Nasmejala se kada je dosao recepcionar sa hranom uzela je i ostavila njihovu porciju unutra."Idem samo da im odnesem." Pokucala je na njihova vrata. "Ja sam." Dzared je otvorio.'Hvala.' "Nema na cemu." Rekla je ne ulazeci."Bicemo spremni za sat vremena." Dala mu je jelo i vratila se u njihovu sobu.
Pokucala je na vrata Meline i Dzaredove sobe uz put i otisla na recepciju,a zatim se vratila do auta.Sinoc i nije bas videla Doby-ja jer je bio mrak,ali mu je glas prepoznala.'Zdravo ja sam John.' Rekao je veselo posmatrajuci je kad je stigla.
Pogledala je u Mel i Dzareda koji su veselo cavrljali.'Pa ovo je nas gost.' Rekla je Mel veselo dok su isli do kola.'Ovo je Lunja.Nasa prijateljica.Ona je dusa,ali je sa nama.' 'Shvatio sam.' Klimnuo je John poslusno glavom,a Lunja se najezila ne govoreci nista i brzim korakom otisla do auta,a ovo troje su je pratili.
"Jesi?" Upitala je iznenadjeno i onda se malo osmehnula. "Verovatno im je zato provalio u sobu,bezao je od tragaca." Rekla je tise jer su njih troje pristigli.