Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 14 of 40]

1Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Sat Jul 16, 2011 12:21 am

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Grlio ju je i stezao ne želeći da je pusti. Bojao se da će ga ostaviti i otići sa Hitklifom i da će mu uzeti dete, a to joj neće dozvoliti. "Zašto si mi to uradila? Zar me uopšte ne voliš? Zar je sve ono što si mi rekla bila laž?"

326Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 9:15 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Negde u pozadini uma joj je proslo pitanje zasto je Lola nije zvala na veceru,ali to joj nije bilo tako bitno.Nije imala apetita.Nije zelela ista da jede.Okrenula je ledja Fransoinoj strani kreveta i beziizrazajno buljila u zid.

327Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 9:19 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Kuća mu je delovala čudno i osećao je da se nešto dešava. Otišao je u kuhinju da potraži Lolu.

328Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 9:23 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Lola je slagala kolacice u kutiju da moze da ih ostavi za sutra u nadi da ce neko nesto pojesti.Nije cula kada je Fransoa usao u kuhinju.

329Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 9:30 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Dobro veče, Lola," seo je za sto.

330Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 9:32 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pogledala ga je hladno.'Dobro vece.Hocete li vecerati?' Upitala je formalno.

331Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 9:42 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Bio je iznenađen njenim tonom "Hoću. Gde je Sarah?"

332Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 9:52 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pocela je da postavlja sto ne gledajuci ga."Ne znam.Verovatno u jednoj od soba na spratu."

333Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 10:05 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Samo je klimnuo glavom gledajući u sto. Primetio je da se nešto dešava, ali nije znao šta.

334Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 10:10 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Postavila je jelo pred njega."Prijatno." Rekla je uctivo.
Sarah se pokrila i dalje buljeci u zid.Mozda i jesam poludela.Ko ce znati. Razmisljajuci o kojekakvim glupostima,sem o onome sto je bitno,zaspala je nespokojno,stalno se cimala.

335Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 10:18 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Hvala," pojeo je svoju večeru i ustao od stola. Izašao je iz kuhinje bez reči i otišao u svoju biblioteku. Prekrstio je ruke i pogledao u vrt. Imam osećaj da sad i Loli smetam, a ne samo Sarah i. Rešio je da ne ide u sobu kod nje već je ostao u biblioteci i noć proveo u njoj.

336Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 10:22 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Lola je izasla iz kuce cim je raspremila sto.Sarah cele noci nije dobro spavala,stalno se vrtila i prevrtala.Tacno negde pred zoru probudio je sopstveni vrisak.Imala je nocnu moru.Disala je plitko i ubrzano.Shvatila je da on nije u sobi i predpostavila da je proveo noc negde sa Laylom.Uspravila se u sedeci polozaj i pogledala na sat.Bilo je 5:30h.Trudila se da se smiri ali joj nije polazilo za rukom.Pokrila se i obgrlila se rukama trudeci se da zadrzi toplotu.

337Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 10:29 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Zadremao je u svojoj fotelji kad ga je pred zoru probudio vrisak. Znao je da su u kući samo Sarah i on. "O Bože, Sarah!" Skočio je iz fotelje i izleteo iz biblioteke. Uspeo se uz stepenice i ušao u sobu. Video je kako sedi na krevetu i na licu joj je video strah. "Šta se desilo? Da li ti je dobro? Da nije beba..." Zaledio se od same pomisli da nešto nije u redu sa bebom.

338Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 10:31 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Gledala je u njega kao da je videla duha.Nije ga ocekivala kuci.Odmahivala je glavom.Nekoliko trenutaka nije mogla da progovori i nije skidala oci sa njega,a onda je skrenula pogled."Sanjala sam." Promrmljala je sasvim tiho jer nije bila u stanju da glasnije prica.

339Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 10:39 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Seo je pored nje i bez razmišljana je zagrlio da je uteši "Sad je sve u redu. To je prošlo."

340Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 10:43 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Znala je da je zagrlio samo jer se uplasio zbog bebe,ali neko vreme je uopste nije bilo briga.On je grlio nju.Bar trenutno nije grlio Laylu.A sta je radio celu noc? Izvukla se iz njegovog zagrljaja znajuci da nije sve u redu i da nikako nije proslo.Tek ce da dodje.Duboko je udahnula."Idem da uzmem malo vode." Promrmljala je nista glasnije nego prosli put.

341Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 10:52 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pustio je ruke da mu padnu pored tela kad ga je odgurnula od sebi. "Mogu ja da ti donesem."

342Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 10:56 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Hvala." Rekla je i ponovo se obrglila rukama.Nije htela da mu spomene da ih je videla,ali je bila na ivici da ga obaspe optuzbama.Pokrila se i zazmurila trudeci se da se smiri.Shvatila je da je bila mnogo mirnija ovih nekoliko trnutaka u njegovom narucju nego u dosta vremena,ali je ona to okoncala.Zelis da te dodirne a guras ga od sebe. Skoro necujno je uzdahnula.

343Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 11:07 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ustao je i otišao u kuhinju po vodu. To njeno odbijanje ga je dotuklo. Znao je zašto je nije dodirivao jer se baš odbijanja bojao i sad ga je i doživeo. "Ne voli me. Ostaviće me zbog onog skota. Više u to nema sumnje. Layla je u pravu. Samo izgovore tražim da je opravdam. Da opravdam njeno ponašanje prema meni." Odmahnuo je glavom i natočio vodu u bokal. Vratio se u sobu i ćutke joj dao vodu.

344Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 11:09 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Hvala." Ponovila je gotovo mehanicki i uzela casu.Tek kada je prosula po posteljini primetila je da joj ruke jos drhte.Popila je malo vode a ostatak ostavila na nocnom stocicu.

345Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 11:15 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Hoćeš da ti zamenim posteljinu?" Nije je gledao. Nije mogao da je gleda.

346Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 11:17 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pogledala ga je kada mu je cula glas ali je videla da je ne gleda.Jos misli na nju.Ja mu dosadjujem.."Ne treba da se mucis." Rekla je mozda tiho,ali nekako ostro i sarkasticno.

347Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 11:27 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Dobro," krenuo je ka vratima. "Biću dole, ako ti..." prekinuo je rečenicu ostavljajući je da visi u vazduhu i izašao iz sobe.

348Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 11:29 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Klimnula je glavom gledajuci u vrata nakon sto je otisao i ponovo pocela da place.Znala je da se ne moze ponovo uspavati i nije imala pojma sta da radi.

349Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 11:37 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ušao je u biblioteku u sručio se u fotelju. "Zašto mi ne zatraži razvod i poštedi me ovih muka? Zašto me ovako muči? Daću joj ga, daću joj sve što želi. Dozvoli ću joj da povede i dete. Ne mogu da joj ga uzmem. Ne mogu to da uradim svom detetu. Ne mogu."

350Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 11:39 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Sedela je u krevetu buljeci u jednu tacku i muceci sebe pitanjima dok Lola u 9h nije dosla kod nje u sobu.'Gospodjo morate nesto da jedete! Beba je sigurno gladna.Hocete da vam donesem u sobu?' Upitala je molecivo.Sarah je uzdahnula. "Ne,sici cu ja dole." 'Uredu gospodjo,postavicu sto.'

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 14 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next