Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 19 of 40]

1Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 28, 2011 8:53 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

"To je veliki posao. Već su stigli neki pokloni. Neke glupe knjige i ponašanju mladih dama."

451Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 10:45 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ušao je u sobu "Doneo sam ti Elenoru."

452Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 10:50 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Ostavila je nakit i okrenula se ka vratima pa je ustala."Hvala." Otisla je do njega da je uzme. "Mogao si samo da me pozoves."

453Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 10:52 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Pa morao bih da idem do kuhinje da zovem nekog da ti prenese poruku. Pa da čekam da siđeš. Ovako je bilo brže." Dao joj je dete.

454Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 10:53 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Zagrlila je Elenoru posesivno je privivsi uz sebe."Hvala."

455Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 11:00 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Ništa", vidimo se uveče. Izašao je iz sobe.

456Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 11:03 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Ostatak dana je provela sa Elenorom.Hraneci je,presvlaceci i igrajuci se sa njom.Oko 19h je pozvala Lolu da preuzme brigu nad njom,a ona se spremala za bal,kako bi bila spremna u 20h.

457Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 11:11 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ušao je u sobu i počeo da se sprema dok je Lola bila sa Eli dole kako bi mogla malo i da sprema jelo i da je pazi. Obukao je crno odelo. Samo da ne obuče rozu haljinu. Samo da je ne obuče. Ne znam da li bih onda mogao da se suzdržim kao što sam to činio do sad.

458Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 11:16 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nakon sto se okupala stavila je svoj omiljeni parfem i pocela sa spremanjem.Obukla je haljinu,a zatim napravila frizuru i konacno odabrala nakit.Sisla je dole par minuta pre oseam.Izgleda ovako Fransoa's House - Page 19 Haljina s tim sto je haljina bila roze boje. (kao ona sto je prosli put imala i ovako izgleda i sto se tice kose i nakita xD )

459Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 11:23 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Držao je u ruci čašu vode koju mu je Lola donela i taman je počeo da pije vodu kad je ona sišla. Pogledao je u nju i zagrcnuo se sa vodim. Trebalo je da znam da će obući roze. Nakašljao se i dao Loli čašu dok se ona smeškala.

460Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 11:25 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pogledala ga je."Jesi dobro?" Upitala je tiho.Grlo joj je bilo malo bolje ali nije htela da prica glasno i napreze ga jer pocne da kaslje.

461Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 11:36 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Jesam." 'Uzmite još vode.' Lola mu je gurnula čašu u ruke, a on je otpio nekoliko gutljaja i Lola je iskoristila njegovu preokupiranost vodom i namignula Sarah-i uz smešak, a onda je oblikujući usnama rekla: 'Izgleda da ipak nije od kamena.'

462Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 11:38 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Sarah se nakasljala kako bi suzbila smeh dok je gledala u Lolu i klimnula je glavom kako bi joj dala do znanja da je shvatila."Ja sam spremna.Idemo?" Upitala je tiho.

463Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 11:42 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Lola se nasmejala i uzela čašu od Fransoe. "Idemo." Izašli su napolje i on joj je pomogao da uđe u kočiju.

464Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 11:43 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Hvala." Promrmljala je i sela u kociju.Celo vreme je gledala ili u ruke ili kroz prozor.

465Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 11:50 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Sedeo je preko puta nje. Gledao je kroz prozor zato što se plašio svojih reakcija kad god bi je pogledao.

466Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 11:53 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Dok je premestala pogled sa ruku na prozor odlutao bi i na njega,ali nikako nije 'ulovila' njegov pogled tako da je predpostavila da se Lola prevarila.Bilo joj je drago sto ipak ide na bal i sto nece razocarati Phoebe.Kada su stigli pred dvoranu sacekala je da on izadje i da joj pomogne da se spusti.

467Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Sun Oct 16, 2011 12:02 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Izašao je iz kočije i pomogao joj da izađe. Pitao se kako li će da izdrži bar jedan ples u njenoj blizini kad mu je čak i njena mala nežna ruka u rukavicu 'palila' kožu i slala trnce niz njegovo telo.

468Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Sun Oct 16, 2011 12:04 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Osetila je da je jedva dodiruje,kao da je od stakla,i nije mogla da shvati zbog cega tacno je tako.Jer ne zeli da je dodirne ili jer mu je zao sto je prosli put udario.Razmisljala je o tome dok su ulazili u balsku dvoranu.

469Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Sun Oct 16, 2011 12:36 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Hteo je da je jače stegne za ruku kao što je ranije činio, ali se plašio da će 'izgoreti' od njenog dodira. A i još uvek se kajao zbog onog šamara i hteo je da bude nežan. Držao ju je za ruku dok su ulazili u balsku dvoranu, a ni sam nije bio svestan toga da je još uvek drži. Iako se plašio svojih osećanja prijalo mu je da je drži za ruku.

470Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Oct 18, 2011 9:54 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Dok su se penjali uz stepenice pitala se da li treba da mu kaze."Hteo je da mu obecamo Eli." Rekla je zgadjeno.

471Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Oct 18, 2011 10:01 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Zastao je na jednom stepeniku i pogledao je. "Je l' on lud? Ja mislim da nije sasvim čitav. Pa nikad ne bih dao ruku svoje ćerke matorom čiči. Posebno ne bih detetu ugovarao brak, a da je ne pitam šta ona misli o potencijalnom mladoženji."

472Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Oct 18, 2011 10:07 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Slazem se da je lud.Bio je uzasan." Rekla je i odmahnula glavom. "To sam mu i rekla,dobro ne bas tim recima." Zamislila se. "Pa nije bas da je mene tata pitao sta mislim o tebi."

473Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Oct 18, 2011 10:11 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Opet su krenuli uz stepenice i poveo ju je u 'njenu' sobu jer je u 'njegovoj' bila Elenora sa Lolom. "Moraću ja da popričam sa njim. Neću da lupeta gluposti o tebi i našoj ćerki."

474Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Oct 18, 2011 10:13 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Ne verujem da ima potrebe za tim,kada reakcije izostanu prestace...trebao bi da prestane."

475Fransoa's House - Page 19 Empty Re: Fransoa's House Tue Oct 18, 2011 10:22 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Ne poznaješ dovoljno muškarce kao što je on. Nikad ne odustaju. Nekad ih odbijanje uzbuđuje na neki uvrnuti način", namrštio se i uveo je u sobu. "A što se tvog oca tiče, mislim da se oboje možemo složiti da je on tipičan otac kome je bilo bitno da mu se ćerka dobro uda i to ne radi nje jer se bojao da neće lepo živeti već radi sebe kako bi bio u društvu i imao korist od zeta."

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 19 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next