Blago je nakrivila glavu i pogledala ga samo zadovoljno se smeseci.Bila je prezadovoljna sama sobom.Pa redno je bilo da malo on bude iznenadjen i zbunjen.Od juce me samo zbunjuje i iznenadjuje svojim postupcima i izjavama. "Cao." mahnula mu je i krenula ka izlazu i dalje se smeseci.
"Ćao," gledao je za njom sa blago otvorenim ustima. Ne mogu da verujem da je već dva puta uspela da me zbuni i ostavi bez teksta. Šta je večeras sa mnom? Barmen mu je prišao i dao mu karticu "Hvala," ubacio ju je u džep i krenuo ka izlazu.
Moram da odspavam. Kažu da je jutro pametnije od večeri. Aj i to da vidim. Sutra će me glava razbiti. Ubacio je ključeve u kola i polako se isparkirao, pritisnuo je play na muzičkom stubu u kolima i pesma I like it se nastavila tamo gde je i stala kada je stigao u club.
Okrenula se i otisla kuci i dalje se smeseci.Nadala se da se Kler jos nije vratila.Pogledala je na sat.Jos je rano za nju. Haljini se nista nije desilo pa je mogla neprimeceno da je vrati u njen ormar.Nasmesila se i otisla.
________________________________________________ Oko 21h stigao je u klub i pitao se da li da je čeka ispred ili unutra. Rešio je da ipak sačeka ispred. Naslonio se na svoja kola i prekrstio ruke na grudima. Na sebi ima: .
Stigla je pred klub tacno u 21h.Na sebi ima ovu haljinicu a kosa joj je bila pustena kao i prvi put kada su izlazili.Potrazila ga je pogledom kada je izasla iz kola i zakljucala ih.
"Ponovo sam morala da kuvam." Isplazila mu se."Napravila sam veceru,i nahranila macu,onda sam pomogla sestri da se spakuje,ide u Pariz na 3 dana." Nasmesila se i narucila neki koktel kada je konobar dosao da uzme darudzbu.