Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 8 of 40]

1Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Wed Apr 27, 2011 8:26 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
First topic message reminder :

Pogleda ga.Primetila je da izgleda nekako...Uvredjeno? Pitala se."Hvala." rekla je i spustila korpicu na sto,pa uzdahnula "Ponovo sam rekkla nesto zar ne?"

176Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 9:19 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesi se "Jesam,a mogao si i ti da me probudis."

177Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 9:24 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Sedne na krevet smešeći se "Bilo mi je žao da te budim."

178Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 9:26 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Pa dobro i meni bude zao da budim tebe pa smo na istom." Nasmesi se

179Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 9:31 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Smeši se "Aha. Idem ja po moje, a ti slobodno nastavi da spavaš."

180Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 9:35 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Protegne se "Sad kad sam se probudila nema vise nista od spavanja." slegne ramenima "Ja cu kuci,ipak je ovo porodicni praznik ne zelim da vam smetam." osmehe se "Pa se vidimo kada budes slobodan?"

181Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 9:39 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogleda u nju. Nije mislio da ona tako misli. On je mislio da će ona biti sa njima. Pa devojka mi je. To je normalno. Uzme ključeve sa stočića. "Ja sam mislio da ostaneš. Ipak si mi ti devojka. Ali ako nećeš, ok."

182Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 9:42 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Bilo joj je drago sto zeli da ostane "Pa ako si siguran da im nece smetati,volela bih da ostanem." nasmesi se

183Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 9:50 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmeši se "Siguran sam da neće."

184Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 9:52 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Pa uredu onda." nasmesi se,pa odjednom postane nervozna "A da odem pa dodjem malo kasnije,ili da vas docekam ovde?" prodje rukom kroz kosu

185Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 9:55 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmeje se zbog njenog ponašanja i primeti da je nervoza "Kako ti hoćeš."

186Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 9:58 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Razmisli malo "Mislim da cu doci malo kasnije." pogleda ga,pa pocne da cacka rukav majce.

187Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 10:04 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Ok," smeje se. "Jesi li ti to nervozna ili se meni čine?"

188Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 10:05 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uzdahne pa spusti ruke u krilo "Toliko je ocigledno?" pogleda ga u oci

189Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 10:12 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Gleda je u oči "Da. Samo ne znam što? Pa nisu oni babaroge."

190Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 10:14 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesi se "Znam da nisu,ali nije bas da sam imala obicaj da upoznajem deckove roditelje pre ovoga.smiricu se dok ne dodju,ne brini" Bar mislim da hocu.

191Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 10:18 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Smeši se i kaže za sebe "Znači još nešto u čemu sam prvi." Poljubi je na blic "Vidimo se posle."

192Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 10:20 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesi se "Da,vidimo se." ustane i obuce svoju trenerku,pa namesti krevet.

193Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 10:30 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ode u kuhinju i popije sok "Ćao!" izađe.

194Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 10:32 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Ćao." kaze iako je cula da su se vrata vec zatvorila za njim.Pogleda da li jos nesto treba da se sredi ali zakljuci da suba izgleda super.Pa nahrani Lexa i Rovera,pa povede rovera kuci i ode da se spremi.

195Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 10:42 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Vratio se posle sat vremena sa roditeljima. 'Gde ti je Lex?' "Tu je negde mama. Odmah moraš za njega da pitaš?" Smešio se. 'Da. On mi dođe kao drugi sin. Nigde ne idete razdvojeni.' 'Majka ti je nemoguća. Ne slušaj je. Nego da čujemo još o toj devojci.' "Pa rekao sam vam već sve. Da li je moguće da sam nešto preskočio i da nisam odgovorio na neko pitanje?" Gledao je u svog oca. Već mu je ispričao sve što zna o Emmi. I kako su se upoznali i kako su počeli da se zabavljaju i gde živi. 'Imaš pravo.' Medlin se vratila u sobu sa Lexom. "Našla si ga." 'Jesam. A gde je ona?' "Pa rekao sam vam da će doći kasnije."

196Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 10:52 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Duboko je udahnula i pokucala nakon nesto vise od sat vremena.Na sebi je imala ovu haljinu Luke Drai's room - Page 8 15pfxfn,a kosu je samo pustila lepo je ocesljavsi.
Previse brines.Smiri se. Duboko je udahnula.Probala je najmanje 5 haljina i 3 kombinacije pantalona i majce i nikako nije mogla da se odluci.Gotovo da je dosla u iskusenje da se vrati u sobu i ponovo presvuce,ali se prisetila da je vec pokucala.

197Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 10:59 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Luke idi otvori. Ja ne mogu, spremam ručak.' "Dobro mama." Ušao je nazad u sobu ostavivši oca na terasi. Pošao je ka vratima. "Mama šta će ti tolika hrana?" Zagledao se u pun sto jela. 'Pa za ručak.' Prevrnuo je očima i otvorio vrata.

198Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 11:02 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesila se kad ga videla,mada je i dalje bila nervozna.Cas je mislila kako se obukla pre svecano,a cas ne dovoljno svecano. "Cao." rekla je nakon par trenutaka.

199Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 11:07 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio joj se čim je video. Odmerio je i brzo izbacio 'bezobrazne' misli iz glave prisetivši se da su mu roditelji tu. "Ćao, izgledaš divno," pomeri se sa vrata da je propusti da uđe. 'Luke ko je? Je l' ona?' "Jeste mama ne budi dosadna." Okrene se ka njoj "Izvini za ovo."

200Luke Drai's room - Page 8 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 30, 2011 11:11 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Hvala." nasmesila se,pa stavila ruku na usta da prikrije smeh zbog njegovog komentara "Uredu je,nema potrebe da se izvinjavas."

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 8 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next