Probudilo je kucanje na vratima i nije joj bilo jasno ko je ovako rano.Ustala je i otisla do vrata."Ko je." Uptala je tiho. 'Ja sam.' Cula je Melin glas.
Otkljucala je vrata i otvorila ih a Mel je maltene upala unutra.'Lunjo neces verovati!' "Shhhh" Pogledala je u Iana."Ian spava,tise." 'Ma pusti to!Nasli smo jos jednog coveka!' "Molim?" Pogledala je zacudjeno. 'Dobro,mozda je on nasao nas,ali svejedno.'
Uzdahnula je."Sad si ga probudila." Rekla je neodobravajuce i otisla do Iana. "Jesi li imalo spavao?" Upitala je kad je sela na krevet,zanemarujuci Melino gundjanje.
'Pa mislio je da je prazna i da moze da uzme nesto hrane ako slucajno ima,a onda ga je Dzared napao i shvatili smo da je covek,jer dusa ne bi provaljivala.'
'Kako to mislis?' Mel se zacudila. 'Vec smo popricali sa njim,on je sam,ima neka mala grupica,ali oni nisu vise sa njim,kaze da su postali cudni i on je otisao da ga ne bi otkrili,naravno da moramo da povedemo jos jednog coveka sa nama.'
'Uredu.Nemojte da kasnite,i mozda mozete i nama da narucite nesto.' Rekla je veselo i vratila se u njihovu sobu.Lunja je samo gledala za njom. "Pa sta hoces za dorucak?"