Kada je stigao u kuću na selu deca su ga oduševljeno dočekala. Igrao se sa njima i životinjama pa je ušao u kuću. Deca su mu rekla da je Fleur bolesna tako da je znao da mu je plan propao da nju pozove na venčanje. 'Još ne pričate?' Umesto pozdrava postavila mu je pitanje. Znala je šta se dešava. Rekao joj je. "Zdravo i tebi. Ja sam dobro. Kako si ti?" Seo je pored nje na krevet. 'Dobro sam. I?' "I ne pričamo." 'Planiraš li da progovoriš sa njim ili da se pomirite?' "Ja pričam, ali ona ne. Uvek mi odgovora sa jednim 'da' ili 'ne' i to je sve. Od pomirenja nema ništa. Samo mi je krivo što ne mogu da uživam u bebinim pokretima." 'Pa kad bi je pitao da ti dotvoli da je dodirneš osetio bi, ali ne gospodin je ponosan i neće da moli.' Spustio je pogled "Neću da je molim." Odmahnula je glavom 'Eto. Nemoguć si.' "Nisam! Ona ne voli mene već njega i ljubila se sa njim u mojoj kući," stegao je vilice. 'Fransoa oboje znamo da to nije tačno. Voli te.' "I baš mi to lepo dokazuje. Ljubi se sa seljakom. A ja budala hoću da joj poklonim konja i unajmim njenog ljubavnika da pazi na Lepoticu." Uzela ga je za ruku 'Fransoa moraš da joj veruješ, ako kaže da ne voli njega već tebe i da je dete tvoje. Znaš i sam da jeste. Dete koje raste u njoj je tvoje. Ona ne bi mogla da laže u vezi toga.' "Kako pa ti znaš da li može ili ne? Videla si je samo jednom, a ja živim sa njom šest meseci i ne poznajem je." 'To je dete Fransoa. Nijedna žena ne laže u vezi svog deteta.' "Možda ona laže," bio je uporan. 'Nerviraš me. Što si došao? Šta ti treba?' "A što misliš da mi nešto treba?" 'Znam te. Da čujem?' "Hteo sam da te pozovem da ideš sa mnom na bal povodom venčanja." 'A što ne pitaš nju?' "Ne mogu." 'Što ne možeš?' "Fleur ne muči me. Nije mi lako da je zamolim za nešto." 'E pa sad ćeš morati. I bolje kreni kući kod svoje žene. Trudna je i moraš da brineš o njoj. A i sprema se oluja.' "Teraš me?" 'Da,' iskezila mu se. "Neverovatno," nasmejao se i ustao. "Doći ću opet," nagao se i poljubio je u obraz. 'Bolje bi ti bilo. I povedi i nju.' "Fleur!" 'Nemoj ti meni Fluer. I ne dolazi dok se ne pomirite.' "Laku noć." Izašao je iz sobe. Otišao je do dece i sve ih poljubio za 'laku noć' pa je pošao kući sa Munjom.
Lola je ušla u kuću 'Gospođo?'