Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 23 of 40]

1Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Mon Oct 31, 2011 7:35 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
First topic message reminder :

"Ali nema nikakvog smisla." Rekla je i dalje se drzeci za njega.

551Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Dec 08, 2011 10:03 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
I Mel i Dzared su prisli i gledali u nju.Doca joj je stavio ruku na celo koje je sada bilo sasvim normalne temperature.

552Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Dec 08, 2011 10:06 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Da li je još vruća?"

553Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Dec 08, 2011 10:09 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Ne.Potpuno joj je normalna temperatura.' Lunja se nakon par minuta protegla kao da je spavala i sada se budi.

554Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Dec 08, 2011 10:13 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se pa je čučnuo pored kreveta.

555Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Dec 08, 2011 10:14 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Prostenjala je i protrljala oci a onda ugledala mnostvo lica i ponovo protrljala oci pa ih pogledala.

556Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Dec 08, 2011 10:20 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Kako se osećaš?"

557Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Dec 08, 2011 10:24 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesila mu se i uspravila se u sedeci polozaj."Odlicno." A onda je shvatila da je to istina.Presla je prstom preko usana koje su sada bile glatke i normalne.

558Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Dec 08, 2011 10:30 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmejao se radosno i zagrlio je.

559Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Dec 08, 2011 10:31 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Zagrlila ga je i nasmesila se veselo."Izvini ako sam te uplasila.Rekla sam da cu da budem dobro."

560Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Dec 08, 2011 10:36 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Znam, znam, ali nisam mogao da budem siguran u to."

561Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Dec 08, 2011 10:38 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Znam.Zao mi je." Rekla je tiho i poljubila ga. "Dobro sam."
Kajl se nakasljao,a ona ih je tek tada primetila.

(Moram da idem.Laku noc :* <3 )

562Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Dec 08, 2011 10:48 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Uzvratio joj je poljubac "Shh, nisi ti kriva." Okrenuo je glavu i pogledao u Kajla.

*Laku noć :* <3*

563Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Fri Dec 09, 2011 7:20 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Svi su se smesili gledajuci je,a mogla je da vidi suze u Suncicinim ocima."Nemoj da places zbog mene,dobro sam." Nasmesila joj se. 'Zao mi je Lunjo.Umalo smo zakasnili.' "Pa ja sam tu,nemate gde da zakasnite." Rekla je ne znajuci ni da su bili u pohari. Dzajmi je uleteo u sobu. 'Vratili ste se!' Uskliknuo je i zagrlio Mel i Dzareda. "Bili ste negde?" 'Isli smo po lekove.' Odgovorio joj je Dzared. Zbunila se,a zatim pogledala u Suncicu."Isla si u poharu?" Upitala je iznenadjeno. 'Da.Kajl mi je pomogao.Morala sam to da uradim.Nije uopste toliko strasno koliko sam mislila da jeste sve dok je on pored mene.'

564Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Fri Dec 09, 2011 9:12 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ian se nasmešio i pogledao u Kajla.

565Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Fri Dec 09, 2011 9:18 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Kajl se smesio ponosno i zastitnicki grlio Suncicu.'Bila je divna.Smirena i nasmejana kao i sada,niko nista nije posumnjao.Bili su vrlo ljubazni.' 'Duse su uvek ljubazne.' "Da,jesu." Potvrdila je Lunja smeseci se,a Dzejmi je kleknuo pored nje i zagrlio je.

566Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Fri Dec 09, 2011 9:20 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Baš je lepo čuti da ti kažeš tako nešto." Nasmejao se svom bratu.

567Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Fri Dec 09, 2011 9:28 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Pa nisu toliko losi.' Nasmejao se i isplazio bratu. 'Nista nije tesko kada te neko drzi za ruku.' Rekla je Suncica veselo,a Kajl se namrstio. Lunja je poljubila Dzejmija,a i on nju.

568Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Fri Dec 09, 2011 9:36 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ian se zakikotao. "Pa dragi brate u ovom držanju za ruku si i mene 'prešišao'. Ja ne izlazim iz kola."

569Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Fri Dec 09, 2011 9:44 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Dzejmi je pogledao u Kajla.'Izlazio si sa njom?' 'Jesam.' Reklao je nabusito. 'Pa mogli su da vide da si covek.Sta bi onda bilo?' 'Sta se ti petljas klinac!Nisam mogao da je pustim samu,a Lunja je sada dobro!' Brecnuo se. 'Uredu.' Lunja ih je gledala. "Hvala vam puno.Niste trebali toliko da rizikujete."

570Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Fri Dec 09, 2011 9:49 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"I ja sam vam zahvalan. Oboma."

571Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Fri Dec 09, 2011 9:55 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Lunja se privila uz njega cvrsce ga zagrlivsi,kao da zeli da mu dokaze da je sada dobro.

572Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Fri Dec 09, 2011 10:17 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Pa ne bih da budem nepristojan, ali mislim da bi bilo dobro da Lunja još malo odmori."

573Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Fri Dec 09, 2011 10:21 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Svi su se nasmejali.Mel i Dzared su prvi ustalim,a za njima i Dzejmi.'Odmorite,sutra te ocekujemo na dorucku u kuhinji.' "Bicu tamo." Nasmesila se veselo. Suncica je poljubila u obraz.'Izvini sto smo se zadrzali.' "Ne brini za to." Dzared,Mel i Dzejmi su izasli.A za njima je ustao i Doca. 'Ako me budete trebali,samo pozovite.Odmori Lunjo.' "Hocu Doco.Hvala ti." Nasmesila se. Pa je i on izasao.Ostali su samo Kajl i Suncica.Sucnica je ponovo zagrlila Lunju dok je Kajl dao znak Ianu da izadje ispred.

574Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Fri Dec 09, 2011 10:29 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Brzo se vraćam." Ustao je i krenuo za Kajlom.

575Ianova i Lunjina soba - Page 23 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Fri Dec 09, 2011 10:38 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"U redu." Klimnula je glavom gledajuci za njim dok joj je Suncica pricala kako se osecala i kako je u pocetku bio strah.
Kada su izasli Kajl ga je odvukao malo dalje od njihove sobe da ga ne bi cula.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 23 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next