Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 28 of 40]

1Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 28, 2011 8:53 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

"To je veliki posao. Već su stigli neki pokloni. Neke glupe knjige i ponašanju mladih dama."

676Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 8:22 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Kada je cula da se vrata otvaraju duboko je udahnula i smirila se,automatski je postala malo uzdrzanija,da on ne bi nista primetio.

677Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 8:28 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Eli je okrenula glavicu ka njemu i nasmešila mu se, a i on njoj. "Probudila si se." Zatvorio je vrata i otišao do njih. "Da li je bila dobra?"

678Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 8:33 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Gledala je u Eli i ustala drzeci je u narucju."Jeste gospodin.Divna je."

679Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 8:38 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pružio je ruke ka njoj da mu je da "Hvala ti što si je pripazila."

680Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 8:42 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pruzila mu je Eli."Nema na cem.Uvek...Hvala Vama za...posao." Rekla je polako pazeci da ga ne pogleda.

681Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 8:49 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Nema na čemu", usmerio je svu svoju pažnju na Eli.

682Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 8:54 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Naklonila se i izasla iz sobe.Zatvorila je oci i uzdahnula,pa se nasmesila i sisla dole.

683Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 9:10 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ostao je da se igra sa Eli.

684Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 9:14 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Lola je pitala gde je bila,a ona joj je rekla da joj je gospodin ostavio krecku na cuvanje.Dala joj je neke zadatke koje je trebala da obavi zbog slavlja.
'Znas li da pises?' "Zasto?" Upitala je tiho. 'Da napises poruku za gospodjicu Fleur,da je Leon odnese i preda joj.' Sarah se bojala da neko drugi ne vidi pismo i ne prepozna njen rukopis pa nije znala sta da joj odgovori.

685Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 9:31 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Igrao se sa Eli pa ju je okupao i stavio da spava. Vratio se u svoju sobu. Bila je ista kao i pre godinu dana, pre nego što se oženio. Voleo je svoju sobu, prijala mu je, ali nije znao da će mu delovati toliko hladno i strano bez njenih stvari unutra. Čak i posle mesec dana osećao se 'prazno' bez nje.

686Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 9:35 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uvece je bila na prozoru svoje sobe i gledala u kucu.Nije znala koliko su joj u stvari nedostajali dok im nije bila sasvim blizu.Mislila je da ce to biti dovoljno i jeste neko vreme,ali je osecala da mora ponovo da je drzi u narucju,da mora ponovo da se igra sa njom i plete joj kosu,i da mora ponovo njega da vidi,ako ne nista drugo.

687Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 9:53 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Izašao je na terasu njihove sobe i pogledao u vrt. Bilo je hladno, ali on to nije osećao. Nedostajala mu je više nego što je hteo sebi to da prizna. Nije lagao kada je rekao Simonu da mu je važno samo da je ona dobro pa makar i sa drugim čovekom. Ali to nije značilo da nije ljubomoran na tog 'čoveka' koji je ima.

688Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 9:55 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Ponovo se ogrnula i izasla malo ispred kuce.Ovaj put nije naisla na Felixa i predpostavljala je da je unutra.Pogled joj je odlutao na mesto gde je pre videla njega kako se ljubi sa Laylom.Razmisljala je o tome i kako je mislila da je to lose,ali nije moglo da se poredi sa ovim.Izgleda da je tacno kada kazu da uvek moze gore.

689Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 10:06 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Terasa je bila pusta, ni na njoj nije bilo cveća. Setio se one noći kad se probudila nakon porođaja. Setio se kako je dojila Elenoru baš tu na terasi i koliko je uživao u tom prizoru.

690Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 10:11 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pogledala je u prozor njihove sobe i primetila nekog na terasi.Predpostavila je da je on,nije imao ko drugi da bude i nije znala da li da se vrati u kucu ili da se pravi da ga nije primetila.

691Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 10:15 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Okrenuo se i vratio nazad u sobu. Eli je spavala pa nije hteo da je dira iz njene kolevkice. Legao je u krevet i uspavao se nakon sat vremena.

692Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 10:24 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Odahnula je kada je usao i malo prosetala,pa se vratila u svoju sobu i zaspala.Ujutru je Lola probudila i radile su na spremanju za zabavu.Celi dan su bile zaposlene pravljenjem kolaca,jer deca najvise to vole.To joj je odgovaralo,nije uopste morala da prica.Cula je par muskaraca kako pricaju da je cudna,ali to joj nije smetalo.Nije zelela da se suvise priblizi bilo kome.Jer bi onda neko mogao da je otkrije.Razmisljala je o tome kako im je prosla godisnjica braka bas dan pre nego sto ce ona da dodje ovde da trazi posao,pre mesec dana.A onda se setila i da je jedne noci kad se pravila da spava cula,kada je Fransoa pricao sa Eli da je kupio njoj nesto sto ce mu roditi dete,nikada nije saznala sta je,cinilo joj se da je spomenuo da je ogrlica upitanju,ili je to sanjala?Celi dan joj je prosao u razmisljanju o njima.

693Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 10:46 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Dan je proveo kao i obično. Eli, posao oko imanja, obilazak, jahanje, fabrika, novo vino, pripreme za zabavu. Opet je počeo slabo da jede i Lola je to primetila. 'Opet ništa nije jeo!' Rekla je nezadovoljno dok je unosila sudove od večere. 'Taman sam mislila da sad kada je gospodin Simon tu da će biti bolje, ali ne. On se opet igra sa hranom.'

694Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 10:49 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Mozda nije...gladan." Prormmljala je Sarah tiho iako je znala da je kao i kod nje,apetit povezan sa osecanjima.

695Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 11:11 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Nije to. Tako nije hteo da jede pre mesec dana kad je gospođa Sa...' zaustavila se i prekinula sa pričom pospremajući posuđe.

696Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 11:15 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pazljivo je izvadila kolace iz rerne pazeci da se ne posece. "A sta je gospodji?Stradala je?" Upitala je tiho dok je vadila kolace iz tepsije da se ne zalepe.

697Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 11:26 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Nadam se da nije.' Lola je sela za sto i uzela jedan kolačić, bilo joj je potrebno da sa nekim popriča o tome. Nije mogla više da ćuti. 'Isterao je iz kuće. Odmah sutradan sam videla da se pokajao čim me je upitao za nju. Razbesneo se kad je saznao da nije ponela ništa od odeće i nakita koji joj je on kupio. Misli kako ne želi ništa njegovo, kako joj on ne treba, kao ni bilo šta što joj je on kupio. Naredio je da sve njene stvari odnesemo na tavan i da je više nikad ne spomenemo. Skinuo je burmu i bacio je, ali je već sutradan tražio nazad. Sreća te sam je našla. Mislim da je išao kod njenih da je vrati nazad, ali je nije našao, a onda sam pročitala novine i članak zbog kog je ranije tog dana ispustio šoljicu sa kafom. U reci su našli ženu koja se ubila. Ne zna se ko je ona. On ćuti i ne govori ništa, ali slutim na najgore da je to možda ona, a čini mi se da i on tako misli. Htela sam da ga upitam za to, ali ne smem. Bojim se šta će mi reći. Ne bojim se grdnje i vike, već toga da će mi možda reći da to jeste bila ona.'

698Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 11:32 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Slusala je sta joj je pricala.Nije imala pojma za tu zenu koja se ubila,ali je to lako mogla da bude ona.Bilo joj je zao sto pate i brinu za nju,ako je Lola u pravu,mada se i sama uverila da je ona skoro uvek u pravu,nije smela da rizikuje.Sta kad bi rekla i njoj i njemu ko je,a on je onda opet otera,onda bi stvarno ona bila ta zena koju su nasli u reci."Zao m je." Promrmljala je tiho.Nije znala da ce Fransoa tako da protumaci to sto nije ponela nista sa sobom.Stavila je ruku na mesto ispod haljine gde je osecala burmu,tik pored srca.Mislila je da je to bas prikladno mesto."A gde je?" Zastala je malo razmisljajuci kako da sroci recenicu."Ako u reka nije ona,gde je?"

699Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 11:37 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Slegnula je ramenima 'Ako on misli isto kao i ja, onda sam sigurna da veruje u to da je sa gospodinom Christianom. Pre nego što su se posvađali pretila mu je da će otići kod njega i da će spavati sa njim. Zato je oterao. Ja ne mogu da kažem da je sa njim. Iskreno se nadam da nije. Znam koliko ga je volela, ali opet... Ne znam.'

700Fransoa's House - Page 28 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 11:40 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Sa Christianom?Mislim stvarno. Stresla se i napravila gadljivu facu,a onda se naterala da se smiri.Nije joj bilo jasno kako bi iko od njih mogao da pomisli da je sa njim,nije ga podnosila,a kako je rekao ono o Elenori ne bi mogla da podnese da ga vidi a kamo li da bude sa njima.
"To je gora opcija ili ne?"

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 28 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next