*Lola je tvoja xP Ja dosta glumim one tamo xD I ove ovde.*
Bila je besna jer ništa nije uradio. Nije mogla da veruje da će sve sama morati da radi. Pobogu, praktično sam mu stavila grudi u ruke i on ništa. Ni da pogleda, a o dodiru mogu da sanjam. 'Fransoa?' upitala ga je umiljato izazovno jedući kolačić. "Molim?" pogledao je u nju i telom su mu opet prošli trnci kad je video kako jede kolačić. 'Mogu li nešto da Vas pitam?' "Možete." 'Kada ste poslednji put spavali sa ženom?' Raširio je oči u čudu. Nije očekivao da će ga neka dama to pitati. Otvorio je usta zbog šoka, ali ništa nije mogao da kaže. 'Tako sam i mislila,' nagla se ka njemu i uzela ga za ruke i nonšalantno bez imalo stida spustila ih je na svoje grudi, a onda ga poljubila. Bio je zatečen i šokiran njenim potezom. Ni sam nije znao šta mu se dešava kad joj je uzvratio poljubac, a ruke ostavio na njenim grudima. Layla je bila zadovoljna njegovom reakcijom. 'Oh, gospodine kako me samo uzbuđujete da bih vodila ljubav sa Vama celi dan.' Kada joj je čuo glas došao je sebi. Sada je znao zašto ju je poljubio. Zamišljao je Sarah u. U mislima mu je bila ona, a ne Layla. Ljubio je Sarah u. Sklonio je ruke sa Laylinih grudi i udaljio se od nje. "Gospođice to nije u redu. Ja sam oženjen čovek... i moja žena čeka dete..." 'Pa šta? Vidi se da žudite za ženom. Da želite da gužvate postelju sa jednom, a vaša žena Vam to ne pruža inače ne bi Vam telo onako reagovalo na moje da ste u skorije vreme spavali sa ženom.' "To se Vas ne tiče. I moja žena ispunjava svoje bračne dužnosti, ali nisam toliko lud da joj tražim da spava sa mnom dok je u drugom stanju." Glasno se nasmejala 'Sve sami izgovori gospodine. Oboje to znamo.' "Ne bih da budem neljubazan i grub, ali imam posla i mislim da bi trebalo da idete." Pogledala ga je besno stisnuvši vilice. 'Ovo neće ostati na ovome. Budite sigurni.' "Već sam oženjen tako da ne možete me prisiliti da vas oženim. U mojoj smo kući. Žena mi je tu, a i Vi ste mene poljubili. Ne ja Vas," ustao je od stola. Tresla se od besa. "Leah!" pozvao je služavku koja je upravo dolazila iz voćnjaka gde je brala voće za Loline kolače. 'Da, gospodine?' "Dođi molim te da ispratiš našu gošću, ja imam posla." Bacio je salvetu na sto i ljubazno joj se nasmešio "Izvinite me," otišao je u štale i ostavio je samu da sedi u bašti. Leah joj je prišla. Layla je ustala od stola kipteći od besa. Niko je nije tako uvredio kao što je to Fransoa učinio. Leah ju je otpratila do ulaznih vrata i zatvorila za njom pa se vratila svom poslu.