-Nije bitno sta zelim. Vazno je to kako sad stoje stvari, tj, bilo smo zajedno dva puta Brook, nije uspelo, treci..hmm, ne verujem bas, ne bi ni taj slavno zavrsio.-
-A da jednostavno predjemo na nesto drugo, zabavnije? Molim te. Tema "bili smo zajedno, vise nismo, zasto nismo vise bla bla" je nesto o cemu ne bih sada.-pruzi joj ruku da mu pomogne da ustane.
-A kolaci? Ja bih sve menjao..-nasmeje. -Hajde ti lepo unutra, vidis da ti je sunce udarilo u glavu.-gurne je malo ramenom i ode ispred nje kretajuci se ka ulaznim vratima preko dvorista.
Slegne ramenima i popije sve naiskap ne okretajuce se ka njoj jer se u sebi nekako plasio da bi mogao videti nju kako zuri u njega, a to mu nije trebalo.
Zacuo je to i to ga natera da se na momenat zamisli. Gledao je u zid, oslonjen rukom od plocu, praveci razne grimase i podizajuci obrve dok se pitao zbog cega je to uradila. Predpostavljao je, ko god da je, ocigledno ne moze pricati pred njim. Ostavi casu i okrene se jer je bilo glupo da stoji onako, toliko dugo.
Juliane briga me sto si bio pijan,znala sam da je ovo oduvek bila greska*zaboravi da je Lucas tu* jedino sta si ti bio,bio si zamena za lucasa i to losa jako losa,ostavi me na miru
Naculio je usi zeleci da razazna glas sa druge strane, ali mu to i nije islo od ruke koliko god se trudio da uspe, pazeci da se ne otkrije sve dok ona nije izgovorila ime. Ne moram je ni pitati gde je bila.-pomisli dok je stezao zube i crveno ni sam ne znajuci zasto se tako ponasa.