'Pa Sofia Lili se svima nama dopada. Možda je malo ljubomoran što se i ti njoj dopadaš jer sa tobom je htela u park, a sa nama neće. Uvek je bila samo uz njega. Njegova mezimica i onda si joj se ti dopala. Pa ga je jedan dan izluđivala pitanjima gde si ti.'
Nasmeje se "Mogao je da me pozove i onako sam mu dugovala uslugu.Ona se uspavala,pa je on odveo kuci." kaze pa se ugrize za jezik pitajuci se da li je previse rekla.
'Od kad ga je Lois ostavila ne voli da moli žene za usluge. Misli da može sve sam, čak se ni majki ne javlja jer će ga ubediti da dođe kod njega, a ni meni ne da ništa da radim, a pre mi je sve prepuštao.'
'Bili su zajedno godinu dana. On je želeo porodicu još kad se Lili rodila. Očarala ga je i hteo je da i on ima jednu devojčicu i mislio je da je Lois ona prava.'
Dosla je na sledece predavanje tacno na vreme.Nadala se da ce videti Iana i da ce imati par trenutaka da moze lepo da mu se izvini.On nije nicim zasluzio da se ona onako ponasa.
Odlučio je da danas ne oblači odelo. Mrzeo je da nosi odela i nije mogao više da izdrži pa je obukao ono što uvek nosi i što voli. Stigao je na fax i baš tad su ga saletele neke studentkinje sa pitanjima. Nije mu bilo do razgovora sa njima, ali ih je strpljivo slušao idući ka amfiteatru. Izgleda ovako.