Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Savjeti curama kako prepoznati govor njegovog tijela  Decko-300x211

Pokorno držanje. Kad dečko izgleda previše pokorno, to znači da baš i nema sreće sa suprotnim spolom. Neće ti sam prići pa ako ti se sviđa priđi ti polako njemu.

Kaubojsko držanje. Čisti mačo znak. Noge su razmaknute, a ruke na bokovima ili u džepovima ili su palčevi zataknuti za remen. Ako ovako stoji i gleda u tvom smjeru, znak je to da ima mnogo samopouzdanja i nije mu problem pokazati ti da mu se sviđaš. Prići će ti čim mu pokažeš malo dobro volje, a nekad i bez toga.

Uspravno držanje. Trbuh je uvučen, a prsa napuhnuta. Ovako djeluje mišićavije i privlačnije i želi ti to pokazati i zavesti te.

Poravnavanje ovratnika ili kravate. Primijetio je ili mu se bar tako učinilo da si odgovorila na njegovo zavođenje i sada se razmeće. Popravlja kravati ili ovratnik te usto još namješta rukave i skida neke nevidljive dlačice sa svoje odjeće. Imponira mu tvoja pozornost i sada uživa.

Trzaj međunožjem. Michael Jackson često koristi ovaj pokret u svom plesu. Ovo je otvoreni podsjetnik na muževnost i poziv na fizički kontakt.

Kosa. On gladi kosu i gleda u tvom smjeru. Ovako se razmeće i siguran je da mu nećeš moći odoljeti.

Raširene noge. Stoji raširenih nogu i gleda u tvom smjeru. Želi izgledati više i impresionirati te. Kada, pak, sjedi raširenih nogu i okrenut je u tvom smjeru, očit je znak da te želi privući. Ovo je jedan od najočitijih znakova da te želi zavesti.

Teritorij. Kao što mnoge životinje obilježavaju svoj teritorij, tome je sklona i muška populacija, ali na drukčiji način, dakako. Gdje god se našli, obilježavaju svoj prostor. Za razliku od cura koje vole šetati, dečki vole biti na jednom mjestu, a svoju prisutnost pokazuju glasnim smijanjem ili pričanjem. Ovako žele da ih cure vide i čuju.Savjeti curama kako prepoznati govor njegovog tijela  Normal_petittailleur-00013_large
There is a highway.Highway to hell.

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum


Free forum | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Forumotion.com