Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 28 of 34]

1Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Tue Nov 01, 2011 9:23 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Nasmešio se i bacio lisice na pod pa je zagrlio.

676Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Sun Jan 01, 2012 12:44 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Usna joj je zadrhtala,ali se naterala da prestane."U..u redu." Rekla je tiho.Pocela je da spusta kesu na pod,ali joj je negde na pola 'puta' pala.Nije cula da li se nesto razbilo posto joj je zujalo u usima.Isla je unazad do vrata i jos jednom ga pogledala u oci,a zatim izasla iz sobe i istrcala iz njegove kuce.

677Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Sun Jan 01, 2012 12:58 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Seo je na krevet. Bio je povređen i zato ju je slagao. Mislio je da će tako i nju povrediti koliko je ona njega. Očekivao je da će mu priznati da ga je prevarila, a ona je samo otišla bez reči.

678Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Sun Jan 01, 2012 1:01 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Karla?' Pozvala je Dolores zbunjeno kada je iztrcala iz kuce pa je pogledala ka vrhu stepenica i uzdahnula.
Bilo joj je drago sto nije parkirala auto pred njegovom kucom,nego na parkingu,trcala je negde,nije znala gde.Suze su joj lile niz lice.Nije mogla da veruje u to.Kako moze to da uradi? Razmisljala je o njihvom odnosu,o tome kako je pricao da je voli jos pre 7 dana.Nije znala sta da radi.Shvatila je da je dosla u park i da ide ka njihovom mestu pa se okrenula i krenula u nepoznatom pravcu.Udarila je u nekoga."I...izvini...te." Promrmljala je smrcajuci dok je neko nije uhvatio za ramena.'Karla?' Cula je poznati glas ali nije mogla da ga poveze sa likom. 'Sta se desilo?Jesi dobro?' samo je odmahivala glavom dok je nekoliko puta nije prostrsao,malo je razbistrila pogeld i videla da je to Rafael.

679Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Sun Jan 01, 2012 1:38 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Nije imao snage, a ni volje da bilo šta radi. Legao je u krevet razmišljajući o tome da li njegov plan ima ikakvog efekta. Još uvek je bio ljubomoran na oba tipa o kojima je pričala, a njemu nije ni dala vremena da joj bilo šta kaže. Osećao se kao da joj više nije važan i da ga zato tako retko kad zove i uvek ima vremena samo za pet minuta razgovora u kojim mu ispriča gde ih je sve Seth vodio i šta je Jayden uradio. Film mu je pukao kad mu je javila da će ostati još koji dan. Nije mogao da podnese da ona njega ostavi zbog drugog i da to prođe samo na tome. Zato je izmislio da ju je prevario, a svih sedam dana je samo o njoj mislio. Tako mi i treba kad pustim devojku da ode sa drugim dečkom na put. I to još u inostranstvo. Sa mnom je bila samo po vikendicama u blizini i nigde dalje. Roxy je ležala pored njega i tužno ga gledala osećajući da je i on tužan.
Rafael je bio do Rebece pa je krenuo kući kroz park kada je naleteo na Karlu. Pošto su on i Rebeca stigli sa puta pre dan - dva još uvek nije stigao da ode ili da se javi Robertu. Znao je samo da je ona na putu bez njega i da bi nakon tog puta njih dvoje trebalo da idu na zajednički ljubavni odmor. I Robert mu je pre nekoliko dana preko maila javio da mu je otac našao pomoć oko priprema za fax. Iznenadio se kad je video uplakanu Karlu i nije mu bilo jasno šta se dešava. Poveo ju je do klupe kako bi sela i smirila se. 'Da li ti je dobro?'

680Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Sun Jan 01, 2012 1:49 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Rukama je obrisala suze,ali su ih nove zamenile.Nije mogla da dodje do daha.Ponovo je odmahnula glavom i trudila se da se smiri."Ko...ko je...Ko je ona?" Uspela je konacno da izgovori citavu recenicu.Nije mogla da misli ni o cemu drugom.Verovala mu je.Verovala je da je voli.Da ce biti zajedno...nije ocekivala ovo.

681Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Sun Jan 01, 2012 1:52 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Bio je zbunjen njenim pitanjem. 'Ko je 'ko'? Ne znam o čemu pričaš.'

682Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Sun Jan 01, 2012 1:55 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Smrcala je,jecajuci,htela je da se smiri,na kraju krajeva on je njegov drug,ne treba ovako da se raspadne pred njim."Devojka...devojka zbog koje...zbog koje mi je...raskinuo." Glas joj je pukao na zadnjoj reci i ponovo je pocela da jeca.

683Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Sun Jan 01, 2012 2:00 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Raširio je oči u čudu. 'Robert je raskinuo sa tobom?!' Skoro da je vrisnuo kad je čuo šta je rekla.

684Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Sun Jan 01, 2012 2:02 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Da!" Stavila je ruku preko usta i trudila se da smiri disanje.Ponovo je obrisala suze iako su joj i dalje isle.Vid joj se mutio."Moram da...da idem." Rekla je.Njie mogla da sedi sa njim.Morala je da nadje neko mesto gde moze da se isprazni na miru i da ode kuci.

685Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Sun Jan 01, 2012 2:11 am

Emma Cullen
Emma Cullen
'Pa to je nemoguće. On je lud za tobom. Baš mi je pre nekoliko dana poslao mail rekavši da po ceo dan nema šta da radi jer ti nisi tu i da su mu jedina zanimacija Roxy i časovi kod neke studentkinje oko pripreme, a nju njegov otac hvali. I rekao mi je da je ljubomoran jer nemaš vremena za njega. Da samo pričaš o drugim muškarcima.'

686Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Sun Jan 01, 2012 12:20 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Onda je verovatno ona u pitanju. Proslo joj je kroz glavu. "Znam da...sam ja kriva." Potrazila je maramice po dzepovima,ali kako je nije nasla odustala je. "Nisam...nisam htela ovako nesto...oni su mi samo drugovi...htela sam..da pomognem." Rekla je kroz suze.Nije mogla da se seti kada je ovoliko plakala.Onda kada je uhvatila njega i Jess bila je povredjena,ali je nekako to uspela da potisne besom,ali sada je bila samo uzasno tuzna."To nije tacno!" Rekla je tiho.Bila je razocarana,lakse joj je bilo da sumnja u njega i njegovu ljubav nego da veruje u to.Da je to tacno ne bi mogao onako hladno da me otkaci.Jos je prevrnuo ocima,kao da ga nervira sto uopste mora bilo sta da mi objasnjava.Kao da...Ne,da je to bila ljubav ne bi mogao da me ostavi zbog samo sedam dana koje nisam bila sa njim. Kroz glavu joj je prosla misao da li ce da baci stvari koje mu je kupila i ne pogledavsi ih.I htela je sama sebi da se nasmeje sto o tome misli.Birala ih je pazljivo.Samo za njega.Kupila mu je dve majce kratkih rukava sa nekim smesnim natpisima sto bi mu odgovarali,kacket sa natpisaom 'Washington DC',sneznu kuglu se belom kucom,casu za mleko i jednu cestitku na kojoj crvenim slovima pise 'I've miss you a lot!'
"Moram da...se...sredim." Mrmljala je kad bi uhvatila dah.Htela je samo da se zakljuca u sobi i ne izlazi dok se ne smiri.

687Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Sun Jan 01, 2012 8:36 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Ja sam ti samo rekao ono što znam. Nisam stigao da odem do njega i da vidim šta se dešava, ali sumnjam u to da ima drugu devojku. U to teško da ću da poverujem, a ni ti ne bi trebalo tako lako da poveruješ u to. Ipak razmisli malo. Čekao te je šest meseci i nije bio u stanju da izađe sa nekom drugom, a sad je za samo sedam dana našao novu devojku. To mi ne pije vodu.' Slegnuo je ramenima. 'Ali neću da se mešam kad ne znam šta je u pitanju.' Gledao je u nju. 'Hoćeš da te odvezem kući?'
Nakon nekog vremena je ustao iz kreveta i krenuo ka radnom stolu pa je video kesu na podu. Sagao se i uzeo je. Vratio se do kreveta i seo. Izvadio je sve iz kese na krevet. Neko vreme je razgledao suvenire i blago se osmehnuo. Sviđali su mu se. A i kad ti se pa nije svidelo nešto što bi ti ona kupila? Uvek je znala da pogodi šta mi se sviđa. Tužno je uzdahnuo pitajući se da li je uradio pravu stvar. Bilo ga je strah da bude povređen i zato je rešio da on bude taj koji će da raskine, a ne da ga ona uhvati nespremnog i kaže mu da je kraj. Znao je da sa ovom lažju gazi sva svoja obećanja koja joj je dao i demantuje samog sebe. Uzeo je kuglu i protresao je pa se zagledao u sneg.

688Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Sun Jan 01, 2012 10:59 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Zasto bi onda...to rekao??Zasto bi raskinuo da nije tako?Jedno je kada...kada ja nesto sumnjam ili vidim pa mislim da me vara kao...onda,ali ovo nema...nema smisla ako nije tako." Glava je bolela.Protrljala je oci. "Hvala." Smrcnula je. "Ali mislim cu peske..." Trudila se da obrise lice,mogla je samo da predpostavi kako uzasno izgleda. "Moram da se smirim do kuce...da me moji ne vide ovakvu."

689Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Sun Jan 01, 2012 11:08 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Slegnuo je ramenima. 'Ne znam. Jedino mogu da predpostavim da je možda samo želeo da on bude prvi koji će da raskine, a ne ti. Stvarno ne znam šta mu je u glavi i kako misli.'

690Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Sun Jan 01, 2012 11:10 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Zasto bih ja raskidala?" Sada joj tek nista nije bilo jasno.Uzdahnula je. "Ne mogu da mislim." Rekla je tiho. "Boli me glava.Hvala sto...sto si se nasao tu."

691Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Sun Jan 01, 2012 11:28 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Idi kući i odmori se pa sutra razmisli o svemu. Nema na čemu.'

692Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Sun Jan 01, 2012 11:31 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Klimnula je glavom i pogledala ga jos jednom,oci su joj i dalje bile suzne.Okrenula se i polako krenula kuci.Zahvaljivala je Bogu sto niko nije tu.Okupala se i legla u krevet razmisljajuci o Robertu celo vreme.
Rafael je otisao direktno kod Roberta,pozdravio je Dolores koja mu je rekla da je on u sobi pa je otisao gore.Pokucao i usao u njegovu sobu.

693Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Sun Jan 01, 2012 11:45 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Sve stvari koje mu je donela ostavio je na radni sto, a on je legao u krevet i zurio u plafon. Pogledao je u vrata kad je čuo kucanje.

694Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Sun Jan 01, 2012 11:48 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Pa reko da te obidjem.Nisam te video dugo.' Rekao je kao da ne zna sta se deslo i seo pored njega na krevet. 'Sta ima?'

695Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Sun Jan 01, 2012 11:56 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Uspravio se u sedeći položaj. "Nisam znao da ste se vratili sa puta."

696Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Sun Jan 01, 2012 11:59 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Jutros smo stigli i bas sam krenuo kod tebe.Ocekivao si nekog drugog?'

697Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Mon Jan 02, 2012 12:07 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Odmahnuo je glavom "Nemam koga da očekujem."

698Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Mon Jan 02, 2012 12:10 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Klimnuo je glavom.'Pa sta ima?'

699Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Mon Jan 02, 2012 12:15 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"Raskinuo sam sa Karlom."

700Robert Amaya's House - Page 28 Empty Re: Robert Amaya's House Mon Jan 02, 2012 12:17 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Zasto?' Upitao je.Iako mu je Karla upravo to rekla,nekako je mislio da to nije istina.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 28 of 34]

Go to page : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34  Next