Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 8 of 40]

1Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Ianova i Lunjina soba Fri Aug 12, 2011 8:07 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
First topic message reminder :

...

Ian:

Ianova i Lunjina soba - Page 8 Eddie-cibrian-20080421-402281

Lunja :

Ianova i Lunjina soba - Page 8 2a4r0us

Last edited by *Bella Swan* on Wed Aug 17, 2011 11:02 pm; edited 2 times in total

176Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 8:23 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Probudio se pre nje i otišao da doručkuje pa onda da završi svoje dnevne dužnosti.

177Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 8:27 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Videla je da nije tu i malo se razocarala.Obukla se i otisla da uradi sve sto treba taj dan.Dzeb joj je rekao da ce da brise ogledala u najvecoj pecini jer je najlaksa,a i ne boji se visine,dok ce on i Aron da joj drze merdevine.Pristala je na to i odmah pocela da radi.

178Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 8:36 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
*Ne mogu sad da mozgam šta oni još rade, a i nešto me mrzi da kucam tako da nek opet radi u bašti, to mi najlakše da pišem xD*

Završio je svoj jučerašnji posao u bašti pa je zalio biljke i posle toga pomogao ženama oko nekih težih stvari.

179Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 8:43 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
(Haha oke xD )

Brisala je ogledala celi dan.Prvo u velikoj pecini,zatim i u drugoj (Znam da ima jos jedna sa ogledalom xD ) a potom je pomogla Trudi u kuhinji.

180Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 8:47 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
*A ja se više i ne sećam kako se ko zove od tih sporednih xP*

Obavio je neke poslove sa Kyle-om i Jaredom, pa je nešto pomogao Doci i kad je završio sa svim tim već je pao mrak.

181Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 8:51 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Kada se istusirala nasla je Mel i pitala je za savet,ali je vec bila toliko nervozna da joj je ona predlozila da se prvo ponovo istusira,a zatim je sredila koliko su mogle.

182Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 8:59 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ostao je malo duže na večeri pričajući sa momcima. Znao je da odlaže i da se zato toliko zadržao. Istuširao se i presvukao još pre večere i sad bi samo trebalo da ode u sobu, ali je bio nervozan.

183Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 9:06 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nije htela odmah da ide u sobu.Nije znala da li je gore da ode tamo i njega nema i da ga ceka,ili da onda dodje a on je vec tamo.

184Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 9:12 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Shvatio je da ne može više da odlaže. Pozdravio se sa momcima i uputio se ka njihovoj sobi.

185Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 9:16 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Cekaj zelis li to ili ne?' "Naravno da zelim." Rekla je gotovo uvredjeno. 'Onda znas sta moras da uradis.' Nasmesila joj se veselo.Duboko je udahnula,pa se i ona njoj nasmesila.

186Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 9:21 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Došao je do sobe i duboko udahnuo pre nego što je ušao unutra. Ali kad je ušao shvatio je da je to bilo džabe jer ona nije bila unutra. Pitao se šta sad da radi. Legao je na krevet i stavio ruke ispod glave.

187Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 9:23 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Vidimo se sutra." Rekla je i istrcala iz Meline i Jaredove sobe.Trudila se da hoda ravnomerno i polako otvorila vrata njihove sobe,kada je videla da je on vec unutra malo je zastala."Cao." Rekla je konacno i sela na dusek pored njega.

188Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 9:34 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogledao je u nju i pridigao se u sedeći položaj "Ćao."

189Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 9:35 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Mel me zadrzala." Rekla je kao objasnjenje.Nije bas htela da mu kaze da je provela proslih sat i po trudeci se da se sredi.

190Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 9:45 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"U redu je", malo je razmislio šta sledeće da kaže. "Jesi li večerala? Nisam te video u kuhinji."

191Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 10:49 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Nisam,nisam bila gladna.Najela sam se za rucak." Nasmesila se pomalo nerovzno.

192Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 11:07 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Samo je klimnuo glavom.

193Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 11:09 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Posmatrala ga je napeto nekoliko trenutaka a onda skrenula pogled ne znajuci sta da kaze.

194Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 11:16 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Jesi li sigurna da želiš da to uradimo?"

195Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 11:22 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Ja znam sta ja zelim." Rekla je odlucno.

196Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 11:26 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"U to ne sumnjam", podigao je pogled i pogledao u nju.

197Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 11:27 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Od tebe zavisi." Rekla je tiho i pogledala ga.

198Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 11:34 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nagao se ka njoj i nežno je poljubio.

199Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 11:38 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Polako mu je uzvratila poljubac i lagano ga zagrlila oko vrata.

200Ianova i Lunjina soba - Page 8 Empty Re: Ianova i Lunjina soba Thu Aug 18, 2011 11:48 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Zagrlio ju je oko struka i polako je spustio na krevet ljubeći je.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 8 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next