Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 13 of 40]

1Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Sat Jul 16, 2011 12:21 am

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Grlio ju je i stezao ne želeći da je pusti. Bojao se da će ga ostaviti i otići sa Hitklifom i da će mu uzeti dete, a to joj neće dozvoliti. "Zašto si mi to uradila? Zar me uopšte ne voliš? Zar je sve ono što si mi rekla bila laž?"

301Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 12:39 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogledao je za njom dok je pio kafu i listao novine "Šta joj je?"

302Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 12:44 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Ne znam gospodine.' Rekla je zamisljeno. 'Celo jutro je zamisljena i neraspolozena.'

303Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 1:01 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Slegnuo je ramenima "Idem napolje. Vratiću se za večeru."

304Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 1:03 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Lola je uzdahnula.'Uredu gospodine.' Rekla je i rascistila sto.
Sarah je bila u decijoj sobi kao sto je najcesce i radila.Sedela je u velikoj fotelji i mazila bebu pricajuci sa njom.Verovatno stvarno ludim dok pricam sama sa sobom.

305Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 1:15 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Malo je jahao do reke i po imanju pa se uveče vratio kući. Možda bi trebalo da pozovem doktora da je pregleda.

306Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 1:17 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Celi dan se premestala iz jedne sobe u drugu.Lola joj je rekla da je izasao i da ce doci uvece.Pitala se da li je sa Laylom i da li i nju ljubi onako nezno i slatko kao sto je nju ili su njihovi poljupci i dodiri drugaciji.Ljubomora je izjedala.

307Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 1:26 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Stigli ste. Hoćete da jedete?' "Neću, hvala. Gde je gospođa?" 'U sobi, a kojoj tačno ne znam. Stalo se šeta iz jedne u drugu.' "Hvala," otišao je u svoju biblioteku. Lola je otišla gore da pita Sarah u da li ona želi da jede. Opet niko ništa ne jede.

308Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 1:28 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Gospodjo hocete li da vecerate?' Uzdahnula je,rado bi je odbila ali je znala da mora da jede zbog bebe."Hocu Lola.Evo sada cu da sidjem.Sta si pravila?" 'Peceno meso i krompir.' "Uredu,uzecu malo." Obe su sisle dole i Sarah je sela za sto,a Lola joj je postavila veceru.

309Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 1:36 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nastavio je da čita knjigu, ali se stalno vraćao na istu rečenicu jer mu nikako nije dolazila do mozga. Misli su mu lutale. Mislio je na Laylu i Sarah u. Hteo je da je pitao zašto mu nije rekla da joj je loše, ali je odustao.

310Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 1:39 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Kada je vecerala spremila se za spavanje i legla.Ovaj put nije cekala da dodje vec se odmah uspavala.

311Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 1:45 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ušao je u sobu kad se spremio za krevet, ali se nije usudio da je dodirne. Legao je i ubrzo zaspao.

312Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 1:48 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Ujutru se probudila oko 9 i otisla je da doruckuje.Nakon dorucka je otisla u deciju sobu.

313Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 1:56 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ustao je rano i rekao Loli da mu donese da jede u biblioteku. Posle doručka je nastavio sa čitanjem. Lola je došla do biblioteke i pokucala. "Slobodno!" Podigao je pogled sa knjige i pogledao u vrata. Ušla je unutra gledajući ga kao da ga optužuje za nešto, ali on to nije primetio. "Izvoli?" Tiho je uzdahnula i hladno rekla 'Traži Vas gospođica Layla.' Zatvorio je knjigu i ustao od stola "Hvala, Lola. Reci joj da odmah dolazim." 'U redu,' izašla je iz biblioteke. Vratila se u salon i odgovorila Layli istim hladnim tonom 'Gospodin će sada doći.' 'Hvala,' rastvorila je lepezu hladeći se dok je posmatrala kuću. Na sebi je imala lepu belu haljinu, dok joj je duga plava kosa bila puštena i pričvršćena samo sa nekoliko ukosnica.
Fransoa's House - Page 13 10297_22134

314Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 7:41 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Cula je neciju kociju i pogledala kroz prozor decije sobe ali je nije prepoznala.Znala bi da dolazi doktor,jer je ona pacijent.Takodje je znala da to nije Fleurina kocija ili bilo koga iz njene porodice.Otisla je u njihovu sobu sa namerom da malo kasnije pozove Lolu i pita je ko je to dosao.Izasla je na terasu i gledala u vrt i vocnjake koji su se prostirali nedaleko od kuce.

315Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 8:09 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Obukao je sako i otišao u salon. "Dobar dan, gospođice Layla," poljubio joj je ruku. 'Dobar dan, gospodine Fransoa,' naklonila mu se zatvarajući lepezu. "Čemu dugujem Vašu posetu?" 'Samo sam se zabrinula za Vašu ženu. Ono veče ste odjurili pa sam se pitala da li joj je sada dobro?' Slatko mu se smešila pokušavajući da ga zavede. "Da, sada joj je bolje. Trudničke muke. Dešava se svakoj ženi pa ni ona nije izuzetak." 'Da, da. Drago mi je da joj je bolje.' "Hvala Vam na brizi." 'Nije to ništa. Primetila sam da imate divan vrt. Volela bih da mi ga pokažete, ako Vam nije teško.' "Nije," nasmešio se. Lola je ušla u salon noseći čaj i kolačiće. "Iznesi to napolje u letnju baštu." 'Da, gospodine.' Iznela je kolačiće i čaj u baštu i vratila se u kuhinju 'Veštica. Koji đavo pa traži ovde?' Fransoa i Layla su izašli napolje.

316Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 8:14 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Kraickom oka videla je neko dvoje u vrtu pa se bolje zagledala u njih.Spazila je da je to Fransoa sa gospodjicom Laylom u biserno beloj haljini.Izgledala je kao prikaz iz neke bajke.Olicenje dobrote,cistote i cednosti.Nije mogla da veruje da je vidi u svojoj kuci,u svom vrtu.A onda joj je kroz glavu prosla pomisao da to niti je njena kuca,niti je njen vrt od kako su oni ljudi poceli da ga uredjuju i tuzno uzdahnula netremice posmatrajuci ono dvoje tok je pucala od ljubomore.

317Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 8:18 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Vrt je divan,' smešila mu se dok ga je držala pod ruku. "Hvala, Sarah je zaslužna za to." 'Vaša žena radi u vrtu?' "Da, ne više zbog bebe, ali radi." 'Lepo.' Svašta. Koja dama još pa radi u vrtu? To nije damski. Biti sva prljava. Ma nije ni čudo što deluju tako hladno, kao da se ne vole. Ko bi pa još spavao sa ženom koja je ceo dan u vrtu? Niko. Svako bi pre da gužva postelju sa nekom naparfemisanom ženom. A ti ćeš dragi moj sa mnom. Umirem od želje da vodim ljubav sa tobom. Gledala je u njega smeškajući mu se. Pridržao joj je stolicu da sedne. Kad je sela krenuo je da sedne preko puta nje, ali ga je ona uzela za ruku 'Sedite pored mene.' "U redu," seo je pored nje i sipao joj čaj "Izvolite." 'Hvala,' opet mu je namerno dodirnula ruku kao i na balu.

318Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 8:23 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Sarah je stisnula pesnice.Nije mogla da prepozna sebe.Mrzela je svaki vid nasilja,ali imala je osecaj da nije u durom stanju da bi sisla dole i polomila Laylu od batina.Kako uopste ima obraza da dodje ovde.Rospija!

319Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 8:28 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ćaskali su uz čaj i kolačiće nekih dvadeset minuta, a onda je ona rešila da uradi nešto po pitanju zavođenja. Posebno za ovu priliku obukla je svoju novu omiljenu haljinu. Koja i nije bila tako čedna. Izrez na dekolteu bio je mnogo veći nego što je to bio običaj pa su joj grudi dolazile do izražaja. To joj je i bio plan. Pošto je znala da je vinu dao cvetno ime po svojoj ženi od krojačice je tražila da po haljini izveze nekoliko cvetova. Nagla se preko stola ka njemu kako bi dohvatila kolačić i namerno očešala njegovu nogu svojom, a grudi o njegovu ruku. Kroz telo su mu prošli trnci čim je osetio dodir njene noge na svojoj, a još više je zadrhtao kada je osetio njene grudi blizu svoje ruke. Bio je muškarac i ta reakcija ne telo žene nije bila čudna. Samo što to nije bila njegova žena. Pa mu je bilo čudno što mu je telo tako reagovao na Laylu. Šta se čudiš? Nisi spavao sa ženom pet meseci. Normalno je da osećaš požudu i strast. Isto si osetio i prema Sarah i sinoć kad si je video u roze haljini. Čak te ni njen stomak nije sprečio u maštanju o vođenju ljubavi sa njom. Odmahnuo je glavom i udaljio se od Layle dodajući joj kolačiće.

320Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 8:32 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Osetila je da je pocela da se trese od besa i nemoci.Nije znala zasto se muci i gleda ih,gleda kako se pipkaju njoj na oci,ali nije mogla jednostavno da udje u kucu i pretvara se da je sve normalno.

321Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 8:44 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
*Lola je tvoja xP Ja dosta glumim one tamo xD I ove ovde.*

Bila je besna jer ništa nije uradio. Nije mogla da veruje da će sve sama morati da radi. Pobogu, praktično sam mu stavila grudi u ruke i on ništa. Ni da pogleda, a o dodiru mogu da sanjam. 'Fransoa?' upitala ga je umiljato izazovno jedući kolačić. "Molim?" pogledao je u nju i telom su mu opet prošli trnci kad je video kako jede kolačić. 'Mogu li nešto da Vas pitam?' "Možete." 'Kada ste poslednji put spavali sa ženom?' Raširio je oči u čudu. Nije očekivao da će ga neka dama to pitati. Otvorio je usta zbog šoka, ali ništa nije mogao da kaže. 'Tako sam i mislila,' nagla se ka njemu i uzela ga za ruke i nonšalantno bez imalo stida spustila ih je na svoje grudi, a onda ga poljubila. Bio je zatečen i šokiran njenim potezom. Ni sam nije znao šta mu se dešava kad joj je uzvratio poljubac, a ruke ostavio na njenim grudima. Layla je bila zadovoljna njegovom reakcijom. 'Oh, gospodine kako me samo uzbuđujete da bih vodila ljubav sa Vama celi dan.' Kada joj je čuo glas došao je sebi. Sada je znao zašto ju je poljubio. Zamišljao je Sarah u. U mislima mu je bila ona, a ne Layla. Ljubio je Sarah u. Sklonio je ruke sa Laylinih grudi i udaljio se od nje. "Gospođice to nije u redu. Ja sam oženjen čovek... i moja žena čeka dete..." 'Pa šta? Vidi se da žudite za ženom. Da želite da gužvate postelju sa jednom, a vaša žena Vam to ne pruža inače ne bi Vam telo onako reagovalo na moje da ste u skorije vreme spavali sa ženom.' "To se Vas ne tiče. I moja žena ispunjava svoje bračne dužnosti, ali nisam toliko lud da joj tražim da spava sa mnom dok je u drugom stanju." Glasno se nasmejala 'Sve sami izgovori gospodine. Oboje to znamo.' "Ne bih da budem neljubazan i grub, ali imam posla i mislim da bi trebalo da idete." Pogledala ga je besno stisnuvši vilice. 'Ovo neće ostati na ovome. Budite sigurni.' "Već sam oženjen tako da ne možete me prisiliti da vas oženim. U mojoj smo kući. Žena mi je tu, a i Vi ste mene poljubili. Ne ja Vas," ustao je od stola. Tresla se od besa. "Leah!" pozvao je služavku koja je upravo dolazila iz voćnjaka gde je brala voće za Loline kolače. 'Da, gospodine?' "Dođi molim te da ispratiš našu gošću, ja imam posla." Bacio je salvetu na sto i ljubazno joj se nasmešio "Izvinite me," otišao je u štale i ostavio je samu da sedi u bašti. Leah joj je prišla. Layla je ustala od stola kipteći od besa. Niko je nije tako uvredio kao što je to Fransoa učinio. Leah ju je otpratila do ulaznih vrata i zatvorila za njom pa se vratila svom poslu.

322Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 8:52 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
(Oke xP )

Sarah je i dalje sedela poput kipa na terasi.Ni jedno od njih dvoje nije je zapazilo.Cim je videla da su se poljubili naterala se da ustane i udje unutra.Kolena su joj klecala,a suze se slivale niz lice.Ovim je potvrdila sve svoje sumnje.Bacila se na krevet ne moguci da se kontrolise.
Lola je taman krenula da iznese jednu turu kolaca napolje da se ohlade kada ih je videla.Stala je u cudu,ne mogavsi bilo sta da kaze,a potom je spazila Sarah-u kako stoji na terasi,a zatim tromo ulazi u sobu.
Okrenula se na peti i uletela u kuhinju tresnuvsi pleh o sto."Znala sam da je ta zena nevolja.Dosla je ovde da seje razdor.Kao da ga vec nema previse.Kakva vestica." Penila se Lola i pricala sama sa sobom.Bila je skoro podjednako besna i na Fransou,ali se trudila da se kontrolise.

323Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 8:55 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ušao je u štalu i naredio da mu osedlaju Munju. Čim je konj bio spreman uzjahao ga je i brzim kasom otišao do reke. Još uvek se pitao kako je mogao da uradi onako nešto i poljubi Laylu. Čak ni opravdanje da je zamišljao Sarah u nije bilo dovoljno. Sišao je sa konja i seo uz obalu reke. "U neku ruku je i u pravu. Treba mi žena. Ali ne bilo koja žena već moja žena. Želim Sarah u." Bacao je kamenčiće u vodu i pitao se šta će biti sa Sarah om i njim kad im se dete rodi. Ne želim da je izgubim.

324Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 9:01 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Tresla se od placa zamisljajuci mnostvo razlicitih scenarija,ali svi su se zavrsavali slicno.Fransoa i Layla bi se vencali,a nju bi jednostavno izbacio iz svog zivota i iz zivota svog deteta.Kako sam bila toliko slepa?Kako sam mogla tako nesto da previdim.

325Fransoa's House - Page 13 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 9:10 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Malo pre večere ustao je sa obale i ponovo uzjahao Munju i vratio se kući. Sam je skinuo konju sedlo i dao mu da jede. Kad je stigao do kuće pogledao je u vrt pa je ušao unutra. Bilo je tiho i pitao se zašto večera nije postavljena kao po običaju u 19h.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 13 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next