Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 24 of 40]

1Fransoa's House - Page 24 Empty Fransoa's House Sun May 08, 2011 6:22 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Fransoa's House - Page 24 TranquilityFullFrontal

576Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 10:01 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Njemu se dajete, a meni hoćete da bude samo 'prijatelj'. Pa lepo. Vaš otac mi nije rekao da niste devica. Lažovčina! A ja mu još pomažem, pa videće on ko je Fransoa Dubois." Uzeo je novu čašu i sipao viski. Već je dosta popio, ali to nije bilo dosta da ga natera da zaboravi.

577Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 10:03 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Dosla je do njega "Gospodine kunem Vam se da to sto govorite nije istina." rekla je pomalo panicno. "Molim Vas lezite,sutra cu sve da Vam dokazem."

578Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 10:08 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Popio je viski i spustio čašu na sto pa je pogledao. "Neću da legnem i nisu meni potrebni dokazi." Prišao joj je i skinuo joj jaknu "Ja samo hoću da ispunite svoje bračne dužnosti i sa mnom, a ne samo sa njim." Počeo je da je ljubi po vratu.

579Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 10:11 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Ukocila se."Gospodine pijani ste,odlozicemo ovo za sutra kada budete pri sebi." rekla je sto je mirnije mogla "Nisam ni sa kim ispunjavala bracne duznosti jer sam samo sa vama u braku." Nisu joj poljupci bili neprijatni,sta vise,ali htela je da on bude svesan i trezan kada prvi put pudu vodili ljubav.

580Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 10:16 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Nisam pijan, do đavola!" Sklonio se od nje. "Sa mnom u braku, a spavaš sa ko zna kim, dok ja budala čekam da mi pružiš bar mrvicu ljubavi. Nikad nijednu ženu nisam molio da me voli, ali bio sam spreman da tebe molim. I čemu da bih dobio hladne poglede i lažne usiljene osmehe, a on sve ostalo što meni nisi dala. E pa nećemo tako da se igramo." Ponovo joj je prišao i obgrlio je oko struka povlačeći je ka sebi.

581Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 10:19 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Vrpoljila se u njegovom narucju "Gospodine ne igram se.Nisam ni sa kim spavala,kunem vam se to je istina.Pustite me." U glavi joj je bila samo pomisao da bi zelela da on bude trezan,samo da je trezan ne bi ni pomislila da se opire.

582Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 10:24 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Ne verujem ti!" Jače ju je stegao. "Malopre si mi sve priznala i sad poričeš." Nije bio u stanju da trezveno razmišlja, ali je znao da nije pijan. Ponovo je počeo da je ljubi niz vrat i da joj odvezuje haljinu.

583Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 10:26 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pokusala je da ga odgurne od sebe ali nije videla neku korist od toga. "Ne poricem da sam se vidjala sa njim,ali nikada mu se nisam dala.Molim Vas slusajte me." bila je svesna da je fizicki mnogo jaci od nje i ako ne uspe da ga odgovori od toga sto je naumio,sto joj se nije cinilo bas verovatno,on ce uraditi ono sto hoce.

584Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 10:32 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Neću da te slušam, Naslušao sam se tvojih laži i izbegavanja za ovih mesec dana." Razvezao joj je haljinu i gurnuo je na sofu ne obazirući se na njeno opiranje. Nije hteo da stane.

585Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 10:35 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Ali nisam lagala." rekla je svesna da vise nema povratka.Nije joj preostalo nista drugo nego da mu se jednostavno preda kao sto bi zelela da je samo malo drugacija situacija."Nisam nikako lagala." ponovila je tise.

586Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 10:40 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Da, kako da ne," promrmljao je uz njen vrat i potpuno se isključio više je ne slušajući. Samo je mislio na to kako mora da je ima i to ovog časa. Mirisala je tako divno da ga je to potpuno zaslepelo i još više uzbudilo. Rascepao joj je donji deo haljine kako bi mogao da joj priđe i legao na nju ljubeći je niz vrat.

587Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 10:43 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Disala je ubrzano i plitko,sto od uzbudjanja sto od straha.Mogla je da oseti njegovo snazno telo na svom i to je protreslo kao elektricni sok.Ruke,koje su drhtale,polako je podigla uz njegove grudi.

588Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 10:48 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pomerio je usne sa njenog vrata i po prvi put je poljubio onako kako je želeo da je poljubi još od prvog dana kada ju je video. Ljubio ju je nežno, strasno, grubo, gladno i ujedno sa puno ljubavi. Hteo je da joj pokaže da i on zna da voli ženu iako je ona sumnjala u to. Rukama joj je rascepao i gornji deo haljine ostavljajući je samo u donjem vešu.

589Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 10:51 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uzvracala mu je poljupce bez ustezanja uzivajuci u njima.Mogla je mnogo toga da oseti kroz njih i jednostavno se prepustila osecanjima.Konacno je ruke obavila oko njegovog vrata,ne bezeci vise od njega nego mu se primicuci jos vise.Zelela ga je.

590Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 10:57 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pomerio je ruke do svoje košulje i brzim pokretom je otkopčao i skinuo bacajući je na pod. Želeo ju je više nego ikad i posebno sad kada je osetio da mu uzvraća. Nije mario za njene raloge samo je nastavio da je ljubi i dodiruje po telu.

591Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 10:59 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uvijala se pod njim prvi put iskusivsi pravu strast i zelju.Nije mogla da dise kako treba,niti da misli.Nije mogla da se seti razloga zasto ga je uopste sada zaustavljala ili zamolila za onu glupavu uslugu.Prelazila je rukama preko njegovih golih grudi i sirokih ramena koje je toliko puta zeljno gledala.

592Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 11:06 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Sad joj je nežno otkopčao korset i pogledao u nju. Skinuo joj ga kao i donji veš ostavljajući je nagu pod svojim telom. Bio je oduševljen onim što vidi. Izgledala je tako prelepo i savršeno i morao je da je ima. Sad dok je napolju oluja, dok seva i grmu, dok se u kući ne vidi ništa i dok mu je još uvek uzvraćala. Prešao je rukama preko njenih grudi, stomaka i spustio ih na njena bedra.

593Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Fri Jun 10, 2011 6:36 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Zacudila se kada je osetila kako su mu ruke nezne.Kada je pogledao u oci zadrhtala je,htela je da povuce ruke k sebi,ali se oduprla tom smesnom porivu.I dalje je plitko i ubrzano disala dok je drhtala od njegovih dodira.
Samo da se seca ovoga,gospode samo da ne zaboravi. Pomislila je tuzno.
Bojala se da ce pomisliti kako nije ni bila nevina i kako su glasine tacne.
Kakvo bi onda misljenje imao o meni? Pomislila je uspaniceno. Gore nego sada. Promeskoljila se pokusavajuci da ga odgurne ili bar pokoleba,ali je pokusaj bio toliko slab zbog njenog uzbudjenja da ga ne bi mogla odgurnuti ni pod normalnim okolnostima a kamo li sada.. "Molim Vas razmislite o ovome.Stanite." rekla je bez daha.

594Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Fri Jun 10, 2011 11:02 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"Ne... neću da... stanem," ljubio ju je po telu. "Želim te... još od prvog dana," i dalje je prelazio rukama preko njenog tela nežno je milujući. Osetio je da se opet vrpolji, ali se nije pomerao sa nje. Vratio je svoje usne na njene da je ućutka kako ga ne bi terala da razmišlja i ubedila da prestane. Ako je mogla da bude sa njim onda može i sa mnom. Muž sam joj. To joj je dužnost.

595Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Fri Jun 10, 2011 11:11 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Ali ne shvatate..." ocutala je kada je ponovo poljubio,poljubac je bio takav da nije mogla da ne odgovori sve i da je htela da to uradi.Usne su mu bile zahtevne trazeci bezpogovorni odgovor,ali su ipak bile nezne da se pitala kako u isto vreme moze da postoji toliki kontrast u njemu.Odustala je od svakog pokusaja protivljenja resena da nekako izadje na kraj sa njegovom osudom nakon ovoga.

596Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Fri Jun 10, 2011 11:22 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Nastavio je da je ljubi dok je otkopčavao svoje pantalone kako bi je konačno imao.

597Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Fri Jun 10, 2011 11:27 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uzvracala mu je poljupce ne znajuci sta da ocekuje.Zelela ga je koliko i on nju,volela ga je.Vec neko vreme je zelela da ga pita da dele postelju ali nije znala kako da to uradi.

598Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Fri Jun 10, 2011 11:31 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Otkopčao je svoje pantalone i dalje je ljubeći i milujući po telu. Nije bio grub kao što je planirao da bude. Prosto nije mogao, želeo je da bude nežan i trudio se da i njoj to prija koliko je njemu. Ni sam nije znao zašto mu je to sad bitno.

599Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Fri Jun 10, 2011 11:37 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Bila je zacudjena njegovim neznim dodirima,koliko god joj bilo mrsko da to prizna uplasio je kada je razbio onu casu,predpostavila je da bi mogao da je udari,a kada je pocepao haljinu takodje nije ocekivala nikakvu neznost.Uzivala je vise nego sto je to ocekivala.Okrenula glavu da moze da dodje do daha.

600Fransoa's House - Page 24 Empty Re: Fransoa's House Fri Jun 10, 2011 11:51 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Kliznuo je usnama niz njen vrat kada je okrenula glavu. Dodirivao ju je sa toliko nežnosti sa kojom nije dodirivao nijednu ženu pre nje. Možda je to bilo zato što je nju voleo i zato što je još uvek voli bez obzira na tračeve koje je čuo o njoj. Skinuo je svoje pantalone i namestio se na nju.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 24 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next