Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 15 of 40]

1Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 28, 2011 8:53 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

"To je veliki posao. Već su stigli neki pokloni. Neke glupe knjige i ponašanju mladih dama."

351Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Wed Oct 12, 2011 8:08 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Mislim da bi bio red da idemo na to venčanje. Ipak smo komšije. A Phoebe bi bilo čudno da ti ne dođeš." Rekao je i sipao sebi jelo.

352Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Wed Oct 12, 2011 8:09 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Da,predpostavljam da si u pravu.Ne zelimo valjda da se sazna da sam u kucnom pritvoru." Nastavila je da jede kao da je to sto je rekla sasvim normalno.

353Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Wed Oct 12, 2011 8:18 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogledao ju je pa joj je odgovorio na isti način. "Naravno da ne želimo", počeo je sa jelom.

354Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Wed Oct 12, 2011 8:20 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Podsmehnula se i nastavila da jede."Reputacija je najvaznija." Promrmljala je.

355Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Wed Oct 12, 2011 8:28 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nije rekao ništa na njenu opasku. Završio je sa jelom pa je obrisao usta i uzeo vodu.

356Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Wed Oct 12, 2011 8:30 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nije bila narocito gladna jer je dobro doruckovala.Zavrsila je sa jelom i popila malo caja koji je Lola ranije skuvala."Kada je bal?" Upitala je nakon nekoliko trenutaka cutanja.

357Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Wed Oct 12, 2011 8:36 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Čini mi se da je pisalo da je sutra. Mora da sam zatrpao pozivnicu sa drugom poštom pa je nisam video ranije."

358Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Wed Oct 12, 2011 8:39 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Klimnula je glavom."Nemam haljiu za bal." Rekla je ponovo nakon nekoliko trenutaka cutanja.

359Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Wed Oct 12, 2011 8:47 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Pozvaću krojačicu da dođe danas." Popio je vodu i ostavio čašu.

360Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Wed Oct 12, 2011 8:49 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Ne verujem da moze da je sasije za jedan dan,prakticnije bi bilo da odem do radnje i kupim gotovu haljinu."

361Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Wed Oct 12, 2011 9:02 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogledao je u nju. "Dobro, idi sa Lolom, a ja ću ostati sa Elenorom."

362Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Wed Oct 12, 2011 9:05 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Uredu." Rekla je i popila jos malo caja.Smetalo joj je sto joj je dodelio pratnju kao da je neiskusna gospodjica,a najvise joj je smetalo sto joj ne veruje.Kako ce da ti veruje kad si rekla da ces da ga prevaris. Upitala je sama sebe. Pa valjda je trebao da zna da sam stvarno to htela da uradim ne bih mu rekla za to.

363Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Wed Oct 12, 2011 9:16 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Biću u biblioteci. Pozovi me da odem kod deteta kad budete krenule." Ustao je od stola. Namerno je rekao da povede Lolu jer nije hteo da ide sama. A znao je da Lola koliko god sad bila ljuta na njega da mu neće tajiti, ako se Sarah sastane sa nekim.

364Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Wed Oct 12, 2011 9:21 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Uredu." Rekla je Loli da se spremi i da idu do grada za sat vremena.Otisla je do Fransoe kada se ona spremila."Mi idemo,Elenora spava,ne verujem da ce skoro da se budi." Rekla je i otisla u kociju,Lola jos nije bila spremna,ali nije ni nameravala da je vodi sa sobom.Kocija je krenula i ona je sama otisla u grad.

365Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Wed Oct 12, 2011 9:31 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nakon što su one otišle on se popeo kod Elenore u sobu. Pošto je spavala seo je u fotelju i uzeo da čita knjigu.

366Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Oct 13, 2011 8:39 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nakon nekog vremena Lola je pokucala na vrata Elenorine sobe.Iznenadila se kada je videla da je tu Fransoa,a ne Sarah.“Izvinite,gospodine,ocekivala sam da cu ovde naci gospodju.“ Rekla je gledajuci Fransou iznenadjeno.“Rekla je da ce biti u salonu i cekati me,ali je nema pa sam predpostavila da je ovde.“
...
Sarah je otisla u jedan od svojih omiljenih prodavnica.Nije cesto kupovala,ali je znala gde kupuje kada joj nesto zatreba.Nasla je jednu divnu haljinu koja joj je odmah zapala za oko,a cak nije bila ni previse skupa.Iako nije morala da pazi na novac nije zelela ni da ga razbacuje,nije videla svrhu u tome.Nije znala sta je nateralo da otvoreno prekrsi Fransoino naredjenje,ali joj je bilo dosta njegovog pokroviteljskog ponasanja,trazio je poslusnu i pokornu zenu i ona je izigravala jednu skoro mesec dana,ali vise nije ni mogla ni htela.Haljinu je nasla nekih sat vremena nakon sto je izasla iz kuce,ali nije nameravala da se odmah vraca.Nek se nervira,htela je da ga iznervira.Ni sama nije imala pojma sta je sada smislila i sta u stvari hoce da uradi.Spakovali su joj haljinu i izasla je iz radnje noseci je u ruci,a onda je otisla do gospodjice Phoebe.Rekla joj je da u zadnje vreme ima stomacne tegobe i da nije sigurna ni da li ce moci da dodje sutra na svadbeni bal.Nije bila sigurna da li ce je Fransoa pustiti da ide,i nije je bilo ni briga,znala je da moze da je kazni jer je ovako postupila,ali je pre toga morala da cestita Phoebe.Bilo joj je zao sto Sarah mozda nece doci,ali je bila ocigledno zadovoljna svojimi stupanjem u brak i svojim buducim supugom.Sarah je bila srecna kod nje.Kod Phoebe se zadrzala dva sata i onda je krenula kuci.Stigla je kuci nakon tri i po,skoro cetri sata nakon sto je izasla iz nje.

367Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Oct 13, 2011 7:21 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Zatvorio je knjigu čim je Lola ušla u sobu. Nije mu bilo jasno zašto su se tako brzo vratile. Stegao je knjigu u rukama čim je čuo šta je Lola rekla. "Znači otišla je u grad bez tebe?" 'Pa... izgleda da jeste.' Lola nije znala šta da radi. 'Rekla je da se spremim i čekam je, ali ne znam gde je.' "Meni je rekla da ste spremne još pre pola sata i otišla je kočijom." Lola je slegla ramenima dok je Fransoa besneo. Elenora se probudila i počela da plače pa ju je Fransoa uzeo. Znači, gospođa hoće da vara i da rađa dete drugom. Pa neka je neka rađa tuđu decu, ali ja to da trpim neću. Okrenuo se ka Loli sa Elenorom u naručju koja se smirila. "Sve gospođine stvari ćeš prebaciti u drugu sobu. Nije bitno koju, ti izaberi, a Elenorinu kolevku i njene stvari ćeš prebaciti u moju sobu. Zovi nekog da ti pomogne. Ja ću biti dole sa njom. Čim završiš zovi me. I od ovog trenutka tvoje jedino zaduženje će biti Elenora. Neću da se odvajaš od nje ni na sekund, čak ni kaad je gospođa tu. Jasno?" Lola ga je gledala zabezeknuto. Znala je da stvari loše stoje, ali nije znala da je tako strašno. Klimnula je glavom. 'Jasno.' Uzeo je ćebence i pokrio Elenoru pa je sišao dole sa njom, a Lola je počela sa prebacivanjem stvari. Pozvala je Leona da joj pomogne oko teških stvari i Leah-u kako bi brže završili. Nakon nekoliko sati njegova naređenja su bila gotova. Sarah-ine stvari su bile u sobi do njihove. Lola nije htela da smesti Sarah-u u neku dalju sobu. Mislila je, ako budu blizu da će možda rešiti stvari. Elenorina soba je ostala onako kako je i bila samo je kolevka i nešto stvari preneto kod Fransoe u sobu. Vatra je bila naložena u obe sobe. Sišla je dole i rekla Fransoi da je sve sređeno. Zahvalio joj se i otišao sa Elenorom u njihovu sobu. Spustio ju je na krevet pa su počeli da se igraju.

368Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Oct 13, 2011 7:27 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Usla je u kucu noseci paket sa haljinom u ruci.Nije isla do kuhinje po Lolu nego je otisla direktno u sobu da ostavi haljinu pa je planirala da ode do Elenore da vidi da li spava.Iznenadila se kada je videla da je Elenorina kolevka u njihovoj sobi.Stajala je na vratima i gledala u njih dvoje.

369Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Oct 13, 2011 7:43 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogledao je u Sarah-u. "Da li je moguće da si se ipak setila da imaš muža i dete? Mislio sam da ćeš ostati sa svojim ljubavnikom." Gledao je nju dok se igrao sa Eli. Trudio se da joj pokaže da mu nije stalo, a u sebi je ključao od besa i ljubomore.

370Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Oct 13, 2011 7:47 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Tek tada je primetila da neke njene stvari nisu u sobi i pocela je da je hvata panika."Nisam zaboravila ni muza ni dete." Uvek mislim na njih.Rekla je trudeci se da zvuci smireno. "Zasto je Elina kolevka tu?"

371Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Oct 13, 2011 7:57 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Stvarno? Stekao sam drugačiji utisak u vezi toga." Eli ga je 'udarila' kako bi mu privukla pažnju. "Zato što od danas ona spava sa mnom, a ti spavaš u drugoj sobi. Pitaj Lolu u kojoj."

372Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Oct 13, 2011 7:59 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"A kakav si to utisak ti stekao?" Upitala je gledajuci u Eli,a onda vratila pogled na njegovo lice. "Ona spava sa tobom?Teras me iz sobe?" Pitanja su bila nekako refleksna,prosto nije ni planirala da ih postavi. "A sta kad zelim da budem sa njom?"

373Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Oct 13, 2011 8:12 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Ne bih da pričam sa tobom o toj temi." Pogledao je u Eli da vidi šta želi. "Da, teram te iz sobe. A uradiš li još nešto kao ovo danas, oteraću te i iz kuće i iz naših života. Ništa, prosto ćeš morati da čekaš da ja izađem iz sobe."

374Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Oct 13, 2011 8:14 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pogledala ga je uzasnuto.Mogla je da vidi da se ne sali.Nije mogla da zamisli zivot bez Elenore i njega.Pocela je ubrzanije da dise i progutala knedlu."Ne mozes to da uradis." Procedila je dok se trudila da se ne rasplace.

375Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Oct 13, 2011 8:21 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"To ti misliš da ne mogu. Mogu i uradiću to budeš li me još jednom izazvala. Svaki sudija bi dao dete ocu koji ima i titulu i bogatstvo nego majci koja je nevernica i koja nema sredstava za odgajanje deteta. A sumnjam da bi ti roditelji nešto mnogo pomogli kad i oni zavise od mene."

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 15 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next