Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 29 of 34]

1Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Tue Nov 01, 2011 9:23 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Nasmešio se i bacio lisice na pod pa je zagrlio.

701Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Mon Jan 02, 2012 12:20 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"Zato što mi je tako bilo lakše. Nisam mogao da čekam da ona meni kaže da me ostavlja zbog tamo nekog Seth-a."

702Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Mon Jan 02, 2012 12:26 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Klimnuo je glavom.Ipak je dobro poznavao svog druga.'Sreo sam je sada...U parku...Nije mi izgledala dobro.Sudarila se sa mnom,a onda mislim da me nije prepoznala,rekla mi je da si je ostavio...Ponudio sam se da je odvezem kuci,al rece da joj treba vremena da se sredi,mada mislim da je setnja do kuce malo vremena.' Zastao je uzdahnuvsi. 'Ne verujem da bi te ostavila zbog "tamo nekog Setha",nisi bio prisutan na koncertu,kada si izasao,znas kako je izjurila za tobom.Ne verujem da se to promenilo.Ali razumem te.'

Premotavala je u glavi ceo film,od kada je usla u njegovu kucu.Kako je 'iskliznuo' iz njenog zagrljaja,kako je bio hladan i uzdrzan.Ne moguce je da je to istina.Ne mogu to tako da prihvatim.U sedam dana se zaljubio u drugu?Ne!Rafael je u pravu.A sta ako nije?Sta ako se jednostavno desilo?Svidela mu se.Svidja mu se.Prevario me,ili nije,pa ne moze da doceka da se to desi.Moguce je.Sasvim.Desavaju se takve stvari.Ali onda bi znacilo da je sve bila laz.One reci,onaj osecaj...Nije mogla da veruje u to.Setila se kako se osecala kada je trebala da krene.Dok su se oprastali,koliko joj je puta rekao da je voli. Ne nije mogla da bude laz.

703Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Mon Jan 02, 2012 9:34 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Nisi ti slušao danima kako priča o njemu, već ja. I za mene nema ni pet minuta vremena, a za njega ima ceo dan. A i tako lako mi je poverovala da imam drugu. Čak me ništa nije ni pitala. Samo je otišla." Slegnuo je ramenima.

704Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Mon Jan 02, 2012 9:41 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Sta kazes na to da kazem kako je kucka i da izadjemo negde da popijemo nesto?Ja castim.'

705Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Mon Jan 02, 2012 9:50 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Neću da pijem. Kad god nešto popijem napravim sranje."

706Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Mon Jan 02, 2012 9:55 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Ma daj!Musko druzenje.Kad smo zadnji put izasli?'

707Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Mon Jan 02, 2012 10:16 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Slegnuo je ramenima. "Ne znam. Pre mesec dana."

708Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Mon Jan 02, 2012 10:19 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Al znas da unistis ideju.Hoces onda da pozovem Beki pa da se smaramo kod tebe uz neki film?' Nasmesio se blago.Rebeca je uvek znala obojicu da ih nasmeje.

709Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Mon Jan 02, 2012 10:35 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Radije bih da budem sam. Izvini. Nisam raspoložen za društvo."

710Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Mon Jan 02, 2012 11:49 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uzdahnuo je.'U redu.Zvacu te sutra.' Cusnuo ga je po ramenu. 'Drz' se.Ako ti nesto treba zovi.'

711Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Mon Jan 02, 2012 11:57 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Blago se osmehnuo. "Hvala, hoću. Pozdravi Beki."

712Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Tue Jan 03, 2012 12:04 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Hocu.' Rafael je otisao kod Rebece i ispricao joj sta se desilo.Bila je besna.Htela je da ih izudara i jedno i drugo.
Karla je uspela da se suzdrzi da sutradan ne ode kod njega,ali nije mogla ni o cemu drugom da razmislja osim o njemu.Ceo dan je svirala jednu te istu pesmu 'Dont speak' ...
You and me
We used to be together
Every day together always

I really feel
That I'm losing my best friend
I can't believe
This could be the end

It looks as though you're letting go
And if it's real,
Well I don't want to know...

Prekosutra je resila da je dosta toga.Resila je da prestane da se preispituje,svoje odluke i njihovu vezu.Oprala je kosu i malo je uvila.Nasminkala se pazljivo,ali ne pre napadno.Dole je obukla OVE pantalone i sandale,a gore majcu bez bratela slicne boje,kao sto su pantalone,koja je otkrivala pupak.I otisla je kod njega.

713Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Tue Jan 03, 2012 12:16 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Ceo sledeći dan je bio sa Roxy šetajući je po kraju. Išao je na čas, ali nije ništa pazio pa ga je Aamna poslala kući. Tako je bilo i sledećeg dana. Dolores joj je otvorila vrata. 'Zdravo, Karla. Uđi. On je gore u sobi.'

714Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Tue Jan 03, 2012 12:18 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Duboko je udahnula."U redu.Hvala." Nasmesila se nervozno i popela se gore.Pokucala je pa je usla unutra. "Ne verujem ti." Bilo je prvo sto mu je rekla.

715Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Tue Jan 03, 2012 12:25 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Ležao je na krevetu i igrao igrice na laptopu, a Roxy je bila pored njega. Okrenuo je glavu ka vratima i pogledao je. Iznenadio se što je vidi. "Šta mi ne veruješ?"

716Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Tue Jan 03, 2012 12:28 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Ruke su joj se tresle kao pred neki vazan nastup,imala je tremu,tako da ih je skupila u pesnice. "Ne verujem da smo mi bili farsa!Ne verujem da si mogao da...da me zaboravis za sedam dana!Da me hladno ostavis!"

717Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Tue Jan 03, 2012 12:33 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Sklonio je laptop u stranu i uspravio se pa je seo na krevet. "Mi nismo bili farsa. Bar što se mene tiče. A što se zaboravljanja tiče, ti si mene prva zaboravila tako da nemaš šta da mi prigovaraš."

718Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Tue Jan 03, 2012 12:38 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Nisam te zaboravila.Mislila sam na tebe svakog trenutka koji sam provela tamo.Otisla sam da ispostujem druga i da mu pomognem koliko mogu,ucinila bih to za svakoga i ti bi to trebao najbolje da znas."

719Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Tue Jan 03, 2012 12:48 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"Da, da", rekao je ne zainteresovano. "Ne zanima me."

720Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Tue Jan 03, 2012 12:51 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Gledala je u njega dok su joj kao i neki dan suze navirale na oci."Ne dopustam ti da ovo unistis.Ne mozes to da uradis.Ne verujem da si nasao drugu,da si me prevario i da mozes samo tako da me ostavis.Volis me!"

721Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Tue Jan 03, 2012 12:56 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"Volim te i to stoji. To je moja stvar, a ne tvoja. Izvoli pa idi kod svog dragog Seth-a."

722Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Tue Jan 03, 2012 12:58 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"I ja volim tebe i...cekaj...sta?" Pogledala ga je zacudjeno. "Sta cu ja kod Setha?On je sa Monicom."

723Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Wed Jan 04, 2012 8:15 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Zavrteo je glavom. "Zamolio bih te da odeš."

724Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Wed Jan 04, 2012 8:24 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Ne!" Prisla mu je i uhvatila ga za ruke. "Roberte nemoj."

725Robert Amaya's House - Page 29 Empty Re: Robert Amaya's House Wed Jan 04, 2012 8:50 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Izvukao je ruke iz njenih. "Idi."

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 29 of 34]

Go to page : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34  Next