Nakon nekog vremena Lola je pokucala na vrata Elenorine sobe.Iznenadila se kada je videla da je tu Fransoa,a ne Sarah.“Izvinite,gospodine,ocekivala sam da cu ovde naci gospodju.“ Rekla je gledajuci Fransou iznenadjeno.“Rekla je da ce biti u salonu i cekati me,ali je nema pa sam predpostavila da je ovde.“
...
Sarah je otisla u jedan od svojih omiljenih prodavnica.Nije cesto kupovala,ali je znala gde kupuje kada joj nesto zatreba.Nasla je jednu divnu haljinu koja joj je odmah zapala za oko,a cak nije bila ni previse skupa.Iako nije morala da pazi na novac nije zelela ni da ga razbacuje,nije videla svrhu u tome.Nije znala sta je nateralo da otvoreno prekrsi Fransoino naredjenje,ali joj je bilo dosta njegovog pokroviteljskog ponasanja,trazio je poslusnu i pokornu zenu i ona je izigravala jednu skoro mesec dana,ali vise nije ni mogla ni htela.Haljinu je nasla nekih sat vremena nakon sto je izasla iz kuce,ali nije nameravala da se odmah vraca.Nek se nervira,htela je da ga iznervira.Ni sama nije imala pojma sta je sada smislila i sta u stvari hoce da uradi.Spakovali su joj haljinu i izasla je iz radnje noseci je u ruci,a onda je otisla do gospodjice Phoebe.Rekla joj je da u zadnje vreme ima stomacne tegobe i da nije sigurna ni da li ce moci da dodje sutra na svadbeni bal.Nije bila sigurna da li ce je Fransoa pustiti da ide,i nije je bilo ni briga,znala je da moze da je kazni jer je ovako postupila,ali je pre toga morala da cestita Phoebe.Bilo joj je zao sto Sarah mozda nece doci,ali je bila ocigledno zadovoljna svojimi stupanjem u brak i svojim buducim supugom.Sarah je bila srecna kod nje.Kod Phoebe se zadrzala dva sata i onda je krenula kuci.Stigla je kuci nakon tri i po,skoro cetri sata nakon sto je izasla iz nje.