"Ono?" pogleda u kauc "Nisi to je bilo lepo,vrlo lepo,samo da ja nisam sve upropastila svojim velikim jezikom" kaze pa se zacrveni zbog tog 'priznanja' da joj je bilo lepo,iako je to bilo ocigledno
Nasmeši se "Bilo je i meni lepo i to je problem, obećao sam da ču biti miran i nisi ti kriva, sklonio bi se i da nisi ništa rekla jednostavno je tako najbolje za oboje."
Nasmesi se blago pa odluci da ga zagrli "A mozes li da mi kazes zasto je tako najbolje za oboje? i da li je to neko trajno stanje ili samo sad...za pocetak?"
"Ma ne moras" nasmesi se,ode do platna i skloni neki prekrivac "Pa evo je" nasmesi se "Mada bih licno vise volela da je moglo da bude malo sarenije,ali instrukcije su bile poprilicno jasne" slegne ramenima,pa se okrene prema njemu da vidi reakciju
"Hvala ti" nasmesi se jer joj to mnogo znaci "Pa volim kontraste,naravno ne previse pa da slika izgleda kicasto" pogleda ga iz profila razmisljajuci kako bi mogla njega da nacrta
Nasmeši se i ponovo pogleda u slika "Ova je super, ali me sad zanima da vidim kako bi izgledala po tvom ukusu," okrene se ka njoj i primeti da ga gleda neobično "Šta smišljaš?"