Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 33 of 40]

1Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Jerry Maguire's House Wed Jun 22, 2011 2:10 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Jerry Maguire's House - Page 33 Canning-vale-houses

Jerry Maguire
Jerry Maguire's House - Page 33 10912508_Chris2

Last edited by Emma Cullen on Wed Aug 24, 2011 9:43 pm; edited 1 time in total

801Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Sun Sep 25, 2011 6:31 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Kada je to čuo u njemu se javio tračak nade. "A taj neko drugi sam ja?"

802Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Sun Sep 25, 2011 6:46 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Ako to do sada nisi shvatio onda si losiji advokat nego sto sam mislila." Rekla je gledajuci ga u oci.

803Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Sun Sep 25, 2011 6:53 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se, a oči su mu 'zasijale'. Ušao je u stan i zatvorio vrata.

804Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Sun Sep 25, 2011 7:03 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Gledala ga je netremice pokusavajuci da shvati da li on radi ono sto ona misli da radi.

805Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Sun Sep 25, 2011 7:33 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Prišao joj je laganim korakom. Stao je ispred nje i pogledao je u oči. Obgrlio ju je oko struka i povukao ka sebi, a onda je sagao glavu i spustio svoje usne na njene pa ju je poljubio strasno.

806Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Sun Sep 25, 2011 7:42 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Celo vreme nije skretala pogled sa njegovog.Nije znala sta bi mu rekla.Kada je zagrlio pustila je staku i zagrlila ga cvrsto oko vrata uzvracajuci mu poljubac na isti nacin.Osecajuci se tako divno.To se cinilo tako ispravno.

807Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Sun Sep 25, 2011 7:50 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"O, bože nemaš pojma koliko si mi nedostajala", nastavio je da je ljubi sa istim žarom željan njenih usana.

808Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Sun Sep 25, 2011 8:01 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uzvracala mu je poljupce istom zestinom,cvrsto ga grleci i privijajuci se sve vise i vise uz njega."I ti meni...i ti meni." Promrmljala je uz njegove usne.

809Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Sun Sep 25, 2011 8:04 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Stezao ju je oko struka plašeći se da mu opet ne pobegne. Sklonio je usne sa njenih kako bi došao do daha pa ju je pogledao u oči.

810Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Sun Sep 25, 2011 8:10 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Gledala ga je u oci gutajuci vazduh i blago se nasmesila,i dalje ga grleci a onda joj je pogled pao na sat na zidu iza njega."Neces li...zakasniti na avion?" Upitala je uplaseno sto on negde ide.

811Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Sun Sep 25, 2011 8:35 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Prešao je rukom preko njenog obraza gledajući je u oči. "Ne idem avionom već svojim kolima. U selu nema aerodroma."

812Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Sun Sep 25, 2011 8:40 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Gledala ga je u oci."U selu?" Predpostavljala je da ide na neki poslovni sastanak nede u neki grad."Kada se vracas?" Upitala je tuzno.

813Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Sun Sep 25, 2011 8:56 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se "Da, u selu. Idem kod majke." Slegnuo je ramenima "Ne znam. Uzeo sam odmor."

814Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Sun Sep 25, 2011 8:58 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Oh." Izustila je vidno razocarana. "Javljaces se?" Upitala je nakon par trenutaka."

815Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Sun Sep 25, 2011 9:08 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio joj se "Ako želiš, možeš da pođeš sa mnom?"

816Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Sun Sep 25, 2011 9:11 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Kod tvoje majke?" Upitala je pomalo panicno.Ovo je bilo previse osecanja odjednom.

817Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Sun Sep 25, 2011 9:27 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Da, mada ona ne živi sama u vili. Tu je i nekoliko žena koje poznajem još od detinjstva i njihova deca su tu. Dođe mu kao velika porodica na jednom mestu." Nasmešio se "A Jessie je u internatu."

818Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Sep 26, 2011 6:48 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Bila je ujedno prestrasena jer bi ih upoznala,ali i zelela je da ih upozna.A onda je stvarnost porazila pa je uzdahnula."Ne mogu.Morala bih i da se spakujem,a kako ne znas kad se vracas trebala bih pre toga da skinem gips,to sam trebala sutra ujutru,ali mislim da ne bi bila velika razlika ni ako to uradim danas popodne,ali izgubio bi celi dan."

819Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Sep 26, 2011 3:58 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Oh, zaboravio sam na to", pogledao je u njen gips. Bilo mu je krivo pošto je želeo da pođe sa njim. Hteo je da bude sa njom. Nije želeo da je opet ostavi. "Pa možeš i tamo da ga skineš. Ima doktora. A mogu i da ti pomognem oko pakovanja i da krenemo kasnije pa ćemo stati uveče da prenoćimo i ujutru nastaviti put."

820Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Sep 26, 2011 6:45 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Da,predpostavljam da bih mogla.Samo moramo svratiti do bolnice da uzmem karton.Ali to mozemo uz put." Pogledala ga je u oci i nasmesila se."Moras da mi kazes bar okvirno koliko cemo ostati da znam sta da spakujem."

821Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Sep 26, 2011 6:56 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se "Možda oko nedelju dana, koji dan više manje."

822Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Sep 26, 2011 7:12 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Uredu onda." Nasmesila se."Nece im smetati sto idem sa tobom?"

823Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Sep 26, 2011 7:17 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Nadam se da neće."

824Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Sep 26, 2011 7:35 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Pa ukoliko bude uvek mogu da se vratim ovde." Rekla je blago. "Moram da javim svojima."

825Jerry Maguire's House - Page 33 Empty Re: Jerry Maguire's House Mon Sep 26, 2011 7:46 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Neću ti dozvoliti da se vraćaš sama", nasmešio joj se. "Javi se."

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 33 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next