Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 10 of 40]

1Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sat Jul 16, 2011 12:21 am

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Grlio ju je i stezao ne želeći da je pusti. Bojao se da će ga ostaviti i otići sa Hitklifom i da će mu uzeti dete, a to joj neće dozvoliti. "Zašto si mi to uradila? Zar me uopšte ne voliš? Zar je sve ono što si mi rekla bila laž?"

226Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 7:59 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Pobogu!' Gotovo je uzviknula. 'Neko u ovoj kuci ce izgubiti zdrav razum nastavite li tako.'

227Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 8:12 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Štrecnuo se zbog njenog uzvika i slučajno ispustio kutiju sa čašama na pod i ona se razbila.

228Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 8:14 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Stavila je ruku preko usta.'Tako mi je zao.Izvinjavam se gospodine.Odmah cu to pocistiti.' Rekla je vec skupljajuci vece staklo.
Sarah je cula buku pa je sisla dole i sa podnozja stepenica pogledala u njih dvoje i razbijeno staklo.

229Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 8:17 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Kad je došao sebi pogledao je u Lolu. "Ne, pusti ja ću," sagao se i počeo da kupi staklo u kutiju.

230Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 8:23 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Pazite da se ne posecete.' Rekla je i otisla po metlu da pomete sitno staklo.
Sarah je i dalje stajala u podnozju stepenica ne znajuci da li da se samo vrati gore dok jos uvek nije primecena ili da ode za Lolom i pita sta je bilo.

231Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 8:27 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Pazim," pokupio je krupno staklo u kutiju i polako ustao sa poda stavljajući kutiju na sto.

232Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 8:30 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Odlucila je da ipak samo ode gore,pitace Lolu sta je bilo posle,pa je krenula uz stepenice.

233Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 8:41 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Felix je utrčao u kuću kroz biblioteku koju je ostavio otvorenu. Krenuo je ka staklu i Fransoa se sagao da ga skloni "Ne, Felixe!" Dok ga je podigao zakačio je komadić stakla i malo se posekao po ruci.

234Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 8:48 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Videla je sve to i namrstila se.Bila je zabrinuta za Fransou ali je predpostavljala da bi odbio njenu pomoc.Otisla je u kuhinju do Lole."Lola ponesi alkohol i zavoj." 'Zasto?Jeste li se posekli?' "Nisam ja,gospodin je.Felix je kriv,ali posekao se." 'Izgorece mi riba izadjem li sada iz kuhinje,dobro je da sam dosla u kuhinju sada.' Rekla je Lola iako je riba vec bila gotova. "Uredu daj mi to ja cu." Rekla je tiho i uzela sta joj treba i otisla u salon."Mogu li da ti pogledam tu ruku?" Upitala je nesigurno.

235Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 8:51 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Podigao je pogled ka njoj držeći Felixa u naručju. Bio je zbunjen što je vidi tu pa je zaboravio na bol u ruci "Molim?"

236Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 8:52 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pokazala je bocicu sa alkoholom i zavoj kao neko opravdanje."Da ocistim posekotinu." Promucala je.

237Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 9:00 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Oh," pogledao je u svoju ruku pa joj je pružio da sredi ranu.

238Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 9:02 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Sipala je malo alkohola na gazu i polako prinela posekotini.Uzela mu je ruku nezno kao da ce je polomiti ako je uhvati jace i lagano prislonila gazu uz posekotinu kao da time moze da spreci da pece.

239Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 9:09 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Namrštio se stežući Felixa pošto ga je peklo.

240Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 9:11 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Izvini." Promrmljala je i jos jednom presla gazom preko posekotine.Dosla je u iskusenje da dune na mesto gde se posekao ili da ga poljubi ali se snezno ugrizla za usnu sprecavajuci taj poriv.A onda je jos neznije podigla ruku i zavila mu je polako.

241Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 9:17 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Ništa," prijao mu je njen dodir više nego što je očekivao da hoće. Njena topla ruka na njegovoj je nešto što je želeo da oseti već nedeljama.

242Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 9:20 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nije htela da ga pusti,ali nije zelela da mu bude neprijatnije nego sto mu je vec bilo.Znala je da je prihvatio njenu pomoc samo zato sto je Lola zauzeta a malo je nezgodno previti posekotinu jednom rukom,ali nije morala da mu otezava.Nevoljno ga je pustila i dalje gledajuci u njegovu ruku i ponovo pogledala u flasicu i zavoj kao u opravdanje."Idem da...da ih vratim." Rekla je tiho i otisla da vrati stvari Loli.

243Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 9:23 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Hvala," tiho je izustio gledajući za njom. Nije mu bilo drago što ga je tako brzo pustila.

244Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 9:27 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Usla je u kuhinju i bez reci dala Loli bocicu i zavoj.'Je l' duboko?' Upitala je mrsteci se. "Nije strasno.Stavila sam mu zavoj." 'Pa sta onda nije uredu?' Gledala je u nju nekoliko trenutaka,a zatim uzdahnula. "Ma sve je uredu." Rekla je i izasla iz kuhinje iduci ka svojoj sobi.

245Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 9:30 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogledao je u nju dok se pela uz stepenice i pustio Felixa da izađe napolje kroz ulazna vrata.

246Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 9:35 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Otisla je u sobu i legla.Bilo joj je dosta svega.Pozelela ga je.Iako je bio pored nje,tehnicki gledano,bio je svetlosnim godinama daleko od nje.Shvatila je znacenje fraze 'tako blizu a tako daleko'. Lezala je na krevetu mazeci stomak i tesila se da ce valjda jednom biti bolje.

247Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 9:41 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Kada je Lola počistila staklo i bacila polomljene čaše seo je za stočić i polako otvorio drugu kutiju. Kupio je dva kompleta za svaki slučaj. Na sreću polomio je plave čaše, a roze su ostale čitave. A onda mu je pogled pao na kutiju sa nakitom koju je kupio za nju kako bi joj je dao kad se rodi dete.

248Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 9:43 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Ustala je kada je Lola pozvala zbog jela.Sisla je dole i sela za sto.Ponovo se ponasala kao i ranije.Gledala je u tanjir i jela cutke,razmisljajuci o njemu,o detetu i onom jutru.

249Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 9:47 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Jeo je polako bacajući kradomice poglede ka njoj.

250Fransoa's House - Page 10 Empty Re: Fransoa's House Sun Jul 24, 2011 9:51 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Terala se da jede zbog bebe,iako je jelo bilo bas ukusno nije imala apetita i vise se patila sa tim nego sto je jela sa uzitkom.Bila je suvuse svesna njegovog prisustva,kao i cinjice da nema hrabrosti da ga pogleda.Mozda je i mogla nesto da ispravi kada bi pokusala,mozda bi joj poverovao.Znas da ne bi.Ne zanosi se!" Naredila je sebi pre nego sto se pocne nadati.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 10 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next