Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 32  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 10 of 32]

1Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Jan 04, 2012 10:13 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
First topic message reminder :

'Gde je prsten Jerry?Sta je bilo?'

226Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Jan 11, 2012 9:59 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se i poveo je do ljuljaške.

227Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Jan 11, 2012 11:03 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Sela je na ljuljasku gledajuci ga zaljubljeno.Bilo joj je drago sto je sve u redu.

228Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Jan 11, 2012 11:22 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Zagrlio ju je i zaljuljao ih.

229Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Jan 11, 2012 11:31 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Naslonila se na njega i nasmesila se.

230Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Jan 11, 2012 11:45 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ćutke ih je ljuljao i uživao u bliskosti sa njom.

231Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Jan 11, 2012 11:46 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Kada ides na potok?"

232Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Jan 11, 2012 11:56 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogledao je na sat. "Za sat vremena."

233Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Wed Jan 11, 2012 11:58 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"A kad se vracas?" Pogledala ga ne dureci se sto ne ide i ona.

234Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Thu Jan 12, 2012 12:07 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"Nadam se da ću doći za sat, sat i po."

235Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Thu Jan 12, 2012 12:14 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Klimnula je glavom."Probacu da ubedim Jesse da gledamo film."

236Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Thu Jan 12, 2012 12:18 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"Probaj, voli komedije."

237Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Thu Jan 12, 2012 12:27 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Vazi." Klimnula je glavom kada se Jesse pojavila ispred njih.'I sada je sve ok?Sve je divno?' Upitala je zabezeknuto.

238Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Thu Jan 12, 2012 12:37 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Podigao je pogled i pogledao je. "Šta je tebi?"

239Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Thu Jan 12, 2012 12:44 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Ne mogu da verujem od svih,moj rodjeni brat!' Suze su joj grunule na oci. "Jesse u cemu je problem?" Upitala je Lara blago. 'Da mi je neko rekao,rekla bih mu da je nenormalan i da si ti savrsen.'

240Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Thu Jan 12, 2012 12:47 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Gledao ju je zbunjeno ne shvatajući o čemu priča. "Jesse, u čemu je problem? Zašto se tako ponašaš? Šta sam to uradio?"

241Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Thu Jan 12, 2012 12:53 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Nemas pojma koliko te volim!Koliko te ona voli!' Sada su joj se suze vec prelile iz ociju.Lara je ustala. "Jesse stvarno nista nije uradio." 'Nista?To je tebi nista?Sta je ovo?Isto nista?' Upitala je pokazujuci na njenu modricu na ramenu. 'Cula sam kad si vristala,malopre.' Lara je gledala ne shvatajuci je sasvim.

242Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Thu Jan 12, 2012 12:57 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogledao je u Larino rame gde je bila modrica i povezao sa njenim rečima shvatajući na šta ona cilja. "Ti to misliš da sam je ja udario?"

243Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Thu Jan 12, 2012 1:04 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Samo je smrcnula i obrisala suze gledajuci ga tuzno. "Jesse,nije...Jesse!" Viknula je i stavila joj dlanove na obraze. "Imala sam nocnu moru,zato sam vristala,kad sam se probudila,a sad sam se udarila u ono." Pokazala je ka sipki gde se udarila.I ne trebas da verujes u tako nesto,cak i da ne nekim cudom istina,a NIKAKO nije,on je tvoj brat." Sada je jos vise pocela da place,jer se osecala strasno glupo.

244Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Thu Jan 12, 2012 1:07 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"Ne mogu da verujem da si mislila da sam u stanju da je udarim. Nikad u životu nisam digao ruku na ženu čak i onda kad one na mene jesu." Odmahnuo je glavom. Njene reči su ga povredile. Nije mogao da veruje da njegova sestra misli da je on u stanju da uradi tako nešto.

245Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Thu Jan 12, 2012 1:10 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Lara je bukvalno gurnula u ljuljasku izmedju njega i sebe."Shhh...u redu je." Rekla je trudeci se da bude smirena. 'Tako...mi...je zao....Bila je tako zabrinual...kad si otisao,a kad...si se...vratio cula sam vriske...Tako...mi...je zao...' Ponavljala je svesna kolika je glupaca i da joj brat nikada nece oprostiti.

246Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Thu Jan 12, 2012 1:15 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"I naravno čim si čula da ona vrišti pomislila si da sam je udario. Ovako nešto nisam očekivao od tebe, Jesse."

247Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Thu Jan 12, 2012 1:19 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Znam...' Glas joj je prepukao na ovoj jednoj reci i gledala je u svoja kolena.Nije imala obraza da pogleda bilo koga od njih dvoje.Taako je bilo stid.

248Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Thu Jan 12, 2012 1:28 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"Idem ja do potočića. Doći ću kasnije po tebe", ustao je sa ljuljaške.

249Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Thu Jan 12, 2012 1:31 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"U-u redu." Promucala je tiho i dalje sedeci pored Jesse.Bila je dirnuta sto je bila zabrinuta za nju,ali nije joj bilo drago sto je sumnjala u brata. Jesse je nakon 20-ak min prestala da place i samo je gledala u svoje prste.

250Jerry Maguire's House - Page 10 Empty Re: Jerry Maguire's House Thu Jan 12, 2012 1:41 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Pozvao je Harry-ja i zamolio ga za pomoć kako bi pripremio sve što mu treba da zaprosi Laru na potočiću, ali je izgubio volju i ushićenje zbog Jessenih reči i sumnje u njega.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 10 of 32]

Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 32  Next