Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 12 of 40]

1Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Sat Jul 16, 2011 12:21 am

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Grlio ju je i stezao ne želeći da je pusti. Bojao se da će ga ostaviti i otići sa Hitklifom i da će mu uzeti dete, a to joj neće dozvoliti. "Zašto si mi to uradila? Zar me uopšte ne voliš? Zar je sve ono što si mi rekla bila laž?"

276Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Mon Jul 25, 2011 12:43 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uhvatila se cvrsto za njega i polako stala. "Hvala." Rekla je tiho i polako krenula ka ulazu u dvoranu i dalje da drzeci za ruku.

277Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Mon Jul 25, 2011 12:48 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"Nema na čemu," krenuo je za njom i ušli su unutra.

278Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Mon Jul 25, 2011 11:54 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Kada je stigla kuci kocijas joj je pomogao da sidje,a sluzavka je dopratila do vrata odakle je Lola preuzela.'Sta se desilo?' "Nista,samo mi je malo lose.Nista strasno." Mrmljala je,a suze su pocele da joj se kotrljaju niz lice.Lola je znala da jos nesto nije kako treba,ali nije htela sada da navaljuje.Pomogla joj je da se presvuce i legne,a zatim joj stavila oblogu na glavu i ostavila samu.Brzo posle toga Sarah je zaspala,a Lola je sisla da saceka Fransou u salonu.

279Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Mon Jul 25, 2011 11:57 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Izleteo je iz kočije koja još nije ni stala ko treba i uleteo u kuću. "Gde je ona?" Upitao je zadihano od trčanja.

280Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Mon Jul 25, 2011 11:59 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Lola se trgnula kada je uleteo.'Legla je,mislim da se uspavala do sada.Bleda je i mislim da joj je bilo hladno.Utoplila sam je i stavila oblogu na celo jer je rekla da joj se vrti u glavi.'

281Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Jul 26, 2011 12:08 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Razvezao je svoju kravatu "Hvala. Ništa mi nije rekla. Nije mi ni spomenula da joj je loše. Možeš da ideš. Ja ću biti sa njom."

282Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Jul 26, 2011 10:00 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
To joj je bilo cudno.'Verovatno nije htela da brinete.Mozda je mislila da ste zauzeti.' Slegla je ramenima.'Uredu gospodine.Laku noc.' Rekla je i izasla.

283Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Jul 26, 2011 8:43 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogledao je za njom i otrčao uz stepenice otkopčavajući svoj sako i nekoliko dugmića na košulji.

284Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Jul 26, 2011 8:49 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Sarah je spavala,na licu su joj se mogli malo videti tragovi suza,bila je bledja nego inace,ali joj se boja polako pocela vracatí od Lolinog 'tretmana',a na glavi joj je bila obloga.

285Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Jul 26, 2011 8:57 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Polako je ušao u sobu i spustio na fotelju sako i kravatu, a košulju je samo malo otkopčao i ispasao iz pantalona. Prišao je krevetu i seo pored nje. Primetio je da je plakala i nežno joj dodirnuo obraz. Pitao se zašto mu nije rekla da joj nije dobro. O Bože, rekao sam joj da mi ne dosađuje, a možda je htela da mi kaže...

286Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Jul 26, 2011 9:00 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Malo se promeskoljila a zatim se okrenula na bok pa joj je obloga spala sa cela.

287Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Jul 26, 2011 9:12 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Uzeo je oblogu i otišao u kupatilo da je pokvasi. "Koji sam ja idiot. Rekao sam joj da mi ne dosađuje, a njoj nije bilo dobro."

288Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Jul 26, 2011 9:14 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Stavila je jednu ruku pod glavu dok je drugom smaknula prekrivac sa sebe i dalje spavajuci.

289Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Jul 26, 2011 9:24 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Vratio se u sobu i seo na krevet. Pipnuo joj je čelo da vidi da li je vruća i stavio joj oblogu pa je ponovo pokrio.

290Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Jul 26, 2011 9:27 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uzdahnula je priblizivsi mu se a potom mirno zaspala bez snova.

291Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Jul 26, 2011 9:39 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Celu noć je pazio na nju, a negde pred zoru je zaspao u fotelji sa knjigom u ruci.

292Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Jul 26, 2011 9:49 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Probudila se oko 8.30h i videla da on jos spava.Neko vreme ga je posmatrala pitajuci se da l' je moglo sve da bude laz.Da je sve samo umislila.Uzdahnula je i pookrila ga,pa se obukla i izasla iz sobe polako.

293Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Jul 26, 2011 10:05 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Promeškoljio se i knjiga mu je ispala iz ruku na pod i to ga je probudilo. Pogledao je ka krevetu i video da nije tu. Ustao je i sišao dole.

294Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Jul 26, 2011 10:06 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Lola je odmah pocela da obigrava oko nje i nutka je da jede,a ona se nije bunila iako se fizicki trenutno osecala dobro.Jela je odsutno razmisljajuci o Layli i tome kako je lepa.Pogledala je u svoj stomak i nasmesila se zbog bebe,ali je znala da ne izgleda kao kada su se vencali.

295Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Jul 26, 2011 10:13 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Čuo je nju i Lolu u kuhinji pa se vratio u sobu da se presvuče.

296Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Jul 26, 2011 10:15 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Lola ne mogu vise.Dosta je!" Rekla je kada je pocela da joj iznosi trece jelo."Puknucu.To cu posle." Bila je razdrazljiva i dalje.'Uredu gospodjo.Onda kasnije.'

297Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Jul 26, 2011 10:27 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Presvukao se i ponovo sišao dole. Otišao je u kuhinju "Dobro jutro." Gledao je u Sarah u.

298Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 12:10 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Dobro jutro." Promrljla je mrljajuci neki kolac po tanjiru i gledajuci u tanjir.

299Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 12:25 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Ja ću samo kafu," seo je za sto. 'U redu,' spremila mu je kafu i dala mu je 'Izvolite.' "Hvala."

300Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Wed Jul 27, 2011 12:33 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Odgurnula je tanjir sa napola pojedenim a nepola izmrvljenim kolacem."Lola ja ne mogu vise.Idem gore." Rekla je i popela se uz stepenice ne pogledavsi ga ni jednom.Grizla je usnu pitajuci se da li uopste ima pravo da bude ljubomorna,ali je shvatila da svejedno jeste imala pravo ili ne.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 12 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next