Klimnula je glavom."Meni je stvarno zao sto vam se ne svidjam,ali ja tu ne mogu nista da promenim.Napravila sam gresku i zao mi je,povredila sam i Jerry-ja i sebe,a cini mi se i vas i iskreno se izvinjavam.Ali ne zelim da budem razlog raskola izmedju vas i vaseg sina,ali uvredili ste ga.On me voli i ja volim njega i morate da se pomirite sa tim.Ne zelim da vas izgubi ili da vi izgubite njega.Nije mi u interesu da bude sa vama u losim odnosima.Mozete da mislite o meni sta hocete,ali cinjenica je da sam mogla da ga slazem i kazem da je ono sto se juce culi,sto ste mu rekli,laz,da ste to izmislili da bi nas rastavili,mogla sam da pocnem da histerisem i zahtevam da odmah odemo odavde,ali nisam.Rekla sam mu istinu suocivsi se sa cinjenicom da ce me mozda ostaviti.Pogresila sam.Vise puta.Mislim da sam jos mlada i da mogu da pogresim,ucim na greskama.Mogla sam da ga nateram da vas zamrzi ali ne zelim to.Vi ste ga podigli i odgojili i ja vas postujem zbog toga.I ono dete koje sam nosila bilo je vase unuce.Zao mi je sto nismo dobili sansu da ga upoznamo." Sklonila je pogled."Bilo mi je lepo ovde.Kuca vam je divna,kao i selo i svidja mi se.Zao mi je sto vise necu doci,ali ne volim da budem na smetnji ljudima,pogotovo u njihovom domu.Mislim da je to sve sto sam imala da kazem."