Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 18 of 40]

1Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 28, 2011 8:53 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

"To je veliki posao. Već su stigli neki pokloni. Neke glupe knjige i ponašanju mladih dama."

426Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 10:38 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Pokrila bih je nekim pokrivacem sa kreveta,ali je ona bila sasvim lepo ususkana,u kolevci ima dosta pokrivaca." Nerviralo je sto ne moze normalno da prica,nadala se da ce caj da joj pomogne da smiri grlo.

427Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 6:56 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pozvao je Lolu i naredio joj da skuva gospođi čaj za grlo. "Nadam se da je ovo poslednji put da ne brineš o svom zdravlju."

428Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 7:01 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Moje zdravlje je sasvim u redu." Rekla je iako je sam njen glas podkopavao tu recenicu.Izvadila si je na tanjir malo hrane cisto da nesto pojede iako joj se nista nije jelo.

429Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 7:20 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Zavrteo je glavom i dao Elenori flašicu sa mlekom kako bi jela. Kad je nju nahranio sipao je sebi da jede.

*Mislim da je vreme da prestane da doji, nije Sarah krava da uvek ima mleko xP*

430Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 7:24 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
(hahahaha xD pa moja tetka je dojila dete do 6. meseca a ova nema ni 3 xP aj nema veze bolje tako xD )

"Idemo li veceras na bal?" Upitala je vise onako cisto da zna da ne idu nego sto je stvarno mislila da ce da idu,ili da ce da je povede sa sobom,kako bilo.

431Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 7:31 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
*To bre mnogo xD*

"A što ne bismo išli?" Pogledao je u nju.

432Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 7:36 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
(Pa sta da se radi xD Uglavnom dobro,prestala je da sisa xD )

Zbunila se."Ovaj...da,naravno...nema razloga da ne idemo." Rekla je potpuno iznenadjena.

433Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 8:12 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Slegnuo je ramenima i nastavio da jede.

434Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 8:18 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nije pojela skoro nista."Idem gore,ako imas posla pozovi me da uzmem Elenoru." Rekla je ne zeleci da mu govri da je donese kod nje ili da je sada uzme,i onako joj je rekao da ce morati da ceka da on nije u sobi kako bi bila sa njom,sto je po njoj jasno znacilo da ne mogu u isto vreme da budu sa njom.Ustala je i otisla na sprat taman kad je Lola usla u trpezariju sa cajem.

435Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 8:36 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Odnesi joj ga gore i pobrini se da ga popije i, ako je moguće da nešto pojede. Čim je prestala da doji dete počela je da mrljavi sa jelom." 'U redu.' Lola je otišla za njom. "A mi idemo u radnu sobu da se igramo." Nasmešio se Eli i odneo je sa sobom.

436Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 8:45 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Otisla je u svoju sobu,bila je strasno hladna i to nije mislila samo bukvalno.Vatra je bila podlozena tako da je samo malo promesala i ubacila par cepanica.Njene stari su bile tu,ali nije joj se svidjala soba,ne zato sto nije bila lepa,nego jednostavno zato sto je podsecala na razor izmedju nje i Fransoe.Otpakovala je haljinu koju je juce kupila i stavila je na ofinger pa je sela na krevet i gledala u vatru koja je pocela da se rasplamsava.

437Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 9:00 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Lola je pokucala i ušla. 'Vaš čaj. Gospodin je rekao da ga popijete i da, ako je moguće da se potrudim da nešto pojedete i u pravu je.'

438Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 9:03 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Prevrnula je ocima."Jela sam." Rekla je i uzela caj.Dosla je u iskusenje da ga ne popije samo zato sto je on rekao da ga popije,ali je resila da ne bude detinjasta i da ipak popije kad vec idu na taj bal.

439Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 9:10 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Niste. I mislim da to nije bilo naređenje već molba. Jer je očigledno da ne želi da se razbolite.'

440Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 9:12 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uzdahnula je."Ne mogu da jedem Lola." Pogledala je i sela na krevet pa je popila par gutljaja caja.

441Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 9:22 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Pa da ne znam šta se dešava pomislila bih da ste opet trudni, ali znam da je to nemoguće. Tako je bilo i dok ste čekali Eli, ali nisam pomišljala tad na to jer ste i tad bili u razdvojenim sobama.'

442Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 9:27 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Nisam trudna." Rekla je sigurna u to.Bar to je znala za sigurno. "Ipak idemo na bal.Mislila sam da je to propalo juce." Rekla je zamisljeno i nastavila da pije caj.

443Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 9:36 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Znam da niste. Pa izgleda da nije baš toliko ljut. Pomirićete se vi sigurna sam u to.'

444Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 9:40 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Izgleda." Pogledala je pa se nakasljala. "Nadam se." Rekla je tiho.

445Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 9:49 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Popijte taj čaj i biće Vam bar malo bolje. Ima još dole, ako budete hteli. Bićete prelepi čim se sredite za bal i morao bi da bude od kamena, ako Vam ovaj put ne popusti.'

446Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 9:52 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Hvala Lola." Nasmesila se. "Mada nije nam ovo prvi bal na koji idemo,uvek se sredim i to prosli put nije pomoglo,ali...pa videcemo." Slegla je ramenima. "Zvacu te ako mi nesto bude trebalo."

447Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 10:11 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Sad je prošlo još više vremena. Ako razumete šta hoću reći?' Lola joj je namignula. 'U redu', izašla je iz sobe.

448Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 10:18 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Zakikotala se na njene reci.Pogledala je haljinu pitajuci se hoce li uspeti da ga 'zavede' i kako uopste da pokusa.

449Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 10:24 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Još neko vreme se igrao sa Elenorom. Nije hteo da bude sebičan i da je ima samo za sebe pa ju je odneo kod Sarah-e. Pokucao je na vrata i sačekao odgovor.

450Fransoa's House - Page 18 Empty Re: Fransoa's House Sat Oct 15, 2011 10:30 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Sedela je za toaletnim stocicem gledajuci sta od nakita da uskladi uz haljinu."Napred." Rekla je verujuci da je Lola.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 18 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next