Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 23 of 40]

1Fransoa's House - Page 23 Empty Fransoa's House Sun May 08, 2011 6:22 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Fransoa's House - Page 23 TranquilityFullFrontal

551Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 7:55 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Hvala." nasmesila se i sela u kociju.Beatris je docekala sa izuzetnom ljubaznoscu kao i uvek.Tu su bile i gospodja April,gospodjica Phoebe i gospodja Leontina.Sele su u prostrani salon i cekale da se posluzi caj.Nakon sat i po gospodjica Phoebe i gospodja Leontina su otisle,tada je Beatris rekla 'Oh Sarah tako smo se iznenadili kada smo cule' Sarah je pogledala zacudjeno "Cule sta?" rekla je ne shvatajuci.Njih dve su se zgledale 'Ti ne znas?Pa sigurno je da to nije bas najnovija vest,jos preksinoc na balu se pricalo o tome.Gospodin Brandon se hvalio u pogresnom drustvu.' gledala je zbunjeno "Beatris molim vas recite mi o cemu se radi." rekla je nestrpljivo. 'Pa rekao je kako mu se vasa sestra,gospodjica Loreline dala.' otvorila je usta ali nista nije izaslo iz njih,zanemela je od soka "Ne mogu da poverujem u tako nesto." rekla je kada se sabrala. 'Izvini stvarno sam mislila da znate.' rekla je Beatris suosecajno."Nema veze,popricacu sa njom." rekla je svesna cinjenice da cak i ako to nije tacno,Lorelinin ugled je unisten,a samim tim i ugled porodice.Popila je caj do kraja kada je April posavsi pomenula nesto kako je gospodin Christian u bordelu susreo jednog uglednog Francuskog gospodina.Nije joj dugo trebalo da poveze da misli na Fransou.Nije sluzilo Christianu na cast to sto se hvali da posecuje takva mesta,ali on nije ozenjen u svakom slucaju. Uzdahnula je,nije znala da li je to istina,ali je predpostavila da jeste. Nisi izvrsila svoju bracnu duznost,sta si ocekivala? Nije bilo nacina da ona zna da je Christian rekao tu gnusnu laz ne bi li se Sarah naljutila na Fransou i pribegla u njegov zagrljaj.Oprostila se sa Beatris i krenula kuci oko 17h jos uznemirenija nego sto je bila kada je dosla.

552Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 8:25 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Dok je bio u obilasku imanja načuo je neke tračeve i sestri svoje supruge. Nije se brinuo za njen ugled već se samo razbesne kada je pomislio da je i Sarah možda uradila to isto sa ko zna kim, a sa njim ne želi da spava. A ja se zadovoljavao odbačenim mrvica nekog drugog muškarca. Srce mi je bilo puno samo kad bi mi se nasmešila i pristala da jede sa mnom. Koja sam ja budala. Već je bio dovoljno besan na sebe samog, a ne na nju, kada je čuo neke seljane kako komentarišu da su više puta u toku dana i toku noći videli Sarah-u kako odlazi u neku kuću koja je kako su čuli pripadala vlasniku dućana. Stegao je vilicu i popeo se na svog konja, udario ga je bičem iako to nikada pre nije činio i odjurio kući. Sad se definitivno razvodim. Imam ženu kurvu. Bolje da sam oženio bilo koju sem nje. Ovamo meni se predstavlja kao sva fina i nežna i hoće da mi bude 'prijatelj', a spava sa svima redom sem sa mnom. Zaustavio je konja i okrenuo se. Više nije želeo da ide kući već se uputio u grad na piće.

553Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 8:31 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Kada je dosla kuci trezila je od Lole caj.Loli je to bilo cudno jer je upravo dosla sa cajanke ali nije se bunila nego joj ga donela.Bila je strasno uznemirena.Resila je da odmah sutra ode do Loreline i vidi o cemu se tu radi.Kada je malo bolje razmislila shvatila je da je ne bi iznenadilo da je Loreline uradila tako nesto,uvek je bila impulsivna,samo se bojala da to ne utice na Elizabethin brak,ona je ipak tek trebala da se uda,za razliku od Sarahe. Pa i ti si pred razvodom ili mi se cini? pomislila je sumorno.Utonula je u sofu u salonu polako pijuckajuci caj koji joj ni malo nije pomogao pri smirivanju nerava.Bojala se da Fransoa ne pomisli nesto ali se nadala da je dovoljno razuman da je jednostavno pita za objasnjenje.

554Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 8:39 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Leon je ušao u kuću. 'Lola sprema se oluja, a gospodina još nema. Išao sam do fabrike, ali su mi rekli da nije ni dolazio, a kada sam otišao na imanje rekli su mi da je seo na konja i negde odjurio. I to besan.' 'O, Bože. Jesi li išao da gospođice i Fleur?' 'Jesam, i samo sam je još više uznemirio jer ni tamo nije odlazio, sad se i ona brine.' 'O, Bože šta sad da radimo?'

555Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 8:43 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Gledala je kroz prozor i videla da se strasno smrklo,izgledalo je kao da je vec noc.Fransoa ce verovatno uskoro stici,ne moze da radi na imanju dok je pljusak. Pitala se kad ce da pomene razvod,to sto on cuti o tome cinilo ju je jos napetijom.

556Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 8:47 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Otići ću do grada da vidim ima li ga tamo, a ako ga ne nađem ne znam šta da radimo.' 'Idi, idi pre nego što počne oluja.'

557Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 8:49 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Ustala je i odsetala do prozora.Kisa jos uvek nije padala ali su mune sevale i osvetljavale tamno nebo.Sve je delovalo sablasno i odjednom joj je bilo hladno.

558Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 8:56 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Lola je pogasila sve sveće jer je znala da Fransoa ne voli da mu svetli po kući kada je oluja. Ušla je u salon. 'Oh, gospođo. Mislila sam da ste u svojoj sobi. Došla sam da ugasim sveće i navučem zavese. Ostaću sa Vama pošto se bojim da budem sama kod kuće, a Leon je otišao da nađe gospodina.'

559Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 8:57 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Trgla se kada joj je cula glas pa se okrenula ka njoj "Uredu." nasmesila se "Kako mislite da ga nadje?" upitala je zabrinuto kad su joj te reci doprle do mozga.

560Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 9:02 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Niko ga nije video od danas posle podne. U fabriku nije ni išao, a sa imanja kažu da je odjurio na konju besan kao ris.'

561Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 9:04 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"O Boze." rekla je uzasnuta i pocela nervozno da koraca po salonu pitajuci se sta je bilo.Nije ni posumnjala da je to zbog nje jer je verovala da on ima poverenja u nju i veruje joj.

562Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 9:06 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Hoćete čaj? Sigurna sam da će ga Leon naći.' Lola joj je prišla.

563Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 9:08 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Necu caj,popila sam ga i previse danas." odmahnula je glavom. "Da verovatno hoce.Sta ja moglo da se desi da ga toliko potrese?" upitala je razmisljajuci naglas.

564Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 9:17 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Lola je slegla ramenima 'Ne znam gospođo.' Leon je ušao u kuću. 'Dobro veče gospođo. Sreo sam ga na pola puta. Rekao je da će uskoro doći kući i da mi možemo da idemo da se odmorimo.'

565Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 9:20 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Odahnula je i nasmesila se "Hvala Leone,drago mi je da ce uskoro stici." uzela je jaknu sa civiluka i ogrnula se jer joj je stalno neka jeza prolazila niz kicmu i nije znala kako da objasni to.

566Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 9:24 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Ako hoćete ostaćemo sa Vama dok on ne stigne?'

567Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 9:26 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Nema potrebe,stvarno.Navikla sam da budem sama po svakakvom vremenu." Osmehnula se "Samo se vi odmorite."

568Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 9:31 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Laku noć, gospođo.' Poželeli su joj laku noć i povukli se u svoju kuću.
Fransoa je stigao kući i odveo konja u štalu, skinuo mu sedlo i dao mu da jede. Zatvorio je štalu i otišao u kuću. Ušao je unutra i samo prošao pored nje ne gledajući je i idući ka stočiću gde je stajalo piće.

569Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 9:33 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Skamenjeno je gledala za njim dok su joj se sumnje vrzmale po glavi. "Dobro vece gospodine." rekla je trudeci se da zvuci pribrano.

570Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 9:39 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Zašto niste u krevetu?" Nije je gledao dok je sipao viski u čašu.

571Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 9:40 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Jos mi je rano,ne spava mi se." gledala ga je pazljivo "Da li je sve uredu gospodine?" upitala je oprezno.

572Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 9:46 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Njeno pitanje ga je još više razbesnelo, toliko da je bacio čašu o zid. "Da, sve je u redu. Jedan sasvim običan dan kao i svi drugi. Tračevi na sve strane," okrenuo se ka njoj. "Ništa strašno. Svakog dana čujem da mi se žena vada sa seljakom i to noću i da je kurva."

573Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 9:48 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Razrogacila je oci sokirana njegovim ponasanjem.Nije joj mnogo trebalo da poveze da to misli zbog Loreline jer joj je to proslo kroz glavu ali je brzo odbacila pomisao da bi mogao da pomisli nesto lose. "Gospodine ne mislite valjda da je to istina?" rekla je ocajno i odjednom joj je bilo jos hladnije da se maltene tresla.

574Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 9:53 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"A je l' nije istina. Sad ćete da poreknete da nije istina da ste posećivali vlasnika dućana u njegovoj kući i to noću, kroz prozor?" Gledao ju je besno dok mu se po glavi vrzmalo kako ju je taj bednik dodirivao.

575Fransoa's House - Page 23 Empty Re: Fransoa's House Thu Jun 09, 2011 9:55 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
O Boze pa on je sve saznao. "Ja...ne necu da poreknem,ali..." uzdahnula je ne znajuci sta da kaze. "Ja nisam moja sestra gospodine.I to nikada nije..." nije se mogla naterati da se tako pravda.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 23 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next