Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 32 of 40]

1Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Jerry Maguire's House Wed Jun 22, 2011 2:10 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Jerry Maguire's House - Page 32 Canning-vale-houses

Jerry Maguire
Jerry Maguire's House - Page 32 10912508_Chris2

Last edited by Emma Cullen on Wed Aug 24, 2011 9:43 pm; edited 1 time in total

776Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 7:29 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Namrstila se."Zasto bih te lagala?"

777Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 7:31 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Odmahnuo je glavom "Nema veze."

778Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 7:36 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uzdahnula je ne znajuci sta da mu kaze ili kako bi mu rekla ono sto bi htela da mu kaze.

779Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 7:45 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Neko vreme je ćutke stajao. "Idem ja. Nemam ovde šta da tražim."

780Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 7:50 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Cekaj!" Skoro je viknula,a onda se ugrizla za usnu."Stani." Rekla je normalnije. "Ja...bilo je tvoje.Dete je bilo tvoje." Rekla je gledajuci u pod.

781Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 7:56 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Znam, a ti si mi našla zamenu." Stegao je vilicu kada je pomislio na to da je dete ostalo živo da bi mu otac bio Kevin, a ne on.

782Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 7:58 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Znas?Otkud znas?" Upitala je,a onda odmahnula glavom."Kakvu zamenu?O cemu pricas?" Pogledala ga je. "Nisam imala nameru da te lazem kada si dosao i pitao." Rekla je smirenije. "Htela sam da ti kazem,ali si poceo da mi drzis predavanje." Ponovo se namrstila. "Dan pre toga sam imala nesrecu,imala sam osecaj da sam potpuno slomljena,ne samo fizicki i onda ti dodjes.Nisam htela to da poreknem,ali me Kevin prekinuo u pola recenice,a ti si pobegao cim je on otisao.Krenula sam za tobom da ti kazem,ali si rekao 'Zbogom' Jerry cim si zakljucio da nemas nikakve obaveze prema meni...pobegao si." Rekla je tise.

783Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 8:12 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Dobra stvar je imati ginekologa za prijatelja koji ima veze svuda po bolnicama." Gledao je u nju "Zamenu. Novog oca za svoje dete." Otvorio je usta i zavrteo glavom kada je čuo šta mu govori. "Ti mene uopšte ne poznaješ. I znaš šta? Ovo je glupo. Želim ti sreću sa njim. Sad možeš da mu rodiš dete, a ne da mu daješ moje."

784Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 8:17 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Nemam zelju nikome da radjam decu!Pobogu volim te kretenu jedan!" Izletelo joj je.Ugrizla se za usnu i zazmurila.Glupaco!Glupaco!Glupaco!

785Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 8:27 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Počeo je ubrzanije da diše kada je čuo obe njene izjave. Ne želi decu. Pogledao ju je "Sad ja tebi ne verujem. Možda kreten jesam, ali te nikad ne bih ostavio samu sa detetom. A pošto ti nemaš želju da ikome rađaš decu nemamo šta da tražimo zajedno ma koliko da se volimo."

786Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 8:39 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Nisam tako mislila." Rekla je ocajno i srucila se u stolicu koja je bila nedaleko od vrata.Duboko je udahnula da se smiri. "Nisam nameravala ovo da kazem." Uzdahnula je."Nije da nije istina." Zatakla je kosu za uvo. "Nisam nikada razmisljala o deci.Nekako sam previdela i njih i brak i manje vise sve sto ima veze sa tim,ali...kada sam saznala da sam trudna...da nosim tvoje dete..." Cupkala je ivicu spavacice i gledala u nju. "Nisam ni pomisljala da ga se resim,doktor je to predlozio." Omdahnula je glavom sa neodobravanjem. "Doktor je rekao da nemam posledica,da cu moci ponovo da imam dete." I dalje je gledala u svoju ruku. "Nisam htela da kazem da nemam zelju da imam decu." Prosla je rukom kroz kosu."Nema veze." Odmahnula je glavom. "Nisam,nisam imala nameru da bilo sta od ovoga kazem.Nisam...nije to razlog sto ti nisam rekla.Ne bih mogla da podnesem da mi placas alimentaciju ili nesto slicno kako to vec ide,i da...mislila sam da bi mi...ne bih mogla da podnesem da mislis da sam to nekako namerno uradila da ti utrapim dete,da bih te zadrzala protiv tvoje volje."

787Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 8:47 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pažljivo ju je saslušao, hteo je da joj priđe kada je sela, ali se suzdržao i ostao na mestu. "Laro spavali smo bez zaštite. Nemoguće da bih poverovao da si to namerno uradila kada ti je bio prvi put. Možda sam spavao sa mnogo žena i isto kao ti nisam razmišljao o porodici i deci, ali kada sam saznao za dete, zabolelo me je što mi nisi rekla. Imao sam pravo da znam. Bio sam spreman da se promenim zbog tebe, ali mi nisi dala šansu, a sad je kasno. Spavao sam sa drugom kada si mi rekla da dete nije moje. Bio sam besan i ljubomoran." Uzdahnuo je "Znam da to nije opravdanje, ali to je ono što oduvek radim, zar ne? Spavam sa kojom stignem. Zanima me samo zabava i ne znam da volim. Teško da bih bio dobar otac, zar ne? Mora da si i ti tako mislila. Ne krivim te."

788Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 8:55 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Uvek sam mislila da sam pametna,ali nekako uopste nisam razmisaljala o tome,znam sve o sexu i kontracepciji,mislim u teoriji,ali...ne znam sta sam mislila,da sam imuna ili sta?Nekako uopste nisam mislila." Priznala je. "Ne znam sta bi mislio.Jerry bio si sa mnom zbog opklade.Osecala sam se prevarenom i...bila sam povredjena,ne bih podnela da si odbacio dete,da me ona jednog dana pita za oca i da moram da je lazem i kazem kako ne zna za nju,ili da joj kazem da je nije hteo." I dalje nije mogla da ga pogleda. "Nisam smela da ti verujem.Bojala sam se da je u pitanju jos jedna opklada ili nesto slicno.Nisam mogla da verujem da si se promenio zbog mene.Zaboga bio si sa toliko njih,kada samo pogledam Jenny,ne mogu da se uporedim sa njom,sa njima." Razmisljala je o zeni koju je videla prvi put u njegovom ogrtacu.Izgledala je kao boginja pohote. "Nisam mislila da bi bio los otac,ne nekoj koju volis i sa kojom bi hteo da budes."

789Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 9:04 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Nisam ni ja", priznao je. "Prišao sam ti zbog opklade i priznajem da mi nije godilo jer nisam znao o čemu bih pričao sa tobom, ali posle nije bilo tako. Odustao sam od opklade i spavao sam sa tobom jer si mi se svidela. A onda sam se i zaljubio." Pogledao je u nju "Ne bih ostavio svoje dete kao što je otac mene." Nije mu bilo jasno zašto poredi sebe i jenny kada joj Jenny nije ni do kolena. "Za tvoju informaciju bio sam sa Jenny pre tebe i ti si je zamenila."

790Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 9:10 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Nisam znala." Rekla je i konacno ga pogledala. "Nista od toga.Ni za tvog oca,ni za Jenny,ni..." Uzdahnula je nemajuci pojma sta sada da radi.

791Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 9:21 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Nisi ni mogla da znaš. Nisi htela da znaš", pogledao je u nju.

792Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 9:31 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Mozda je to i tacno." Rekla je nevoljno i skrenula pogled. "Kada sam krenula u srednju skolu imali smo neku igranku.Svidjao mi se jedan decko.Zvao se Raven.Imao je crnu kosu i divne plave oci.Rekla sam jednoj drugarici da mi se svidja...a ona je rekla njemu.Pozvao me na igranku.Bila sam presrecna.Celu nedelju sam birala sta cu da obucem i konacno nasla jednu haljinu koja mi se cinila dovoljno dobra za njega.Kada sam dosla na igranku on je bio sa mojom drugaricom.Mislila sam da me cekaju zajedno,bila sam tako srecna." Ponovo je pocela da se igra sa rubom spavacice. "A onda me on ismejao pred celom skolom.Ne znam sta je sve rekao." To je bila laz.Mogla je da se seti toga u svako doba. "Ali u sustini nesto kako sam jadna streberka i kako sam glupa sto sam uopste pomislila da bi on hteo da izadje sa mnom,a onda je nastavio da plese sa mojom drugaricom.Ja sam naravno otisla kuci.Tada sam si obecala da me vise niko nece tako poniziti.Uglavnom sam izbegavala sve momke,cak i ako bi mi neki prisao.Kler mi je rekla kako sam mozda frigidna,ali nije me bilo briga.A onda si dosao ti i srusio sve moje 'odbrane',jednostavno nisi ni pitao.Bilo je tako...sponatano i brzo i...a onda saznam da je u pitanju opklada." Uzdahnula je. "Mogla sam da ti dopustim da me ubedis da me volis,ali uvek bih se preispitivala da li je to jos jedna igra za tebe."

793Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 9:37 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Jim mu je spomenuo neki incident sa dečkom iz srednje, ali nije znao tačno o čemu je reč. Bilo mu je žao što je bio drugi muškarac koji ju je povredio. Ona to nije zaslužila. "Žao mi je."

794Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 9:39 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Nema veze." Slegla je ramenima i odmahnula je glavom i kao da se tada probudila,ustala na jednoj nozi,a zatim dohvatila staku. "Nije bitno."

795Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 9:50 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Spustio je pogled. Nije znao šta da joj kaže. Bio je siguran da šta god bude rekao da mu ona neće poverovati.

796Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 9:53 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pogledala je u njega."Nema potrebe da zbog mene osecas krziu savesti ili jos gore sazaljenje,nisam ti ovo zato rekla,samo sam...pa predpostavljam da sam htela da znas zasto sam onako reagovala."

797Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 10:03 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Ne osećam ništa od toga što si navela, već osećam ljubav." Konačno je podigao pogled i pogledao je u oči.

798Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 10:04 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pogledala ga je u oci i otvorila usta da nesto kaze a potom ih zatvorila.Duboko je udahnula gledajuci u njega."I sta sada?" Konacno je upitala.

799Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Sep 24, 2011 10:25 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Gledao ju je čekajući da nešto kaže. "Ne znam", slegnuo je ramenima. "Onaj, Kevin, ti stvarno nije dečko?"

800Jerry Maguire's House - Page 32 Empty Re: Jerry Maguire's House Sun Sep 25, 2011 8:58 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Nije.Ja..." Nije mogla sada da mu kaze da je spavala sa njim.Jednostavno nije mogla,ni sama nije znala zasto. "Rekla sam mu da ne mogu da budem sa njim.Jer...jer san zaljubljena u nekog drugog.Mislim da se slozio sa tim da budemo prijatelji."

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 32 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next