Slusao ga je pazljivo.'Jerry nije da zelim da se pravim pametan,ali nije da bas mozes da odlucis kada ces nekog da zaboravis.' Uzdahnuo je. 'Ja je nisam ni poznavao,ali mi se to nikako ne uklapa ni u ciju pricu o njoj.Nekako ne mogu da je zamislim da je odmah otisla u krevet sa drugim.' Stavio mu je ruku na rame.'Znam da si povredjen.Ali ona i dalje veruje da si ti nju iskoristio samo za opkladu,i ako je bilo tvoje dete ne verujem da bi ti rekla.Vidjam to svakodnevno.Tako mlade 'mame' cesto pokusavaju da iskoriste bebu kao nacin da zadrze oca koji ih je ostavio ili,ako su ponosne,a mislim da bi Lara spadala u tu grupu,onda im nikada i ne kazu dok ih nakon nekoliko godina deca ne pitaju.Ono sto sam hteo da ti kazem,da bi to verovatno precutala iz jednostavnog razloga da ne ispadne da zeli da te obaveze protiv tvoje volje.' Popio je gutljaj svog pica. 'A cekaj sad.Rekao si da ne zeli da tuzi tog koji je udario i kako sad oni nju tuze?A i odakle taj...Je l' se David zvase?Odakle on zna da li je ona htela da abortira ili ne?' Protrljao je oci. 'Znas li hoce li moci ponovo da ima decu?'