Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 4 of 40]

1Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Kuhinja i dnevna soba Wed Apr 20, 2011 5:37 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
First topic message reminder :

Kuhinja i dnevna soba(msm da su na otvorenom,xD)

76Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 10:46 am

†CursedOne†
†CursedOne†
naterao me je malopre da uradim prvi korak u psihoanalizi*smeje se

77Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 10:46 am

Quinn F.♡
Quinn F.♡
*Iznenadi se sto je pogodila*
"To samo dokazuje da nisi dobar u svom poslu." nasmije se.
"Je rsu to paavi,najbolji prijatelji.Onakve kakve ti nikad neces imati.I ne govori o njima,jer ne znas kakvi su i kroz sta smo sve prosli i jos uvijek smo zajedno." kaze bijesno xD

78Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 10:48 am

•Party Poison•
•Party Poison•
-Bili su toliko dobri i zabavni, da si ih ostavila i došla ovdje potražiti zabavu? Mislim, sama si to rekla. Da ti je bilo dosadno pa si došla tu. Što, nisu ti bili dovoljni?- upita ju. Htio je ostati uz dobrim odnosima s njom.

79Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 10:49 am

†CursedOne†
†CursedOne†
stani,odkud ti znas d aon nema prave prijatelje kad ga ne poznajes?

80Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 10:51 am

Quinn F.♡
Quinn F.♡
"Rekla sam da nisam dovoljno samostalna,da sam jako vezana za njih i porodicu i da sam dosla ovdje da se osamostalim i spremim se za fax...Jer cu biti daleko od kuce." prevrne ocima. "A to si ti izmislio."

"Uostalom,ako mislis da je tako,zasto si onda ti dosao?"

81Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 10:52 am

•Party Poison•
•Party Poison•
-Ne, nisam izmislio. Meni si ono rekla.- kaže.
-Ja sam došao za avanture, i trenutno je zabava jedino što tražim u životu.- kaže. -A moji prijatelji me gledaju doma svaku večer i smiju mi se, jer su takvi. I to mi se sviđa. Nisu uštogljeni ili kakvi već, nego normalni ljudi. Kao ja.- kaže.

82Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 10:53 am

†CursedOne†
†CursedOne†
dosta ljudi hajdete*kaze glasnije*Blair mi smo te samo pitali da se zamenis sa njim ako hoces ok ako neces lepo reci uredu je mislili smod a ti hoces jer si se zalila.Kraj dosta mi je svdjae i negativne energije ovde smo tek par dana

83Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 10:56 am

Quinn F.♡
Quinn F.♡
"Ma da,moji su ustogljeni bogatasi,a tvoji neki obicni jadnici..." prevrne ocima.
"I ne zelim se vise raspravljati s vama...Ovdje ionako nema dovoljno prostora za sve nas.Neki ipak pripadaju smetlistu a neki elitnoj kuci." slegne ramenima.
"I da,zabavite se ovdje...." nasmije se,posalje im po pusu pokusavajuci ih iznervirati i ode. xD

84Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 10:57 am

†CursedOne†
†CursedOne†
*smeje se*kako mi je zanimljivo kad neko glumata

85Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 11:28 am

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-dodje-

86Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 11:42 am

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
*uđe* "Hejjjj"

87Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 11:43 am

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Hej,Lorie-siroko se nasmije
-Kako si mi?

88Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 11:47 am

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"Super. Ti?" *nasmeši se*
"D..." *zamisli se*

89Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 11:48 am

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Ha?Ja sam super....sto D?

90Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 2:12 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"Ništa.." *pogleda ga u oči*

91Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 2:13 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-smije se-Luda si-pogleda je

92Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 2:15 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"Možda" *namigne* "Ajde da igramo neš" *iskezi se*

93Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 2:16 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Sto?

94Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 2:17 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"Hmm nešto za odrasle" *nasmeje se i pogleda oko sebe*

95Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 2:18 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-pogleda je-ahaha,a sto?

96Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 2:20 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"Um pa ne znam" *široko se nasmeši sedne blizu njega* "Ja i moji prijatelji iz stanice smo radili svašta" *priseća se*

97Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 2:21 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Ti i tvoj prijatelji?O boze,o boze-smije se

98Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 2:22 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"Da.Policajci su ti malo blesavi znaš" *namgine i sedne do njega*

99Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 2:23 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Policjajci?

100Kuhinja i dnevna soba - Page 4 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun Apr 24, 2011 2:25 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"Dap.Dap. Pogotovo kad si na korak da postaneš inspektor. Uhh tad ti daju da ideš vamo tamo, da provodiš noći i dane budan. A dok je dosadno moraš nešto da igraš" *zavrće pramen kose* "Budale smo, zar ne?"

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 4 of 40]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next