"Oh, gospođice Layla vi to mene zadirkujete?" Nasmejala se 'Ne, gospodine. Samo govorim istinu. Ako Vas pamćene ne služi tako dobro kao mene podsetiću Vas da su sve dame u Parizu ludela za Vama, a onda ste Vi otišli u London i uskratili nam Vaše društvo.' Nasmejao se "Oh, da sećam se. Ali ne toga. Sećam se kako su za Vama jurila sva ugledna gospoda." Držala je svoju lepezu dok je gledala u njega sa osmehom na licu. Bilo joj je drago što ga je opet videla. Volela je da se zadirkuje sa njim. To su činili na svakom balu u Parizu. Išla je na balove samo zbog njega. Čak je bila sigurna da se zaljubljuje u njega, a onda je on otišao sa Fleur u London i počele su glasine o njihovoj vezi. Patila je zbog toga i gajila nadu da to nije tačno. A onda je saznala od tetke da oni ne žive zajedno u Londonu, već da svako ima svoju kuću i bila je presrećna zbog toga. Odbila je sve prosce jer se nadala da će je on zaprositi pošto je verovala da postoji neka hemija među njima. A onda joj vest da se oženio drugom slomila srce. Ali i dalje se nadala da će moći da ga preotme od njegove žene. Sa tim ciljem je i došla u London. Znala je za čuveno vino 'Sarah's Rose' koje je posvetio svojoj ženi, ali nije marila. Posvetiće meni drugo vino. Tetka ju je grdila zbog tih zlobnih planova jer joj se sviđao Fransoa kao komšija, kao i njegova žena koja je bila tako fina, a još i trudna, ali nije bilo od koristi. Layla je imala svoj cilj. A cilj je bio Fransoa u njenom krevetu. 'Koliko se sećam i Vi ste bili među njima,' smeškala mu se zavodljivo ga gledajući u oči. "Jesam, ali to je bilo samo zato što ste Vi bili najlepša i najzabavnija devojka na svakom balu na koji sam morao ići." Bilo je tačno da je jurio za njom pre nekoliko godina. Čak je i pomislio da tu ima nečeg više osim prijateljstva, ali kada je upoznao Sarah u znao je da je sve vreme grešio i da je dobro što je nije zaprosio. To nije bila ljubav dok sa Sarah om jeste. Ona prava iskrena ljubav. Volim Sarah u. Volim je. On nije imao pojma šta Layla planira da uradi sa njim. Mislio je da je i dalje ona fina gospođica koja se šalila sa njim. 'Oh, samo se Vi pravdajte.' "Pa moram, gospođice," nasmejao se. 'Pa gospodine hoćemo li mi plesati večeras ili nećemo?' Dao je svoju čašu konobaru i pružio Layli ruku "Naravno da hoćemo."