Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 6 of 40]

1Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Tue Oct 04, 2011 6:16 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
First topic message reminder :

Nasmejala se."Rekla sam da si trebao da uzemes nesto drugo." Poljubila ga je u obraz i nastavila da jede.

126Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Fri Oct 07, 2011 8:17 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Drago mi je da ti se sviđa", nasmešio se.

127Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Fri Oct 07, 2011 8:18 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Kao iz neke price." Nasmesila se gledajuci kroz prozor.

128Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Fri Oct 07, 2011 8:27 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Skrenuo je sa puta i parkirao kola ispred OVAKVE kuće. "Pa stigli smo", nasmejao se.

129Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Fri Oct 07, 2011 8:34 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Gospode Boze pa ovo je palata!" Uzviknula je kada je videla gde su ze saustavili.Gradjevina je bila vise nego impresivna. "Dvorac." Nasmesila se.

130Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Fri Oct 07, 2011 8:40 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Sviđa ti se?" Nasmejao se "Ja sam je birao. Majka je bila protiv kupovine velike kuće."

131Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Fri Oct 07, 2011 8:47 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Divna je." Nasmesila se veselo i zadivljeno gledala zdanje ispred sebe.

132Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Fri Oct 07, 2011 8:56 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Idemo unutra." Izašao je iz kola i pošao da joj pomogne.

133Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Oct 08, 2011 12:35 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Idemo." Odvezala je pojas i pustila da joj pomogne da izadje iz auta.

134Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Oct 08, 2011 6:52 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pomogao joj je da izađe iz kola. Julia ih je videla kada je Jerry parkirao kola. Čim je završila razgovor sa njim tog jutra nazvala je Jim-a i Mike-a da ih ispita u vezi devojke koju dovodi. Obojica su bila zbunjena i nisu znala šta da joj kažu jer nisu znali koja je devojka u pitanju, ali kada im je rekla da se zove Lara i da joj je Jerry ispričao samo nešto, ali ne sve oni su joj ispričali celu priču. Morala je da prizna da je i Jerry snosio krivicu u toj priči, ali, ako je bio spreman da se promeni zbog te devojke jer ju je voleo mislila je da je zaslužio tu šansu, a još više jer je ta devojka čekala njegovo dete. Posmatrala ih je sa prozora svoje dnevne sobe. Primetila je da je devojka jako mlada i to ju je podsetilo na sebe iz vremena kada je čekala Jerry-ja. Samo što ona nije bila kao ta mlada devojka koju njen sin grli. Ona je pre 26 godina skupila hrabrost da kaže svom 'dečku' da je trudna i da će roditi dete. Ona je bila presrećna zbog saznanja da će roditi dete čoveku kog voli, ali on nije delio njenu sreću. Ostavio ju je i vratio se u Francusku. Bila je povređena, ali je izdržala zbog svog deteta i nije zažalila zbog toga. Dok je devojka u koju je gledala bila rešena da sakrije od njenog sina da će mu roditi dete. Čak ga je i slagala nakon što je izgubila dete da nije bilo njegovo. Nije joj bilo jasno zašto je to uradila. Sklonila se od prozora i izašla i dnevne sobe kako bi dočekala sina. Bilo joj je drago što je on tu pa makar i sa tom devojkom koja joj se i nije sviđala. Ali je rešila da bude fina prema njoj zbog Jerry-ja. Izašla je iz kuće i sišla niz stepenice. 'Jerry!' Jerry se okrenuo ka njoj "Mama!" Žena je bila srednjih godina. Nije bila toliko stara i brinula je o svom izgledu. Smešila se svom sinu sa blago našminkanim licem dok joj je duga smeđa kosa padala preko ramena. Nosila je crni komplet čiju je crnu boju 'razbila' sa malo nakita. (Može da izgleda kao JULIA ROBERTS (: Godine su tu (44 - 45) i sviđa mi se da mu ona bude mama. Deluje fino, a može biti i zla xD) Jerry je zagrlio svoju majku dok ga je ona ljubila u obraz.

135Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Oct 08, 2011 7:12 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
(Odlican izbor xD )

Gledala je ogromno zdanje koje je bilo ispred nje,a onda bacila pogled po dvoristu.Uzela je staku sa zadnjeg sedista da moze da hoda.Kada je neko pozvao Jerry-a okrenula se i pogledala ko je.Zena je izgledala lepo.Bila je mnogo mladja nego sto je zamisljala.Bila je mozda svega godinu ili dve starija od njene mame,naravno nije ocekivala da vidi staricu,ali se svejedno prijatno iznenadila.Kada je Jerry zagrlio nije zelela odmah da im prilazi nego ih je pustila da imaju svoj 'trenutak' a onda nakon par minuta im prisla cekajuci da ih Jerry upozna.

136Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Oct 08, 2011 7:20 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Konačno si se setio da dođeš u posetu majci.' Nasmejala se, a i on sa njom. "Pa bar sam se setio." Julia je zavrtela glavom. Uzeo je Laru za ruku kad im je prišla. "Majko, ovo je Lara. Moja devojka." Nasmešio se Lari pa majci. Julia se blago osmehnula. 'Drago mi je, Laro.' Pružila joj je ruku.

137Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Oct 08, 2011 7:59 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Rukovala se sa njegovom mamom."Drago mi je gospodjo Maguire." Nasmesila joj se.

138Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Oct 08, 2011 8:04 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Hajdete deco u kuću. Napolju i nije tako toplo u ovo doba dana. Svežeg čaja ima, ali su kolači od juče.' Pogledala je optuživački u Jerry-ja. "Ništa im ne fali", nasmejao se.

139Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Oct 08, 2011 8:15 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesila se i posla za njima."Slazem se sa tim." Rekla je veselo i dalje razgledajuci. "Dom vam izgleda vrlo spektkularno."

140Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Oct 08, 2011 8:19 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pomogao je Lari da se popne uz stepenice. 'Hvala, mada je on birao kuću.' Julia je ušla u kuću.

141Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Oct 08, 2011 8:24 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Bez obzira." Nasmesila se i konacno dosla do vrata. "Hvala." Rekla je Jerry-u i nasmesila se.

142Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Oct 08, 2011 8:34 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ušli su u kuću. Jerry ju je poveo u dnevnu sobu koja je OVAKVA. Julia je već servirala čaj i kolače na sto i sela.

143Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Oct 08, 2011 8:35 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Razgledala je sobu odusevljena."Ovo je divno." Rekla je poluglasno. "Kao u nekom drugom vremnu."

144Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Oct 08, 2011 8:51 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Mamin ukus", šapnuo joj je sa osmehom pa ju je poveo da sednu.

145Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Oct 08, 2011 8:52 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Predpostavila sam." Sapnula je i nasmesila se,pa je sela na dvosed.

146Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Oct 08, 2011 9:00 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Seo je pored nje i uzeo kolačiće i ponudio je. Julia ih je posmatrala.

147Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Oct 08, 2011 9:03 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uzela je jedan i probala."Odlicni su gospodjo iako su od juce." Nasmeslia se.

148Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Oct 08, 2011 9:15 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ljubazno joj se nasmešila. 'Hvala.' Jerry je uzeo jedan kolačić. "A gde su ostali?" 'Omladina spava, a ostali su u selu.'

149Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Oct 08, 2011 9:16 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Imate neka desavanja u selu?" Upitala je ljubotitivo.

150Jerry Maguire's House - Page 6 Empty Re: Jerry Maguire's House Sat Oct 08, 2011 9:35 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Tradicionalna nedelja rasprodaje i dan sela. Nešto kao vašar i zabava.' Pojeo je kolač i uzeo još jedan. "Zaboravio sam na to." 'Ti sve zaboraviš. Da nemaš sekretaricu da te podseća ništa ne bi znao.' Namrštio se "Pa nije baš tako."

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 6 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next