Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 27 of 40]

1Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 28, 2011 8:53 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

"To je veliki posao. Već su stigli neki pokloni. Neke glupe knjige i ponašanju mladih dama."

651Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Thu Oct 27, 2011 11:28 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Još malo se šetao sa detetom pa ju je uveo u kuću. Plašio se da se ne prehladi i razboli. Simon ih je presreo na vratima. 'Tu ste. Gde si princezice?' Nasmešio se Eli i pomazio je na šta mu se ona nasmešila i zagugutala. "Rešio sam da napravim zabavu za Novu godinu. Sad čim je dam Loli da je čuva idemo u grad." Simon se nasmešio 'Odlična ideja! Potrebno ti je malo zabave.'

652Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Thu Oct 27, 2011 11:31 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Servirala je rucak posluzi u kucici.Donekle joj je bilo smesno sto je sada u drugoj ulozi.Pitala se sta bi svi oni rekli kad bi znali ko je ona,ali to nece saznati.Vratila se u kuhinju.

653Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Thu Oct 27, 2011 11:38 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Dao je spisak Simonu, a on je otišao u kuhinju da nađe Lolu kako bi joj dao Eli.

654Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Thu Oct 27, 2011 11:45 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Videla je da je usao,ali je samo nastavila da secka povrce za jelo.

655Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Thu Oct 27, 2011 11:49 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nije znao kako se zove. "Izvini što te prekidam, ali da ne znaš gde je Lola?"

656Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Thu Oct 27, 2011 11:54 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Lola otisla gore,onda izasla." Rekla je na kratko prekidajuci seckanje,a onda nastavila ne znajuci tacno za sta mu treba Lola.

657Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 12:01 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"Uh, a gde je Leah?"

658Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 12:05 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Nisam videla danas." Rekla je sigurna u to da Leah danas ima slobodan dan.Ona je uvek bila slobodna u toku nedelje da ode do svoje porodice u gradu.

659Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 12:14 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Prošao je rukom kroz kosu dok mu je Eli usnulo dremala na grudima. Nije znao šta sad da radi. Lola nije tu, a ni Leah i nema ko da pazi na Eli, a nije znao sme li da je ostavi sa novom devojkom.

660Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 12:16 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Kako..." Namerno je napravila pauzu kao da se priseca sta treba da kaze. "Mogu pomoci?" Upitala je tiho.

661Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 12:21 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"Moram da izađem, a nemam kome da ostavim Eli."

662Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 12:23 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Trudila se da ne pokaze koliko je uzbudjena i nervozna odjednom postala."Ja moci pomoci.Znam sa deca." Toliko je zelela da je oseti u svom narucju,nadala se da ako se sada 'pokaze' dobro da ce joj cesce davati taj 'zadatak'.

663Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 12:31 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogledao je u Eli pa u nju. Bio je nepoverljiv, ali mu je neki unutrašnji glas govorio da njoj može da poveri svoje dete. "Dobro, ali molim te pazi je. Ona mi je sve u životu. Imam samo nju."

664Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 12:34 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Hocu." Rekla je poput obecanja.Bilo joj je zao sto je tako mislio,ali je mogla da vidi da je to istina,Eli mu je bila sve sto je imao,kao i njoj,s tim sto je ona vise nije ni imala.Obrisala je ruke i polako mu prisla gledajuci u Eli.

665Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 12:46 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Uzeo ju je pažljivo pazeći da je ne probudi pa ju je smestio njoj u naručje. Sagao se i poljubio je u glavicu slučajno okrznuvši usnama i njenu ruku. "Čuvaj je." Pogledao je u nju pa je izašao iz kuhinje.

666Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 8:41 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Hocu." Ponovila je sasvim tiho gledajuci svoju cerku.Prijao joj je dodir njegovih usana kao i uvek,ali je znala da nije namenjen njoj.Pogledala je oko sebe i videla da je sama u kuhinji pa je poljubila."Eli tako si mi nedostajala." Rekla je tiho,nezno je grleci.Jos jednom se osvrnula oko sebe.Nije zelela da neko primeti,pa je otisla u Elinu sobicu.Sela je u fotelju,ali je celo vreme drzala u narucju.Nije zelela da ne spusti u kolevku."Mama te puno voli.Stalno sam mislila na tebe." Pricala je sasvim tiho ne zeleci da je probudi.Mazila je i gledala je s ljubavlju dok joj oci nisu zamutile suze radosnije,ali ih je brzo obrisala ne zeleci da gubi vreme.Zelela je da je gleda."Porasla si duso."

667Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 7:14 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Fransoa i Simon su otišli u grad kako bi kupili sve što im je Lola zapisala, a usput su kupili i poklone. Fransoa je zastao pored jednog izloga i pogledao divnu roze haljinu koja je stajala unutra, ali je znao da nema za koga da je kupi pa je nastavio dalje. Ona nije htela moje haljine, kao ni nakit. Nije htela ništa od mene. Sreli su se kod kočije kao što su se i dogovorili pre nego što su otišli u kupovinu. 'Kupio sam princezici haljinicu, valjda će joj biti taman?' Simon je pogledao zamišljeno u Fransou. 'Ta mala brzo raste.' Fransoa se nasmejao "Raste. Siguran sam da će joj biti taman. To će joj biti prva haljinica. Uvek je nosila odelca koja joj je Sa..." zaustavio se kad je shvatio šta je hteo da kaže, njeno ime, pa se ispravio i nastavio, "majka napravila." Simon ga je gledao. 'Zašto nećeš da izgovoriš njeno ime?' "Tako mi je lakše. Moram da je zaboravim." 'U tome se slažem, ali ne ide to tako lako.' "Ne moraš da mi pričaš da li ide ili ne ide lako. Znam da ne ide lako, osećam to. Dao bih sve samo da je još jednom vidim, zagrlim, poljubim..." Zavrteo je glavom. "Moram da je zaboravim."

668Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 7:22 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nakon nekog vremena Elenora se probudila.Sarah je gleala znatizeljno mazeci joj kosicu.Potamnela je pa je bila blago ridja,ne svetlo plava kao kad se rodila."Budna si mila?" Nasmesila se i poljubila je.Eli je pocela da mase rucicama kad se razbudila. "Jesi gladna?Moracemo da sidjemo dole da uzmemo mleko,samo malo da te lepo pogledam." Mazila je po kosici i obrazima."Mama te puno voli,moras to da znas.I tatu isto,ali...nema veze." Ponovo je poljubila.

669Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 7:26 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Simon mu više nije spominjao Sarah-u pa su pričali o zabavi. Kad su stigli kući uneli su sve pakete unutra i razdvojili šta su pokloni, a šta je sa Lolinog spiska. "Valjda nisam nešto preskočio?" 'Pa i da jesi možeš sutra da kupiš.' "Imaš pravo."

670Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 7:32 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Sarah je lepo namestila u svom krilu iako nije bila bas mirna.Dala joj je igracku da se igra i splela joj malu pletenicu iz koje je strcalo mnogo kose,jer je imala mnogo kratkih krajeva,ali je delovala vrlo simpaticno pa se nasmesila.

671Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 7:48 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Lola je uzela od njih sve što su joj doneli. Fransoa i Simon su joj pomogli da prenese pakete. 'Idem ja u sobu da malo odmorim', Simon je otišao na sprat i poneo svoje pakete, a Fransoa je otišao u svoju sobu.

672Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 7:51 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Lola je polako rasporedila namirnice i razmisljala sta prvo da pravi dok se Sarah i dalje igrla sa Elenorom.Eli joj je cupkala kosu i igrla se sa lutkom i njenim prstom pa su se obe smejale.

673Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 8:05 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Odložio je poklone u ormar i pošao ka Elinoj sobi, a Felix je protrčao pored njega. "Felixe! Dođi ovamo. Ne smeš da budeš gore po sobama." Uzeo je mačkića. "To što sam te pustio dole ne znači da smeš i gore da se šetkaš."

674Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 8:08 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Cula je njegov povik."Mama ce sada morati da ide.Ali vraticu se.Hocu obecavam." Rekla je tiho i poljubila je u obraz gledajuci je i igrajuci se sa njom i dalje.

675Fransoa's House - Page 27 Empty Re: Fransoa's House Fri Oct 28, 2011 8:17 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Odneo je mačka dole i dao mu da jede pa se vratio gore. Oprao je ruke i otišao do Eline sobe. Ušao je unutra i video njih dve kako se igraju. Nasmešio se.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 27 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next