Pomogao joj je da izađe iz kola. Julia ih je videla kada je Jerry parkirao kola. Čim je završila razgovor sa njim tog jutra nazvala je Jim-a i Mike-a da ih ispita u vezi devojke koju dovodi. Obojica su bila zbunjena i nisu znala šta da joj kažu jer nisu znali koja je devojka u pitanju, ali kada im je rekla da se zove Lara i da joj je Jerry ispričao samo nešto, ali ne sve oni su joj ispričali celu priču. Morala je da prizna da je i Jerry snosio krivicu u toj priči, ali, ako je bio spreman da se promeni zbog te devojke jer ju je voleo mislila je da je zaslužio tu šansu, a još više jer je ta devojka čekala njegovo dete. Posmatrala ih je sa prozora svoje dnevne sobe. Primetila je da je devojka jako mlada i to ju je podsetilo na sebe iz vremena kada je čekala Jerry-ja. Samo što ona nije bila kao ta mlada devojka koju njen sin grli. Ona je pre 26 godina skupila hrabrost da kaže svom 'dečku' da je trudna i da će roditi dete. Ona je bila presrećna zbog saznanja da će roditi dete čoveku kog voli, ali on nije delio njenu sreću. Ostavio ju je i vratio se u Francusku. Bila je povređena, ali je izdržala zbog svog deteta i nije zažalila zbog toga. Dok je devojka u koju je gledala bila rešena da sakrije od njenog sina da će mu roditi dete. Čak ga je i slagala nakon što je izgubila dete da nije bilo njegovo. Nije joj bilo jasno zašto je to uradila. Sklonila se od prozora i izašla i dnevne sobe kako bi dočekala sina. Bilo joj je drago što je on tu pa makar i sa tom devojkom koja joj se i nije sviđala. Ali je rešila da bude fina prema njoj zbog Jerry-ja. Izašla je iz kuće i sišla niz stepenice. 'Jerry!' Jerry se okrenuo ka njoj "Mama!" Žena je bila srednjih godina. Nije bila toliko stara i brinula je o svom izgledu. Smešila se svom sinu sa blago našminkanim licem dok joj je duga smeđa kosa padala preko ramena. Nosila je crni komplet čiju je crnu boju 'razbila' sa malo nakita. (Može da izgleda kao JULIA ROBERTS (: Godine su tu (44 - 45) i sviđa mi se da mu ona bude mama. Deluje fino, a može biti i zla xD) Jerry je zagrlio svoju majku dok ga je ona ljubila u obraz.