucje,naslonila je glavu na njeno rame."Spava joj se." Rekla je Sarah i nasmesila se. "Spava li se tebi Ede?" Upitala je blago ga gledajuci i osmehnula mu se.

385Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 17, 2012 9:45 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Ne', gledao je u Toma koji je je sedeo pored Fransoinih nogu. "Idemo unutra. Morate da večerate."

386Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 17, 2012 9:50 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Gledala je u Eda,pa je prisla Fransoi sa strane da moze da ga pogleda."Gospodine Edwarde jeste dobro?" Upitala je ljubazno nadajuci se da ce mu izmamiti osmeh.Delovao joj je potisteno.

387Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 17, 2012 9:53 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Jesam', čvršće je zagrlio Fransou oko vrata. "Biće on u redu. Zar ne, Edi?" 'Da, tata.'

388Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 17, 2012 9:57 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pogledala je Fransou."Sta je bilo?" Oblikovala je reci usnama gledajuci u Fransou.Eli je okrenula glavicu i pogledala ga pa ga je pomazila po obrazu.'Ed je bojetan?'

389Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 17, 2012 10:10 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Okrenuo je glavu od nje i nasloni je Fransoi uz obraz. Fransoa je slegnuo ramenima. "Ne znam. Bio je veseo sve do pre par minuta." Sagao se i uzeo Toma.

390Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 17, 2012 10:12 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pogledala je u Sarah-u.'Edi me ne joji.' "Naravno da te voli...ssssh.Sad cete da jedete i bice bolje." Rekla je nezno pa su otisli ka kuci.

391Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 17, 2012 10:24 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Spustio je Toma da trčka po kući, a on je skinu Edwardu njegovu jaknicu.

392Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 17, 2012 10:26 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Skinula je Eli jaknicu."Mila hoceas otici kod Lole da ti opere rucice?" 'Otu.' Rekla je i otisla u kuhinju kod Lole,pa je Sarah otisla do Eda.Pogledala je u Fransou nemo mu govoreci da ga prepusti njoj. "Drago ti je sto si ovde?"

393Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 17, 2012 10:33 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Klimnuo je glavom i otišao da okači njegovu jaknicu i svoj kaput. Edward se popeo na sofu i seo. Pogledao je u Sarah-u i klimnuo glavom. 'Jeste. Volim kad sam kod tate.'

394Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 17, 2012 10:35 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Sela je pored njega,a onda ga premestila sebi u krilo."Ne smeta ti ovo?" Upitala je glavo i pomilovala ga. "Cini mi se da si se rastuzio zbog necega."

395Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 17, 2012 10:46 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Odmahnuo je glavom. 'Ne smeta mi. Eli je bezobrazna prema tati.'

396Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 17, 2012 10:49 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Oh." Rekla je tiho.Mogla je da shvati sta je u pitanju,on je bio dobar i lepo se ponasao kad je sa Fransoom,a Eli je radila sta hoce,ali je ipak provodila vise vremena jer zivi sa njima. "Pa ona ne zeli namerno da bude bezobrazna.Mala je i ne zna gde je granica i sta se sme,a sta ne.Zato odrasli moraju to da joj pokazu.Malo ce se ljutiti,ali ce je proci i na kraju ce da bude dobra devojcica kao sto si ti dobar decak,cim malo poraste." Milovala ga je po glavici. "Sta mislis da pitamo Fransou i Fleur da ostanes ovde neko vreme?"

397Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 17, 2012 10:57 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Gledao je u nju i slušao šta mu priča. 'Ja sam bio dobar dok sam bio mali. Neću da se igram sa Eli.'

398Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 17, 2012 11:01 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Grlo joj se steglo.Bilo joj ga je zao."Eli te puno voli,a mislim da i ti nju volis,kao Emmu,Bellu i Willija?I ako bi pricao sa njom,mozda mozes da joj kazes da se ne ponasa tako,sta ti mislis?Ne treba odmah da odustajes od nekoga.Nego,nisi mi odgovorio,da li bi voleo da neko vreme zivis ovde sa nama?Sa tatom i Eli?"

399Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 17, 2012 11:04 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Ne volim je. Ona je veštica.' Nesigurno ju je pogledao zbog njenog predloga jer nikada nije živeo sa Fransoom. 'Voleo bih.'

400Fransoa's House - Page 16 Empty Re: Fransoa's House Tue Jan 17, 2012 11:07 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Pa ne bih bas tako rekla,ali zna da bude malo bezobrazna po nekad." Slozila se nevoljno. "Reci cu Fransoi,a on ce da kaze Fleur,verujem da nece imati nista protiv da budes kod nas mesec dva ili vise.Kako ti se bude svidjalo." Nasmesila se. "Ali moraces da trpis Eli po ceo dan,kada si sa nekim lakse je da probas da se druzis sa njim nego da ga ignorises i svadjas se sa njim."

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 16 of 32]

Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 32  Next