Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 11 of 40]

1Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Sat Jul 16, 2011 12:21 am

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Grlio ju je i stezao ne želeći da je pusti. Bojao se da će ga ostaviti i otići sa Hitklifom i da će mu uzeti dete, a to joj neće dozvoliti. "Zašto si mi to uradila? Zar me uopšte ne voliš? Zar je sve ono što si mi rekla bila laž?"

251Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 9:56 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Završio se sa jelom i pogledao u njen skoro pa pun tanjir sa hranom. Zašto ne jede? Da joj nije muka? Gledao je u nju Zašto me nikad ne gleda?

252Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 9:59 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Udahnula je duboko i polako nastavila da jede povremeno pijuckajuci vodu.Zar nikada nece moci da mi oprosti?Verovatno nece.Pomislila je tuzno.

253Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 10:03 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Video je da nema smisla da sedi i gleda u nju čekajući da mu nešto kaže pa je ustao i otišao u svoju biblioteku ostavivši pakete na stolu u salonu.

254Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 10:05 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nekako je pojela rucak do kraja i otisla do Lole. "Sta je razbio malopre?" 'Ispale su mu case kada sam viknula,ali ne znam kako se posekao.' Ja znam. Pomislila je za sebe.Spasavajuci moje mace. "Idem gore." Rekla je i otisla u sobu.

255Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 10:11 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Vratio se u salon i odneo pakete u biblioteku. Nakit je stavio u svoj sef. Pitao se da li će joj se svideti.

256Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 10:22 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nije znala sta bi od dosade.Nije joj se pravilo jos odelca,znala je da moze dete da oblaci u ono mesecima,imala je raznih velicina.Pocela je da se pita hoce li joj dete biti devojcica ili decak i koja imena bi mogli da im daju.

257Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 10:26 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Bilo mu je dosadno da po ceo dan bude sam. Nije znao više šta da radi da se razonodi. Od dosade mu se prispavalo. Rešio je da ne čeka da ona zaspi pa da ide u krevet. Ustao je i ugasio sveću pa se popeo na sprat i otišao u kupatilo da se spremi za krevet.

258Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 11:13 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Sela je u fotelju pored prozora gledajuci u sare na tepihu.Nikada ranije nije obracala puno paznje na takve stvari a sada je gledala i pitala se kako je napravljen.

259Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 11:16 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Spremio se i otišao u njihovu sobu. Video ju je kako sedi u fotelji. Ništa joj nije rekao već je samo legao u krevet.

260Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 11:21 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Zacudila se kada ga je videla.Neko vreme je gledala u njega,a zatim vratila pogled na sare tepiha.

261Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 11:26 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Zatvorio je oči i ubrzo potom zaspao.

262Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 11:29 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Kada je bila sigurna da spava sela je na krevet i posmatrala mu lice zeleci da ga sto bolje zapamti.

263Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 11:34 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Malo se promeškoljio i okrenuo glavu na drugu stranu pa se nasmešio sanjajući nju.

264Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 11:36 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uzdahnula je gledajuci njegov osmeh.Kako joj je sve to nedostajalo.I sama se spremila za spavanje i legla i dalje ga pomalo gledajuci dok nije zaspala.

265Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 11:42 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Tih nekoliko dana do nedelje su prošli tako sporo kao i svi dani u proteklih mesec i po dana. Nije znao šta će sam sa sobom. Dane je provodi u štali sa Lepoticom, jahao je Munju po imanju, a uveče bi se zatvarao u svoju biblioteku misleći na nju i njihovo dete. Pitao se šta će biti dečak i devojčica i koje ime bi mogli dati detetu, ali joj to nije spomenuo. Za devojčicu su mu se sviđala imena Aurora i Nora. Nora mu se sviđala zbog majke. Ona se zvala Elenora, ali je mislio da bi bilo glupo da je zamoli nešto tako lično da njihovoj kćerki daju ime Elenora. Možda se njoj neće svideti to ime. Tu mogućnost je odbacio u samom startu. On se slabo sećao svoje majke jer je umrla mlada kada je on ima godinu dana, ali su mu rekli da ga je mnogo volela za razliku od oca. Hteo je da joj pokaže da i on nju voli dajući njeno ime svom detetu. Ali nije hteo da moli Sarah u za tako nešto. Možda njoj to neće biti tako važno kao što je meni, a i ne želim da joj opet otvorim svoje srce i da me opet povredi. Za dečaka su mu se sviđala imena Daniel i Harry. U petak veče kada je legao u krevet pored nje, misleći da spava opet je dodirnuo njen stomak mazeći bebu koja se ritala i tada je poželeo da bude devojčica. "Bićeš ti lepa beba. Mama ti je lepa. Voleo bih da imaš njene oči. Ona ima tako lepe oči..." tiho je uzdahnuo. "Oči koje mi toliko nedostaju i koje volim." Spustio je usne na njen stomak i okrenuo se na svoju stranu. U subotu mu je Lola pomogla da upakuje poklon za venčanje u lep roze ukrasni papir pa je čak stavila i lepu mašnu iako je on rekao da će to biti kao da mu je stalo, a nije tako, ali mu ona nije dala da se buni. Uveče ju je opet dodirnu i činilo mu se da mu to postaje navika. Da je pomazi po stomaku i da malo priča sa bebom dok ne zaspi. "Kupio sam ti poklon. Nisam znao šta ćeš biti pa sam ti samo uzeo lep lančić sa medaljonom. Nadam se da će ti se svideti kad porasteš. A kupio sam i mami poklon. Nadam se da će se i njoj njen svideti." Nasmešio se i zaspao. Ujutru je ustao nestrpljiv jedva čekajući veče kako bi je video u lepoj svečanoj haljini. Nije je video doteranu još od njihove zabave. Nije da ona nije bila lepa. Bila je prelepa. I bio je siguran da je to zbog bebe. Čak mu se i prolepšala pa je zato njegova želja i čežnja za njom bila još veća. Želeo je da je dodirne, da je poljubi kao muškarac ženu. Uvek je govorio sebi da ne misli na to. Smiri se i obuzdaj se. A ono što je najviše čekao to je bio ples. Konačno će je držati u naručju i ona će biti svesna toga. Biće svesna njegovog dodira, a i on će osetiti njen nakon toliko vremena. Biće mu tako blizu pa će moći opet da uživa u njenom mirisu tela i parfema. Obožavao je taj miris. Pitao se da li će obući roze haljinu. Mada više ne nosi roze. Kao da želi da me kazni jer zna da volim kad nosi roze. Odmahnuo je glavom i otišao u trpezariju kako bi doručkovao. Stalno je gledao u stepenice čekajući da siđe. Jutros kada je ustao bila je okrenuta ka njemu i nije mogao da se suzdrži, a da je ne poljubi sasvim nežno pazeći da je ne probudi. Pitao se da li je uspeo u tome i zato je bio sav kao na 'iglama'.

266Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 11:54 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Dani su prolazili jedni za drugim kao u magli.Jedino se radovala vecerima kada bi mogla da ga gleda kako spava.U petak uvece dok ga je cekala skoro se uspavala,ali kada je cula da je stigao naterala se da ostane budna jos malo.Nije mogla da veruje svojim usima kada je rekao da zeli da beba ima njegove oci.Mislila je da ne zeli nikada vise da je pogleda u oci a kamo li da na njíhovom detetu vidi isto to.Celu noc se vrtela i nije mogla da spava pitajuci se da nije mozda i ovo umislila,ali nije joj se cinilo tako.Ne bih valjda mogla da zamislim njegov dodir i te reci. U subotu uvece je napeto iscekivala da dodje u postelju pretvarajuci se da spava.Nakon sto je cula sta je rekao,trudila se da bude mirna dok se ne uveri da spava a onda ustala i sisla u vrt.Neko vreme nije mogla da kontrolis suze.Sta sam mu uradila a on mi je kupio nekakv poklon.Jos se pita hoce li mi se svideti,svidelo bi mi se kada bi mi dao obicnu jabuku ili bilo kakvu glupost.Kada se smirila vratila se u krevet.Ujututru je izvadila haljinu iz ormara i provela veci dao dana napolju u vocnjaku.Predvece je obukla dugu roze haljinu,slicnu onoj sto je imala na njihovoj zabavi,samo sto je ova imala bele ukrase po sebi.Kosu je podigla u pundju iz koje su virila 2 pramena.U dogovoreno vreme je sisla niz stepenice vidno uzbudjena i otisla do njega."Ja sam spremna." Rekla je kada joj je Lola pricvrstila ogrtac.

267Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Mon Jul 25, 2011 12:02 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Čekao ju je u salonu da siđe. Još uvek se pitao da li je osetila kad ju je poljubio tog jutra. Nadao se da nije. Okrenuo je ka njoj i ugledao je u prelepoj roze haljini. Bio je oduševljen onim što vidi. Izgledala je božanstveni i činilo mu se da nikad lepša nije bilo. Tiho je uzdahnuo i pružio joj ruku.

268Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Mon Jul 25, 2011 12:07 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Cula je njegov uzdah i predpostavila da je to zato sto mora da je drzi za ruku,i da joj bude blizu.Iako je tako mislila bez oklevanja se uhvatila za njega kao za slamku spasa.Uzivala je u njegovom dodiru i blizini,pa makar to ne bilo obostrano.Pitao je da podje sa njim zbog drustva isto tako zbog drustva ce morati izdrzati njenu blizinu,ali to ne znaci da ona ne sme uzivati u njegovoj.

269Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Mon Jul 25, 2011 12:12 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Prijao mu je njen dodir kao onog dana dok mu je previjala ruku. Istog časa je osetio njen parfem čim mu se našla u blizini. Bio je tako nežan, a tako jak i uzbuđujuć za njega. Da nije trudna odmah bi je uzeo, ne bi ni otišao na bal. Bože Fransoa, šta je tebi? Na šta misliš? Pomogao joj je da uđe u kočiju.

270Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Mon Jul 25, 2011 12:15 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Kada se nasla u kociji i nije imala bas gde da skrene pogled,neko vreme je gledala kroz prozor,zatim u njega,pa u svoju haljinu,zatim opet kroz prozor i tako u krug.

271Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Mon Jul 25, 2011 12:21 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Može li bar jednom da me pogleda kako treba? Skrenuo je svoj pogled sa nje. Dosadilo mu je da čeka da ga pogleda.

272Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Mon Jul 25, 2011 12:24 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pocela je da se igra sa haljinom svesna da ce je izguzvati ali je nije bilo briga.Nije imala hrabrosti da ga pogleda u oci ni nakon svega onoga sto je cula,mada je i dalje trazila bilo kakav dokaz da je to cula.Pocela je da misli kako ludi.Duboko je udahnula da smiri takve misli.

273Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Mon Jul 25, 2011 12:29 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Bio je zahvala Bogu kada se kočija zaustavila ispred dvorane. Nije morao više da ćuti. Konačno će sa nekim da priča.

274Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Mon Jul 25, 2011 12:34 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Sacekala je da on prvi izadje i da joj pomogne ne zeleci da padne.

275Fransoa's House - Page 11 Empty Re: Fransoa's House Mon Jul 25, 2011 12:40 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Izašao je iz kočije i pružio joj ruku.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 11 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next