"Pa po mom ukusu bi bila kad bi bar nesto od voca bila mnogo zrelije" nasmeje se "Mislim recimo jos jedna bas crvena jabuka bi udarila veci kontras,ova jedna je nekako utopljena" slegne ramenima "Pa...nista" nasmeje se i zagrize usnu
"To zvuči zanimljivo, ali ne razumem se ja u slikarstvo," smeši se "Ali verujem ti na reč kad kažeš da bi tako bilo bolje nego što je sad. Hmmm," gleda je "Ništa?"
"Nisam misteriozna,ja u stvari ne volim misteriju,ne previse,onda moram o tome da razmisljam stalno...razmisljala sam kako bih mogla tebe da nacrtam" gleda ga u oci
"Pa citam al me previse kopka i onda htela ne htela prebrzo procitam knjigu,a ne mogu da usporim" cuti nekoliko sekunid "Pa da,mislim ako nemas nista protiv" pomisli u sebi da ce ga verovatno bez obzira nacrtata samo sto mu nece pokazati,mada joj se ta ideja nije bas svidjala "Imas lep profil"
Pljesne rukama zadovoljna "Odlicno,samo moram prvo da vidim koji zadatak cemo dobiti za sledecu nedelju,nesto je spominjao apstrakciju sto mi je takodje bezveze" nasmeje se "Trazi da bude apstraktno a da predstavlja nesto sto meni ne ide jedno s drugim,al ajde,a onda cu lepo tebe da nacrtam"
*Aaaaaaaaaaaaaa nije fer xD* Nasmeši joj se i sedne na krevet stavljajući ruke iza leđi i naslanjajući se na njih (valjda znaš na šta mislim xD) "Dobro. Onda i mi imamo pravo na naše muške tajne."
(pa nije i ne treba da bude fer,hoce on doktorke da gleda,e pa nema xP ) *znam na sta mislis xD * "hmm" sedne pored njega "A ako ja tebi kazem zenske,hoces ti meni reci muske?"