Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 15 of 40]

1Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Sat Jul 16, 2011 12:21 am

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Grlio ju je i stezao ne želeći da je pusti. Bojao se da će ga ostaviti i otići sa Hitklifom i da će mu uzeti dete, a to joj neće dozvoliti. "Zašto si mi to uradila? Zar me uopšte ne voliš? Zar je sve ono što si mi rekla bila laž?"

351Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Jul 28, 2011 12:00 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Rešio je opet pređe u drugu sobu, ali ovaj put neće tražiti od Lole da mu prenese stvari. Sam će to uraditi. A doneo je i odluku da ode kod advokata i vidi šta mu treba za razvod. Ustao je od svog radnog stola i krenuo na sprat kako bi se presvukao.

352Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Jul 28, 2011 11:08 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Kada je Lola sisla,ona se obukla i splela kosu u pletenicu.Imala je osecaj da joj svaki pokret iziskuje previse energije.Izasla je iz sobe i gotovo udarila u njega."Izvini." Rekla je tiho i sisla dole.Nesto malo je jela.Lola joj nije nista pricala i to joj je bilo cudno,ali nije imala ni zelje ni snaga da prica sa bilo kim,pa je nije ni pitala sto je to tako.

353Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Jul 28, 2011 8:29 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ništa joj nije rekao kad su se sudarili na vratima sobe. Ušao je unutra i presvukao se, a onda je prebacio svoje stvari u drugu sobu na kraju hodnika. Pogledao je u njihov krevet pre nego što je izašao iz njihove sobe. Sišao je dole i uzeo dokumenta iz biblioteke. Nije hteo da jede već je samo bez reči izašao iz kuće i naredio da mu osedlaju Munju. Potom je uzjahao konja i otišao kod advokata.

354Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Jul 28, 2011 8:35 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nije znala sta ce sa sobom pa je besciljno lutala vocnjakom i imanjem.Trudila se da pozdravi ljude koji bi pozdravili nju ali je to bilo bez odusevljenja,a mnoge nije ni registrovala.Kada se vratila u kucu pojela je nesto malo sto joj je Lola servirala i ostisla u deciju sobu noseci cebence sa sobom kako je on posavetovao.Nije nameravala da spava u njihovoj sobi.

355Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Jul 28, 2011 8:46 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Vratio se od advokata i odmah se zatvorio u biblioteku, seo je za svoj radni sto. Uzeo je papire koje mu je advokat dao i još jednom ih pogledao, a onda ih potpisao. "Pa to bi bilo to. Kraj mog braka." Pogledao je u vrt "A dugo mi je i trajao." Ustao je i ubacio papire u prvu fioku. Rešio je da joj sutra kaže šta je odlučio i da joj da da ih i ona potpiše. Hoće li potpisati? A što ne bi? Džabe se nadam da neće. Naslonio se na vrata gledajući u vrt na koji je padao mrak.

356Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Jul 28, 2011 8:50 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Sedela je u fotelji u decijoj sobi i bezuspesno pokusavala da cita.Kada joj je to dosadilo stavila je knjigu na pod i zatvorila oci trudeci se da razmislja samo o svojoj bebi.Ubrzo je zaspala.

357Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Jul 28, 2011 8:54 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Popeo se na sprat i zastao pored vrata njihove sobe. Hteo je da uđe da je vidi, ali je odustao. Produžio je hodnikom i ušao u svoju novu sobu. Legao je na krevet i malo potom zaspao obučen.

358Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Jul 28, 2011 9:01 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Ponovo je u zoru probudio isti ruzan san.Ispustila je neki cik,ali je uspela da zatomi vrisak.Isto kao i prosle noci.Fransoa i Layla su stajali zajedno.Layla je u rukama drzala njenu bebu koja je Laylu oslovljavala sa 'Mama' a nju je neka nevidljiva sila udaljavala od te scene dok ih na kraju uopste nije mogla videti.Disala je plitko i pogledala kroz prozor videci da je tek pocelo da se razdanjuje.

359Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Jul 28, 2011 9:15 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Rano je zaspao pa se probudio pre svitanja. Samo je skinuo sako i kravatu pa se pokrio pokušavajući da opet zaspi, ali nije mogao.

360Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Jul 28, 2011 10:29 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Ogrnula se cebencetom i sisla u kuhinju da si napravi caj ne bi li se smirila.

361Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Jul 28, 2011 10:58 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Prevrtao se po krevetu. Bilo mu je vrućina i nije mogao da spava. Skinuo je košulju i otkrio se. Ali ni to nije pomoglo pa je ustao i izašao na terasu.

362Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Jul 28, 2011 11:01 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uzela je cajnik i sipala vodu u njega,ali kada je htela da ga stavi na sporet iskliznuo joj je,jer joj je dosta vode otislo i po njemu,i razbio se u paramparcad uz buku.

363Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Jul 28, 2011 11:08 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Okrenuo se ka vratima kad je čuo buku. Znao je da provalnici ne mogu biti jer je sve zaključano, a i Dolly i Joey su bili pušteni. "Sarah." Izašao je iz sobe i sišao dole. Video je svetlost u kuhinji pa je ušao unutra. "Treba ti nešto?"

364Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Jul 28, 2011 11:11 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Kupila je porcelan proklinjuci svoju srecu.Kada ga je cula trgla se a ruke su joj se i onako jos uvek tresle pa se posekla."Trazila sam...mislila sam...caj." Rekla je tiho,nastavljajuci da kupi parcice cajnika kao da ne primecuje da se posekla.

365Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Jul 28, 2011 11:19 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Ostavi to," video joj je posekotinu kao i krv. Prišao joj je i čučnuo, uhvatio ju je za ramena pa je podigao na noge. Uzeo joj je ruku i isprao ranu sa vodom iz bokala. "Zašto nisi rekla ša hoćeš, a ne sama da se mučiš?"

366Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Jul 28, 2011 11:21 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Kome da kazem?" Upitala je tiho gledajuci ga sta radi."Nije mi tesko."

367Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Jul 28, 2011 11:28 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Pa predpostavljam da nemaš kome," rekao je tiho više sebi u bradu. Uzeo je iz ormarića alkohol i zavoj. Isprao joj je ranu i previo je kao što je i ona njemu. Vratio je stvari u ormarić i uzeo metlu i kantu da pokupi krhotine. "Hoćeš li čaj ili ne?"

368Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Jul 28, 2011 11:29 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pogledala je u njega.Cinjenica je bila da se smirila,cak i pored uzasnog osecaja peckanja,ali bila je mirna znajuci da je on tu."Mislim da bi mi prijao." Rekla je gledajuci ga.Nije zelela da ode.

369Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Jul 28, 2011 11:39 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Sklonio je kantu kad je sve pokupio. Uzeo je novi čajnik iz ormara, nasuo vodu i stavio ga na šporet. Izvadio je šoljicu iz drugog ormara i uzeo čaj. "Sa mlekom?" Dobro se sećao da uvek pije čaj sa mlekom, ali ju je opet pitao.

370Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Thu Jul 28, 2011 11:43 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Da.Ako nije problem." Rekla je i dalje ga posmatrajuci.

371Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Fri Jul 29, 2011 12:35 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"Nije," dok se voda grejala uzeo je mleko kako bi ga dodao u čaj. Pazio je šta radi i nije gledao u nju. Zaboravio je da na sebi ima samo pantalone pošto se svukao jer mu je bilo toplo. Sipao je čaj u vrelu vodu i sačekao da odstoji.

372Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Fri Jul 29, 2011 4:01 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Naslonila se na naslon stolice ne skidajuci pogled sa njega."Zao mi je sto sam te probudila."

373Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Fri Jul 29, 2011 5:55 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Ništa strašno," sipao je čaj u šoljicu i dosuo malo mleka. Promešao ga je sa kašičicom i odneo ga do stola. Spustio je šoljicu na sto ispred nje "Izvoli."

374Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Fri Jul 29, 2011 7:13 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Hvala." Pogledala ga je u oci a zatim skrenula pogled na caj i pocela da ga mesa.

375Fransoa's House - Page 15 Empty Re: Fransoa's House Fri Jul 29, 2011 7:21 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogledao je u nju, ali čim je skrenula pogled vratio se da skloni mleko.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 15 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next