Klimnuo je glavom.Ipak je dobro poznavao svog druga.'Sreo sam je sada...U parku...Nije mi izgledala dobro.Sudarila se sa mnom,a onda mislim da me nije prepoznala,rekla mi je da si je ostavio...Ponudio sam se da je odvezem kuci,al rece da joj treba vremena da se sredi,mada mislim da je setnja do kuce malo vremena.' Zastao je uzdahnuvsi. 'Ne verujem da bi te ostavila zbog "tamo nekog Setha",nisi bio prisutan na koncertu,kada si izasao,znas kako je izjurila za tobom.Ne verujem da se to promenilo.Ali razumem te.'
Premotavala je u glavi ceo film,od kada je usla u njegovu kucu.Kako je 'iskliznuo' iz njenog zagrljaja,kako je bio hladan i uzdrzan.Ne moguce je da je to istina.Ne mogu to tako da prihvatim.U sedam dana se zaljubio u drugu?Ne!Rafael je u pravu.A sta ako nije?Sta ako se jednostavno desilo?Svidela mu se.Svidja mu se.Prevario me,ili nije,pa ne moze da doceka da se to desi.Moguce je.Sasvim.Desavaju se takve stvari.Ali onda bi znacilo da je sve bila laz.One reci,onaj osecaj...Nije mogla da veruje u to.Setila se kako se osecala kada je trebala da krene.Dok su se oprastali,koliko joj je puta rekao da je voli. Ne nije mogla da bude laz.