"Nije stvar u tome da li cu te povesti sa sobom ili ne,draga si mi i volim te i nije mi problem da te vodim bilo gde,ali ne mogu da podnesem da mi ne veruje i da zeli konstantno da me proverava." Uzdahnula je. "Morala sam,ni sama ne znam zasto,ali nisam vise mogla da glumim poslusnu suprugu bez mozga." Nastavila je da sapuna Eli dok je pricala. "Ne bih ti trazila da lazes za mene,to ne mogu,i ako bi on saznao onda bi i ti bila kriva." Odmahnula je glavom. "A i predpostavljala sam da ako ti bilo sta kazem da ces me odgovoriti,ili da ces me ubediti da te ipak povedem." Pocela je da spira sapunicu se Eli. "Ne verujem da ce se,kako ti rece,dozvati pameti.Znam da sam ja kriva za njegovo ponasanje.Rekla sam mu da...pa,tehnicki sam ga ucenila,rekla sam da ako ne spava sa mnom da cu spavati sa drugim,ali nisam to stvarno mislila,naravno da nisam,samo sam htela da popusti,ali...on me nazvao kurvom i..." Ponovo je odmahnula glavom,kao da zeli da se otrese te misli.Po prvi put u toku razgovora je pogledala Lolu. "Nije hteo da vidi Elenoru?" Vratila je poged na njihvu cerku koja je mlatila rucicama po vodi prskajuci je. "Kako ranije nisam cula za to?" Upitala je i dalje gledajuci u Eli.Uzela je peskir i umotala je u njega,a onda je privila na svoje grudi kao da zeli da je zastiti od toga sto je cula. "Kako je mogao..." Odmahnula je glavom prekidajuci recenicu,nije bila sigurna ni sta je zelela da pita.Nunuskala je Eli neko vreme,a onda kad se i sama smirila polozila je na krevet i obrisala je. "Ne gajim preveliku nadu za to." Rekla je tise,sa zakasnjenjem odgovarajuci na njenu opasku o pomirenju. "Mozes sada da ides Lola,bicu sa njom dok se gospodin ne vrati." Rekla je i obukla Eli.